- Konu Sahibi benimminikelam
-
araba kullanan bayanlar, kaç ders aldınız trafiğe çıkmadan önce, park sorunlarınızı nasıl hallettiniz...
bende sizin durumunuzdayım ehliyeti alalı 5 yıl oldu ve benim eşim çok stresli değil ona rağmen yanımdayken kullanamıyorum birde şu var burası kalabalık vermeyim sana yok akşam oldu kullanamazsın gibi laflarla beni soğuttu şimdi eşim şehir dışında araba kapının önünde alıp alıp çıkıyorum çok zor oluyor ama yapıyorum markete gidiyorum çocuğun okuluna gidiyorum en kısa mesafeye bile arabayla gidiyorum ki alışayım diye baya kendime güvenim geldi birde olmadık yerde istop ettirmesem:)))
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
10 yıldır ehliyetim var,şehirlerarası yollarda falan kullanırım kaç defa ankaraya gittim geldim ama İstanbulda şehir içi aslaa:18::18::18:
Araba var ama kullanamıyorum özel ders alıyım desem zaten biliyorum ki özel dersi ne yapıcam.Ama kendime güveni sağlamam lazım.Onu da nasıl yapıcam bilmiyorum.Çok üzülüyorum ya ben bu duruma
araba kullanmayı severdim,istanbul'da araba kullanmaktan nefret ediyorum.çok kazma var ortalıkta.
eşin mi izin vermiyor ? Haklı aslında,ben indim arabadan bir gün kavga ettim çatırı çatır. :)) çok cahil insanlar var.kadını da erkeği de öyle...insanlar da trafikte bile hırs var istanbul'da.ışık yanmadan hemen kornaya basarlar mesela,hasta ruhlular.
Aileden biriyle kesinlikle deneme derim babamla çıktık bizde ilk zamanlar her eve dönüşümüzde ağlıyodum hep bağırıyodu bana yapamıyorum diye o bağırdıkça ben daha çok panik yapıyodum
sonra sevgilimle çıktık bigün allahım dedim ben bu adama yeniden aşık oluyorumsevdiceğim hep beni sakinleştirerek konuştu yapmam gerekeni 10sn önceden söyledi sürekli harikasın çok güzel kullanıyosun hiç heyecan yapma deyip durdu o öyle dedikçe direksiyonu bırakıp onu öpesim geldi
neyse işte öyle böyle öğrendim özel ders almadan amann aileden biriyle özellikle babayla çıkmayın derim
aileden biriyle kesinlikle deneme derim babamla çıktık bizde ilk zamanlar her eve dönüşümüzde ağlıyodum hep bağırıyodu bana yapamıyorum diye o bağırdıkça ben daha çok panik yapıyodum
sonra sevgilimle çıktık bigün allahım dedim ben bu adama yeniden aşık oluyorumSevdiceğim hep beni sakinleştirerek konuştu yapmam gerekeni 10sn önceden söyledi sürekli harikasın çok güzel kullanıyosun hiç heyecan yapma deyip durdu o öyle dedikçe direksiyonu bırakıp onu öpesim geldi
Neyse işte öyle böyle öğrendim özel ders almadan amann aileden biriyle özellikle babayla çıkmayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?