- Konu Sahibi benimminikelam
-
ayyyy cnm bnm tsk ederim sana azda olsa rahatladim ne bilim korkuom pek bilmiom daha almanca diom acaba ya almanca bilmedigim anlamadigim bisi derlerse ben anlamassam veya istop ettirirsemveyya veya bisrürü korkum var snn anliycan
canim yok yaa..eksra bisey sormuyor ki,soyle diyeyim,fahrstunde yaparken,hoca iste saga don ,sola don,ne bileyim duz git,serit degistir,su kenara park et gibi cumleler surekli kurar ya,iste sainav da aynen oyle,sadece sinav hocasini iyi dinleyip ne istedigini anlayip ona gore haraket edeceksin,yoksa ekstra herhangi bisey sormuyorlar.sadece ilk sefer kendini tanitiyorsun,kimligine bakmak istiyor falan...oyle yani,basarirsan,zaten basarili oldun deyip,ehliyetini aldigina dair bir kac kagit imzaliyon bu kadar.ehliyetin senindir.hic stres yapma,kendine guven,ben bunu basaririm de..pozitiv dusun:)ah ah ben ne cok stres yaptim anlatamam,ama ahliyetimi alinca vayy bee degdi herseye dedim.cunku zaman,para,yazili sinav icin ogren,git sinava gir,hic kolay olmadi benim icin de anlayacagin..ama emeklerimin karsiligini aldim cok sukur.....basarilar diliyorum:)
bir de eger dil bakimindan kendine guvenmiyorsan,eger almancam yeterli degil ben isimi garantiye alayim dersen,kursunla konusup, sinav gunu icin bir tercuman bulabilirsin.tabi onun ucretini eksra odemen lazim.ben ilk basladigimda bana oyle bir teklifte bulunmuslardi,eger istersem tabi.sorman lazim,ama mumkun bisey bu,en azindan garantiye alirsin kendini,dil bakimindan kendine guvenmiyorsan...
cok tsk ederim cnm rahatladim senin sayende ben mesela simdilik alman hocayla ögreniorum ve iysin dio sinava yönelik zaten alistirio ama yinede tercüman kac para acaba veya tercüman deilde esim olabiliomu yanimizda bide kazanip kazanmadigin hemen söleniomu ehliyetin i ne kadar zamanda aliosun ve sen kac far yaptin
nerhaba,bildigim kadariyla esin olamiyor,ama sen genede bir sor bakalim,belki kabul ederler.acikcasi pek bilgim yok,tercuman icinde fiyati ne kadardir bilemiyorum yasadigin yerde bir arastir istersen.zaten sinavi gecersen hemen diyor canim kazandin diye.ve ehliyet almakta kisiden kisiye degisiyor canim,ben bayagi bir fahrstunde yaptim,cunku cok stres yaptigim icin cok hatalarim oluyordu.sana tavsiyem kimseyi baz alma,falanca su kadar zamanda almis ben niye alamiyorum diye dusunme,herkesin kendine gore ogrenme ve uygulama kapasitesi var,herkesle kiyaslama kendini.o hatayi ben cok yaptim,herkes bana biz su kadar zamanda aldik sen neden halen almadin imalarinda bulunuyordu,bu durum insani bayagi bayiyor ve sonradan ogreniyorsun ki onlarinda bu ehliyet seruveni pek de kolay olmamis:)o yzden rahat ol ve almaya bak...sen ne zamanandir yapiyorsun ,ve kac fahrstunde yaptin canim?
İlk denemede ehliyetimi aldım :)
Darısı ehliyet sınavına gıreceklerın başına ..
Allah yardımcınız olsun
arabalar yan yana park eder ya. bende öle park etmeye çalışırken diğer arabayla bitiştrdim benimkini. aradan saç telinizi bile geçiremezsiniz okdr yapıştı hiç boşluk kalmamıştı:26: babamı bekledim o çıkardı arabayı. pratik eksikliğinden kaynaklanıyor ya
işte benimkisi de böyle oldu aynı...
valla şoka girdim o akşam ben :S çatır çutur o sesi duyunca tamam dedim bittim ben... neyse allahtan geri çıkmayı başarabilrdim...
Allahıııım....sen kaza bela verme yarabbi... almadım kaç haftadır yatıyor öyle...o orada yatıyor ben otobüsle gidip geliyorum ya en çok o koyuyor...
:)kadin arabami kullanir ya gitme bir yere otur evinde gezmeden tozmadan geri kalin azicik
:)kadin arabami kullanir ya gitme bir yere otur evinde gezmeden tozmadan geri kalin azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?