- Konu Sahibi benimminikelam
-
Şaka yapıyorsunuz değil mi?
benim derdim gezme tozma değilki, senelerdir evdeyim...
neyse, topikteki kızlar yardımcı olursunuz bana değil mi :)
:)bak biri arabayi daha park etmesini bile bilmiyor elinin hamuruyla araba kullanmaya kalkmis:)benim icin hava hos allah muhafaza canlarindan bile olurlar boyle
:)eee o zaman evde olmaya devam et canina mi susadin:)
:)bak biri arabayi daha park etmesini bile bilmiyor elinin hamuruyla araba kullanmaya kalkmis:)benim icin hava hos allah muhafaza canlarindan bile olurlar boyle
:)eee o zaman evde olmaya devam et canina mi susadin:)
Siz kilo vermeye çabalarken ben 140 ile otobanda toz attırıyorum merak buyurmayın
hehe:)aferim sonunda oraya el attiniz bir girmediginiz otoban kalmisti simdi hepten esitsiniz kadinlar nerde merak ediyorum gercek kadinlar nerde
ben park ederken(10 km hız bile yok) bir insaın öldüğünü görmedim..... ayrıca aşırı sürat yapmadıkça tehlike yok. gelen yayayı görüyoruz arabaları görüoruz. parketmeyi başaramamak arabayı kullananamak anlamına gelmez. ben yazları ailemle 8 saatlik yla çıkıyorum ve uzun yoldada ben sürerim tek bir sorunumuz yok sürüşüm çok iyidr. ama asla park edemem arabayı park için babama veririm. siz elinizin hamuruyla oturmayı seçtiyszeniz bişi diemem ben elimin hamuruyla çalışırımda arabada kullanırım yemeğimide yaparm
Siz erkek misiniz?
Ona göre KİB yapıcam
canim arabayi gayet surebilen park etmeyide iyi bilir bilmeli. bir taraf tam olurken diger tarafi eksik olmaz.
kızlar vallah korukucak bişey yok.ben cok rahat kullanıyorum arabamıda cok seviyorum bu arada arabam otamatık belkıde ondan bu kadr rahatımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?