Araba kullanmak bu kadar mı zordur?

Şaka yapıyorsunuz değil mi?

:)bak biri arabayi daha park etmesini bile bilmiyor elinin hamuruyla araba kullanmaya kalkmis:)benim icin hava hos allah muhafaza canlarindan bile olurlar boyle

benim derdim gezme tozma değilki, senelerdir evdeyim...

neyse, topikteki kızlar yardımcı olursunuz bana değil mi :)

:)eee o zaman evde olmaya devam et canina mi susadin:)

yarın sabah karşıya doktora gidicem yine almıcam ,ama bahanem var canım ogs em yok... ne güzel bahane üretmekte de üstüme yok hani...

:)bak biri arabayi daha park etmesini bile bilmiyor elinin hamuruyla araba kullanmaya kalkmis:)benim icin hava hos allah muhafaza canlarindan bile olurlar boyle

Siz kilo vermeye çabalarken ben 140 ile otobanda toz attırıyorum merak buyurmayın

ben park ederken(10 km hız bile yok) bir insaın öldüğünü görmedim..... ayrıca aşırı sürat yapmadıkça tehlike yok. gelen yayayı görüyoruz arabaları görüoruz. parketmeyi başaramamak arabayı kullananamak anlamına gelmez. ben yazları ailemle 8 saatlik yla çıkıyorum ve uzun yoldada ben sürerim tek bir sorunumuz yok sürüşüm çok iyidr. ama asla park edemem arabayı park için babama veririm. siz elinizin hamuruyla oturmayı seçtiyszeniz bişi diemem ben elimin hamuruyla çalışırımda arabada kullanırım yemeğimide yaparm

canim arabayi gayet surebilen park etmeyide iyi bilir bilmeli. bir taraf tam olurken diger tarafi eksik olmaz.

canim arabayi gayet surebilen park etmeyide iyi bilir bilmeli. bir taraf tam olurken diger tarafi eksik olmaz.

demekki eksik olabiliyor araba sürebilmişim sürememişim bu beni üstün insan kılmadığınıa göre yalanda sölemem. erkek olduğunuz okdr belliki gereği yapılsn

Kızlar araba kullanmak gerçekten çoook kolay. Kolay ama bunu 2 günde kavramaktan bahsetmiyorum.Yani pratiklik isteyen birşey ama zor değil. Sadece parketmek sorun oluyor onu da zamanla aşıyorsun

ben ehliyeti kumburgaz trafiğinde tırların kamyonların arasında çalışarak aldım. sınavı da orada verdim hatta. hocam çok güven veren biriydi. sonra aradan 5 yıl geçti işte...5 yıl aradan sonra ders alayım dedim. adam sinirli uyuzun tekiydi... azarlaya azarlaya beni gaza basmaktan korkuttu. neyse belki de iyi yaptı şimdi hızdan kaçıyorum tin tin. ama arabalar yanımdan geçerken tedirgin oluyorum. zaten yaptığım o 3 küçük kaza benim bu hale gelmeme neden oldu

ah ben de araba ile ilgili bir yorum diye heyecanla geldim baktım meğerse supermiş yine... of...

kızlar vallah korukucak bişey yok.ben cok rahat kullanıyorum arabamıda cok seviyorum bu arada arabam otamatık belkıde ondan bu kadr rahatımmm

araba kullanan bayanlar, kaç ders aldınız trafiğe çıkmadan önce, park sorunlarınızı nasıl hallettiniz...

Şimdi ehliyetin varsa araba kullanmakta ehliyetin verdiği özgüvenle kendiliğinden öğrenilir usta şoför olur çıkarsın...Geriye dönüp baktığında "ya bi zamanlar ne kadar acemiymişim" dersin...Haa şu günlerde kar kış demeden acemi cesareti ile yola çıkanların sayısıda oldukça fazla :)))...Ben kadının otomatik vites araç kullanmasından yanayım, büyük rahatlık...

ehliyetim var,5 sene önce almıştım.

valla kar kışta almadım çünkü buralar çok fena oldu.usta şoförler bile kaydı kaza yaptı...

arabaları da kullanmayı da çok seviyorum ben henüz ehliyetim yok. kursa gidip geliyorum. kısmetse şubat 11 de sınava gireceğim. inşallah kazanırım.. onun dışında arabayı çok iyi kullanıyorum. erkek arkadaşım sağolsun sıfırdan öğretti. reflekslerim de iyi. ama kahrolası minibüslerle başım belada. geçen gün onlardan çıktık eve kadar süreyim dedim. (1 saat yol) geçtim direksiyona herşey iyi güzel sollamalar hız da yapıyorum falan. ne zaman minibüs yoluna çıktım kaza atlattım. hiç mi sinyal vermezler! ne bodozlama kullanıyorlar.! fren yapmasam yanmıştım bir de ehliyetim bile yok düşünün gerisini...

Bende 2009 aldım ehliyetimi. 15 yaşından beri araba kullanıodum ama ben . çok hevesliydim çocuklugumdan beri . hatta 18 yaşıma bi basayım ilk işim ehliyet almak olcak demiştim . 18 yaşıma bastım 1 hafta sonra gidip kursa yazıldım 2-3 ay içinde de aldım ehliyetimi.ilk sınavda hepsini verdim .ehliyet olmadan istanbul içinde dolanıodum ehliyeti aldım taa Tokata bile gittim . şuan 21 yaşındayım . korkulcak bişey yok canım. ben kendi kendime öğrendim çok az bişey babam öğretmişti 15-16 yaşlarında sonra ben kendim pekiştirdim hep. hatta babamdan daha iyi araba kullanıorum ben ehliyet aldım alalı babam hiç araba kullanmaz hep bana verir ve bizim araba düz vites .hatta direksiyon hocam bana araba kullandırmazdı sne çok iyi kullanıosun diye :) heycan ve panik yapma elin ayağın karışır kitlenirsin ölece . gayet sakin bi şekilde kullan .Kolay gelsin sana şimdiden :) Bizim evde birtek kardeşimin yok oda 12 yasında 18 yaşına gelsin onada ehliyet aldırcam :)Araba sürmeyi çok seviyorum özellikle arkadaşlarımla olunca daha cok zevk alıorum son ses müzik filan acıp kopuyoruz fena oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…