- Konu Sahibi benimminikelam
-
Arkadaşlar 6 yıllık ehliyetim var ama hiç araba kullanmamıştım. Özel ders aldım fakat direksiyon başına geçtiğimde kullanırken heyecanlanıyorum. Heyecanımı nasıl yok edebilirim. Arabaya oturduğumda sanki yıllardır kullanıyor gibi sakin kullanmak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim.
Arkadaşlar 6 yıllık ehliyetim var ama hiç araba kullanmamıştım. Özel ders aldım fakat direksiyon başına geçtiğimde kullanırken heyecanlanıyorum. Heyecanımı nasıl yok edebilirim. Arabaya oturduğumda sanki yıllardır kullanıyor gibi sakin kullanmak istiyorum. Bunu nasıl başarabilirim.
bol bol pratik yaparak canım....arabayla ne kadar içli dışlı olur ne kadar kullanırsan o kadar heyecanın azalır..bende o heyecanı yeni yeni atıyorum ve zevk almaya başladım..
canım kesinlikle ders all ben eşimle öğrenemedim öğrenmeninihtimali yoktu zatenndeli ediyodu beni yok baskı balata yok araba devirden düştü.....sen kapat kulaklarını 10 ders te kesin çözersinn inan pratikk başka bişey diill...süre süre alışacaksınn kendini rahat bırak kadınların yapamayacağı şey yok ben bunu bilir bunu söylerimm
Nekadar zamandır kullanıyorsunuz .Ben geçen ay özel ders aldım bir hafta. 3 günden beri eşimle trafiğe çıkıyoruz. Arkadaşlarımla konuştuğumda 3 gün kurs aldım tek başıma trafiğe çıkıyorum diyenler olunca sadece ben mi heyecan yapıyorum diye düşünüyorum.
kızlar bu konuda çok konu açıldı bunu bilerek kusura bakmazsanız dertleşmek istiyorum
5 yıl önce ehliyetimi aldım..ama hiç kullanma hevesinde olmadım mecbur bir işmiş gibi aldım o zamanlar..
bu sıralarda içimde çok heves var illa öğrenmek istiyorum işime arabayla gidebilmek istiyorum..adana da oturuyorum ve buranın trafiği çok fena..öncelikle çok korkuyorum..
eşim iki haftadır akşamları sakin sokaklarda çalıştırıyor beni..ama halen hatalarım var hızımı kontrol edemiyorum seri değilim vs
sürücü kurslarından 10 saatlik ders alıyım diyorum sen bu halde sürücü kursuna başlarsan ondan da fayda alamazsın diyor..durumumu çok vahim görüyor..,
ne yapmalıyım nasıl öğrendiniz siz bayanlar ne yaptınız?
yaa bende cokk zorlaniyorum otobanda cok korkuyorum bide almancam da cok iyi degil hocayi cokda anlamiyorum almanyada alaniniz varmi
canim ben de 8-9 ay oluyor alali...ehliyet aldiktan 3 ay sonra arabam oldu cok sukur,sadece ilk almaya giderken zorlandim,korkularim vardi,tek onemli olan surekli surmek.eger uzun zaman ara verirsen kendini guvensiz hissediyorsun..ben de ehliyetimi bir alman kursunda yaptim.evime yakin olsun istedim ve tarfik bigileri acisindanda alman kursu cok faydali diyebilirim.ama ben hem anlayabiliyor hem de anlatabiliroum,ama madem hocayi anlamakta zorlaniyorsun keske bir turk kursu secseydin,zaten sinavi turkce yapabilirsun,ben oyle yaptim en azindan.
tsk ederim cevabiniz icin bende yaziliiy türkce yaptim gectim simdi far yapiyorum otobanda hizdan dolayi korkuyorum bide geri gitmelerde araba sürmenin sinavinda neler yaptiniz nasil gecti zorluyolarmi
canim benim,otoban en baisiti aslinda,cunku dumduz yol sadece biraz hizini artirman gerekiyor,yoksa zor olan bisey degil,kendine guven ve sur,valla benim sinavim bekledigimen cok kolay gecti,hatta ben ilk seferde alamayacagimi dusunuyordum.sinav a girdim,ikisi lak lak yaol boyunca konustular vallahi:))sanki normal bir yolculuga cikmisizda sohbet ediyorlar...anlayacagin hic zor degildi ve sinav hocasinin acelesi oldugu icin park etmem gerekmedi,birazda ordan kurtardim,zor degil canim icini ferah tut,sinava girene kadar ne teoriler kuruyor insan kafasinda bilirim,ama olup bitince sasirip inanasi gelmior insanin..
benim 1 senedir ehliyetim var ama 5 senedir araba kullanıyorum.sınav günü eşimin sülalesi beni sınavda yanlız bırakmamak için gelmişler.onları karşımda görünce 1 saat hiç susmadan ağladım.arabaya bindiğimde gözlerime kan oturmuştu.eşim kesin yapamayacak demiş.ama ben sınav arabasına bindiğimde çok rahattım.hiç ummadığım kadar rahat sürdüm.90 la geçtim...otobanda sürmesi daha iyi.çok çabuk öğrenebilirsin.ama kalabalık yerlerde ben halen korkuyorum ve çoğu zaman az kalabalık yerlere girmeye çalışıyorum.ayyyy cnm bnm tsk ederim sana azda olsa rahatladim ne bilim korkuom pek bilmiom daha almanca diom acaba ya almanca bilmedigim anlamadigim bisi derlerse ben anlamassam veya istop ettirirsemveyya veya bisrürü korkum var snn anliycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?