- Konu Sahibi benimminikelam
-
:44: bende bugün sinavdan çikinca kendi kendime 'ehliyet almak bu kadar mi zor be' diye söyleniyordum.
5. Sinava girişim ve şu lanet motoru daha veremedim.. Daha o arabayi kullanmasi var demi
Sanırım cesareti olmayıp da kaza yapmaktan korkanlar için harcamalık araba almak lazım ucuzundan.Tabi başkalarına verilecek can ve mal zararları için iyi araba kullanmaktan başka bi çözüm yok.Birlikte pratik yapılan ya da size ders veren kişinin karakteri de çok önemli.Sizi germeyecek biri olmalı
Ben bu başlığa şunu diyebilirim "araba kullanmak bu kadar mı zevkliymiş" 18 yaşımdan beri kullanıyorum köyde toros kullanıyordum onun zevki daha bir başka
Bende bu yaz özel ders alıp direksiyon başına geçenlerdenim. O zaman görümcemin Corsa sı vardı o kullanamadığı için bizdeydi. Ben yazdan beri ama eşim hep yanımda oturarak ufak ufak çıktım. Annemler 10 dk. oraya götürdüm Anlarada yaşıyorum Anterese Atataürk Orman Çif. falan fenada değildim hani. Şimdi biz yani araba aldık Ford C-Max bu araba yüksak önü uzun kör nokta dahada kör oldu bana arka uzun Keçiörenin en kalabalı en yokuş yerinde oturuyorum gece çöp arabası yoldan geçemez kornaya basar millet arabasın çeker adamlar öyle geçer.Yani arkadaşlar ben bunu kullanamıyorum. İyice korktum zaten cesaretsiz korkağın biriyim iyice kendime güvenim kırıldı. Ne yapacagımı bilemiyorum.Eşim cesaret veriyor ama yok . Otamatik olsun diye baktık arabayı alırken bulamayınca manuel aldık. Gerçi Corsa da manueldi ama bilemiyorum. Bana bir öneride bulunun arkadaşlar.
kızlar ben arabanın içine oturunca resmen gömülüyorum,ne önü ne arkası
gözükmüyor
arkada sensörler var ama okadar hızlı menevra yapıyoruımki garibim sensörler
ötmeden geçiriyorum kaldırıma
Sırf o sebepten ilk arabamızı citroen c3 aldırdımAslında abartıp c1 alacaktım ama bagajı yok gibi bişeydi Hatcback olduğu için önünü, arkasını, yani arabanın bütün sınırını görebiliyorum. Ayrıca parkederken sedan arabayla giremeyeceğim yerlere sokabiliyorum arabayı.
bende de bu sorun vardı bende koltuğa minder koyuyorum bir de benim boyum kısa pedallara yetişmek için koltuğu
sonuna kadar itiyorum benim arabanın koltuğunu sonuna kadar itincede koltuğun önü havaya kalkıyor iyice gömülüyorum içine
minder koyunca yükseliyorum iyi oluyor özel bir minder yaptım aldım bir minderi sandalye minderlerinden babam sağolsun biçti dikti biraz içini boşalttı hazırladı bana
araba kullanmak çok zevkli kızlar, Dranas arkadaşımızın dediği gibi şimdi tüm arabalar hemen hemen kör nokta önleri... içine gömülme olayına gelince koltuğu biraz yükseltmek yeterli oluyo.. opel astra kullanıyorum bende manuel vites... arkadaşlar kullana kullana tecrübe sağlanıyo bu bir gerçek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?