• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba kullanmak bu kadar mı zordur?

bakın kaçkere yazdım yine yazıyorum. biz ehliyet alırken tam olarak trafiğe çıkmanın daha doğru olduğunu savunuyoruz zaten.ama napalım eksiklerimiz var bunları kapatmakiçin kendimiz çaba sarfediyoruz. ama burdim size ehliye almanın artık çok kolay olmayacağını bunun için düzenlemeler getirileceğini söyledi. stajerlik geleceğini söyledi. siz de aman her şey düzgündü SİZİN ülkenizde o eksik kalsın dediniz
. ne oluyor şimdi? siz ehlieyt almanın bu kadar kolay olmaması gerktiğini mi savunmuş oluyorsunuz.yoksa konuyu mu saptırmış oluyorsunuz.siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz.

zzzzzz hanım bu yazdığıma da yorumda bulunun lütfen mantık çerçevenizle.

bakın kaçkere yazdım yine yazıyorum. biz ehliyet alırken tam olarak trafiğe çıkmanın daha doğru olduğunu savunuyoruz zaten.ama napalım eksiklerimiz var bunları kapatmakiçin kendimiz çaba sarfediyoruz. ama burdim size ehliye almanın artık çok kolay olmayacağını bunun için düzenlemeler getirileceğini söyledi. stajerlik geleceğini söyledi. siz de aman her şey düzgündü SİZİN ülkenizde o eksik kalsın dediniz
. ne oluyor şimdi? siz ehlieyt almanın bu kadar kolay olmaması gerktiğini mi savunmuş oluyorsunuz.yoksa konuyu mu saptırmış oluyorsunuz.siz ne söylediğinizi bilmiyorsunuz.

walla ben ne soyledigimi cok ii biliorumm ama ANLAYANAAAAAAA anlamayanlar icinde yapcak bisey yok

merak ettim ya melahat hanim siz evlimisinizzzzzz??evliseniz allah kocaniza sabir versin ne cene var sizde be aman aman amannnnnn

derdiniz ne sizin??
burda araba öğrenen bayanlar toplandık tecrübelerimizi paylaşıyoruz.ne hakla topiği amacından şaşırtırsınız..
canınız tartışma istiyosa çok daha makul topikller var..lütfen cvp yazmayı bırakın...

asil siz terbiyesizlik yapmayin beee merakli olmasaydin konuyu saptirmaya cevap yarisina girmez susardinnnnnnnnnnnnnn............sensin konuyu buralara getirennnn israrla uzatmak istiosun

sayfaları açta baştan oku,burada ki bütün üyelerde okudu anlatmaya çalıştı sana hala anlamıyorsun seviyesizliğini sürdürüyorsun.

suç bende sana cevap yazdım

konuşma tarzından karakterin belli oluyor zaten uğraşamam

takıl kafana göre

eğlen kendi başına

ama kk umarım bir çare bulur bu duruma !!!!!!!!!!! :47:

Son düzenleyen: Moderatör:
sayfaları açta baştan oku,burada ki bütün üyelerde okudu anlatmaya çalıştı sana hala anlamıyorsun seviyesizliğini sürdürüyorsun.

takıl kafana göre

eğlen kendi başına

hangi duruma sormasi ayip???????????????????????dogrulari soyluyorum ben isinize gelmiyor yada olay yaratmak icin bahane ariosunuz

sen ne bos bos konusuosunki asil sensin zavalli tatmin olmadinmi ne yaaa buraya tatmin olmak icin gelmedim.....dogru olan bisey vardir ben bunu soyler bunu bilirim

çok kıskançsınız..
ve tüm bu yazdıklarınız kıskançlığınızı gösteriyor..
biz vızır vızır araba sürücez ve sizde oturduğunuz yerdenm hasetinizden çatlıcaksınız
:63::63:

takıl kafana göre

eğlen kendi başına

ben kişi hakkında şikayetimi yaptım. daha da cevap yazmam o şahısa.

kzılar yarın tecrübelerimizi paylaşmaya devam edlim. umarım her şey çok güzel olur...kazasız belasız güzel günlerdeki sürüş deneyimlerimizi paylaşırız.

ay cok merakliydim topiginizeeeeeee cikiorum zaten burda anlamayanlara biseyy anlatmak zorunda degilimmmm.......:51:

hadi uğurlar olsun ,,çok zorda kalmadıkça hem burda hem başka yerlerde fazla yorum yapma ...çünkü onlarca insan seni anlayamadığına göre eksik sende değil onlarda ...

sanırım sınır dışı falan edildi arkadaş kuruk acısı olmuş içinde hıncını burdan çıkarıyo. neyse başka bişey demicem sınırlarımı zorlamiyim. iyi akşamlar

Arkadaslar bence duralim artik,boyle yaparak arkadasa daha cok gaz veriyoruz.Yoksa bu boyle surup gidecek.Topigi kurtaralim artik kirli yorumlardan.Birakalim kendini kazanmis bilsin....
Eeee yok mu baska tecrubelerini anlatacak ?? =)

Back
X