- Konu Sahibi benimminikelam
-
kızlar ben karar verdim özel hocadan ders alıcam hafta içi problem çıkmassa 5 ders alıcam.neden ders aldığıma gelince tek başıma hala trafiğe çıkamıyorum henüz ehliyet çok yeni ama o ehliyetin bu cesaretsizliğim yüzünden cüzdana mahkum olmasını istemiyorum.cesaret öle oturmakla gelmiyo bi yerden başlamak lazım son haftada 4 defa eşimle yoğun trafiğe girdim ama farkettimki gerçekten eşle yada başka bir aile bireyiyle bu iş olmuyo onlar kendileri gibi araba kullanmanızı istiyorlar empati yapamıyorlar sizinle ,korkularınız onlara saçma abartı geliyo .
bende madem kullanmaya karralıyım bu arabayı ne kadar arabayı çoğu kişiden güzel kullansamda hocadan ders alıcam ve başarıcam bu işi.
inanın önceden hoca işi çok saçma gelirdi kendi adıma çünki eşim bıkmadan anlatıp öğretiyordu...ama şimdi herkes hocadan ders alıp trafiğe çıkmalı ve bu işi ciddiye almalı diye düşünüyorum..inşallah derslerden sonra tek başıma trafiğe çıkarım...
birde kızlar ben ders için paket program falan istemedim şimdilik 5 ders olsun dedim sonra duruma göre devam ederim dedim ve kurs arabasıyla eğitim vericez dediler sonra duruma göre kendi abanızda ders veririz dediler.. bu 5 dersi arabamlamı alsam yoksa kurs arabasıylamı acep
merhabalar ben de daha yeni ehliyet aldım.ve özel ders aldım 6 ders. bunun 5 dersi hocanın arabası ile 1 dersi kendi arabamla .sondersten sonra hoca artık kendin çıkabilirsin dedi. daha bugün son dersimizdi. akşam eşim gelsin ilk defa hoca olmadan çıkacağım trafiğe.inşallah sorunsuz hallederiz.
ilk dersi zaten kendi aracınla vermiyorlar senden emin olmak istiyorlar.ben 2 dersten sonra kendi aracıma geçebilirdim ama araba o ara servisteydi.bence 2 dersten sonra kendi aracınla al.çok daha çabuk adepte oluyorsun.
bugün yaşadıklarımı ille anlatmam lazım..arkadaşlarla çıktık yemekten sonra bir yerde oturalım diye..adana yı bilen bilir.tahta masa diye bir yer.ama ben ilk defa gidiyorum yanımda arkadaş var park ettim..sonra dönüşe çıkarken geri taktım gaza verdim ama araba öne gidiyor öne meyilli ya ben de korkutan yine frene basıyorum..geriye düzgün taktım mı die kontrol ediyorum ama yok yine ileri gidiyor..artık orda çalışan birinden yardım aldım o da hafif öne kaçırdı ama geri aldı sonrasında..bugün bunu da görmüş oldum böylesi bir duurmun varlığını...yani öne meyilli yerde park edince dibine kadar park etmemek gerekliymiş:) araba öne gidiyormuş çünkü..delirdim kötü hissettim kendimi..
hiç tam olamıyor hep bir eksiğim bir şeyim...
bugün tüm aileyi gezmeye götürdüm..
baya baya kavradım artık,otoparkta iki araç arasına girmede sorun yaşamıyorum ancak şu yol kenarındaki iki aracın arasına partk etmede biraz panik oluyorum..bugün babam yanımdaydı biraz heycan yaptım,sonra rahatladım ve baya gezdirdim onları..şimdi telefonda dayıma beni anlatıyolardı
henüz tek başıma hbiç çıkmadım..aslında bi cesaret çıkmam gerek..
neyse onada az kaldı..kendime hedef koydum ..yaz bitimince artık şöför olmuş olcam..
ne hata yaparsanız yapın sakın moralinizi bozmayın..herkes bu acemilik safhasından geçiyır..
hatalarımız olmasa doğruyu öğrenemeyiz..geçen u dönüşü yapılmaması gereken yerden döndüm,tabelayı fark etmedim ilk,sonra karşıdan araçhiç durmadan hızlı bi şekilde gelince ne yapıyo bu beni görmüyomu diye kardeşime sordum,farkındaysan yasak yerden döndün ve yol onun dedi..bu bana ders oldu,,tabelalrı dikaktlice inceliyorum artık..yani yaptığım hata bana bişe öğretmiş oldu..
hadi bakalım zemus oğlunu bırak:)
kızlar bende bu aralar moraller yerde..geçen anlattığım olayı çözdüm ama..dün eşim yanımda gezmeye çıktık..eve gelince arabayı park edeceğim başka bir araba ters bir park etmiş yerimi değiştirmem gerekti alan dar ben bişeyler yapmaya çalıştım ama..eşim beğenmedi beni..indim arabadan ne halin varsa gör die..bana demez mi ben arabanın halen nerde ne yaptığını idrak edemiyormuşum bilmem ne ciddi kızdım yaa..birde bana dar yollarda nerdeyse diğer arabalarla sıyırma noktasıyla gidiyorsun dedi..dedi de dedi..
selam melahat..selam ezgitanem,
sen de epey ilerletmişsin bu işi.benim özel dersler bitti 6 ders aldım bitirdim. sen ne yaptın?
bugün eniştemle çalıştığım okula gidip geldik.artık çık tek başına dedi.salı günü arkadaşım bende kalacak onunla ertesi gün okula gideceğim dönüşte tek olacağım.inşallah kazasız belasız hallederim.hepimizi Allah kazalardan belalardan korur inşallah.bir sorun çıkmazsa artık tek gidip geleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?