- Konu Sahibi benimminikelam
selam melahat..
sadece 2 saat özel ders aldım cnm..
ilk arabayı aldığım dönemdeydi,senlede konuyla ilgili msjlaşmıştık..hoca yanımdayken çok rahattım,ama sonra akşam yanımda babam olunca aslında çok bişe öğrenmediğimi sadece rahat olduğumu anladım..
sonra babamla ve kardeşimle çıktım trafiğe..istisnasız her akşam çıktım yarım saat dolaşıp döndüm..
bu ancak bol bol pratikle öğreniliyormuş..hocaya 70 tl verip 2 saat ders almaktansa,70 liarlık benzin koyup 2 hafta boyunca her akşam dışarı çıkmayı seçtim..neticede artık iyce trafiğe alıştım..çok şükür şuan gayet iyim..sende maşallah baya ilerletmişsin..henüz tek çıkamıyorum ben,sorunsuz bi şekilde çıkarsın inş.![]()
kesinlikle katılıyorum !!! özel dersle,hocayla felan olmaz.o parayla arabaya benzin koyun,ve arabayı dinleyin....boş bir alanda arazide ileri geri gidin,sağ sol yapın,toplayın ilerleyen zamanlarda el freni çekin ne oluyor ne bitiyor anlamaya çalışın...ben böyle yaptım...
şuan istanbul trafiğindede rahat araba kullanıyorum....istanbuldan şehir dışına 500 km lik yolda yapabiliyorum...
illaki hatalarım oluyor ama çekinmeyin,utanmayın,olabilir,çok ama çok normal....