- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
İnsan bi açıklama yapar eşime bile bişey dememiş hadi ben uyanık değilm ona açıkla onu çektirtme kadar sorun onu çektirdim bişey demediler sinirlerim bozuldu ben soruyorum telfonda duş alıyımmı ilaç içiyim mi ilişki ne Zaman olur diyorum hemşiresi gülüyor Nasıl çeşitler anlamadımDerlerdi canim icini ferah tut hersey yolundadir
Memorialda mi cektirdin canim nerde cektirdin? Gidince daha rahat gorusursun 2 3 gun dus alma iliski de olmasin bence ki mikrop kapma.İnsan bi açıklama yapar eşime bile bişey dememiş hadi ben uyanık değilm ona açıkla onu çektirtme kadar sorun onu çektirdim bişey demediler sinirlerim bozuldu ben soruyorum telfonda duş alıyımmı ilaç içiyim mi ilişki ne Zaman olur diyorum hemşiresi gülüyor Nasıl çeşitler anlamadım
Yok Can'ım başkente çektirdim salı günü cuma olabilir ilişki dedi zaten benim akıntı kanama şekli bitmedi olmaz ilişki zaten de düzgün açıklama yapmadı sonucu sölemedi yorum bile yapmadıMemorialda mi cektirdin canim nerde cektirdin? Gidince daha rahat gorusursun 2 3 gun dus alma iliski de olmasin bence ki mikrop kapma.
canım merhaba bende avsalllarda oturuyorum. merak ettim kisin diye. küçük yer sonuçta belkide tanışıyoruzzBiz avsallar da oturuyoruz canim sen?
Etmem mi dua ogrendigimden beri herkese dua ediyorum canim ya isteyen herkese rabbim nasip etsin diye[/
merhaba bende alanyada yaşıyorum bende önümüzdeki ay rahim filmi çektircem anestezili ne kadar ödedin başkentte?Hamilemisin Can'ım İyim bende Can'ım rahim filmi çektirdim dün
401tl ödedim Can'ımmerhaba bende alanyada yaşıyorum bende önümüzdeki ay rahim filmi çektircem anestezili ne kadar ödedin başkentte?
Neresindesin Alanyadamerhaba bende alanyada yaşıyorum bende önümüzdeki ay rahim filmi çektircem anestezili ne kadar ödedin başkentte?
Insallah sorun yoktur canim pazartesi hayirlisi ile ogrenirsinYok Can'ım başkente çektirdim salı günü cuma olabilir ilişki dedi zaten benim akıntı kanama şekli bitmedi olmaz ilişki zaten de düzgün açıklama yapmadı sonucu sölemedi yorum bile yapmadı
Biz daha yeni tasindik canim 5 ay oldu tanismiyoruzdur pek kimseyi tanimiyorum cunku.canım merhaba bende avsalllarda oturuyorum. merak ettim kisin diye. küçük yer sonuçta belkide tanışıyoruzz
inşallah Can'ım ya bir şey sorcam kusura bakma ama bu koku normalmi ve sonra gidiyormuInsallah sorun yoktur canim pazartesi hayirlisi ile ogrenirsin
Can'ımBiz daha yeni tasindik canim 5 ay oldu tanismiyoruzdur pek kimseyi tanimiyorum cunku.
Avsalrdanim canim bendeNeresindesin Alanyada
ne kokusu canım?inşallah Can'ım ya bir şey sorcam kusura bakma ama bu koku normalmi ve sonra gidiyormu
Bana uzaksınız ya tanışırdık en azındanAvsalrdanim canim bende
Can'ım akıntı vardı ondan dolayımı bilmiyorum ama koku var sen bişey kullandınmı fitil veya başka birşeyne kokusu canım?
Yok canim kullanmamistim benCan'ım akıntı vardı ondan dolayımı bilmiyorum ama koku var sen bişey kullandınmı fitil veya başka birşey
Can'ımYok canim kullanmamistim ben
Canım merhabaYok canim kullanmamistim ben
Canım merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?