- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
Rahiö filminden sonrada hamile kalan çok oluyormus ben anestezili yaptıracam zor ikna oldum zaten normale hiç dayanamam2 yil oncek cektirmistim canim zor degil biraz aci oluyor ama sanki adet agrisiymis gibi dayaniyor insan
Tuplerden kaynakli sorun varsa evet hamile kalanlar oluyor canim insallah olur seninde.Rahiö filminden sonrada hamile kalan çok oluyormus ben anestezili yaptıracam zor ikna oldum zaten normale hiç dayanamam
İnşallah Can'ım ya allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin kız hamişlerin duası kabul olur benim içinde dua edermişin bu arada Alanya'da nerdesinTuplerden kaynakli sorun varsa evet hamile kalanlar oluyor canim insallah olur seninde.
Allah razı olsun Can'ım bende mahmutlardayım uzakmışızBiz avsallar da oturuyoruz canim sen?
Etmem mi dua ogrendigimden beri herkese dua ediyorum canim ya isteyen herkese rabbim nasip etsin diye
eltimler orada oturuyor canım daha dün oradaydık:) ama cidden birimiz başta birimiz sonda:)Allah razı olsun Can'ım bende mahmutlardayım uzakmışız
Evet ya tüh KESK'e burda olsaydın kız tanışırdık kaç yasındasıneltimler orada oturuyor canım daha dün oradaydık:) ama cidden birimiz başta birimiz sonda:)
26 canım yine tanışırız inşallah belli mi olur:)Evet ya tüh KESK'e burda olsaydın kız tanışırdık kaç yasındasın
Can'ımmm merhaba nasılsınDondurma ucreti ilac parasi tup bebek ucreti canim
merhaba canım şükürler olsun devam bulantılar kusmlar :)) sen nasılsınCan'ımmm merhaba nasılsın
Hamilemisin Can'ım İyim bende Can'ım rahim filmi çektirdim dünmerhaba canım şükürler olsun devam bulantılar kusmlar :)) sen nasılsın
Ay canım pardon hamilemisin diye soruyorum bende ne kadarlık olduHamilemisin Can'ım İyim bende Can'ım rahim filmi çektirdim dün
3 ay bitti canim 4.aya basladim. Rahim filmi sonucu ne oldu canim sorun yok dimi? Rahim filmi sonrasi da gebe kalinabiliyorHamilemisin Can'ım İyim bende Can'ım rahim filmi çektirdim dün
Ya Can'ım hemen vermedi sonucu sinir oldum zaten pazartesi çıkacak kötü olsa derlerdi dimi3 ay bitti canim 4.aya basladim. Rahim filmi sonucu ne oldu canim sorun yok dimi? Rahim filmi sonrasi da gebe kalinabiliyor
devletin ödediği miktar sabit nereye gidersen git aynı ücreti ödüyorsun. 2450 hastane 400-500 ilaçlar tutuyorarkadaşlar antalya'da tüp bebek yaptıracağım,ssk'lı olarak.ama ssklı hangi tüp bebek merkezi hesaplı olur seçemedim.birde o kadar masraf yaptıktan sonra tutmazsa çok kötü olur benim için.o kadar sıkışıklıkta eşime tüp bebek tüp bebek diye tutturdum,resmen borçla harçla yaptıracağız.buradaki okuduklarımın birçoğu özellikle ilkinde tutmamış.şaşırdım kaldım.:1no2:
Derlerdi canim icini ferah tut hersey yolundadirYa Can'ım hemen vermedi sonucu sinir oldum zaten pazartesi çıkacak kötü olsa derlerdi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?