- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
arkadaşlar antalya'da tüp bebek yaptıracağım,ssk'lı olarak.ama ssklı hangi tüp bebek merkezi hesaplı olur seçemedim.birde o kadar masraf yaptıktan sonra tutmazsa çok kötü olur benim için.o kadar sıkışıklıkta eşime tüp bebek tüp bebek diye tutturdum,resmen borçla harçla yaptıracağız.buradaki okuduklarımın birçoğu özellikle ilkinde tutmamış.şaşırdım kaldım.:1no2:
canım hadi bakalım hayırlısı bende ocak sonu ordayım iğnelerim başlayacak kemal bey ozaman izinli sadece transfer gününe gelebilecek,o gelene kadar öbür doktorlarda devam edeceğim bende..umarım güzel haberlerini en kısa zamanla alırsın,sevgiler,... Allahım inşallah çabalarımızı umutlarımızı boşa çıkarmaz...canım benim bende şuan tedawiye başladım iğnelerim oluyor.antalya tüp bebek hastanesi kemal beyin hastasıyım ve çok memnunum sana da tavsiye ederim canım.
canım hadi bakalım hayırlısı bende ocak sonu ordayım iğnelerim başlayacak kemal bey ozaman izinli sadece transfer gününe gelebilecek,o gelene kadar öbür doktorlarda devam edeceğim bende..umarım güzel haberlerini en kısa zamanla alırsın,sevgiler,... Allahım inşallah çabalarımızı umutlarımızı boşa çıkarmaz...
canım benim benimde doktorum kemal bey ama ultrason takibimi hasan bey yapıyor ondan da çok memnunum inşallah allahım yüzümüzü güldürür
canım fena değil bugün öğlen transferim var.bende beklenmeyen bi durum oldu 30 yunurtam vardı 24 tanesinin içi boş çıktı.sadece 6 tanesi döllendi bakalım bugün kaç tanesi konulacak kemal beryle karar vericez.çok üzüldüm ama inşallah sonu iyi olacak.allahım herkese yardım etsin çok zor gerçekten
Bende Antalya Tüp Bebek'e gidiyorum.Doktorum Kemal bey.2 defa aşılama yapıldı ama sonuç alamadık.buay tüp bebek için görüşmeye gideceğiz.İnşallah bu sefer olur:))
canım fena değil bugün öğlen transferim var.bende beklenmeyen bi durum oldu 30 yunurtam vardı 24 tanesinin içi boş çıktı.sadece 6 tanesi döllendi bakalım bugün kaç tanesi konulacak kemal beryle karar vericez.çok üzüldüm ama inşallah sonu iyi olacak.allahım herkese yardım etsin çok zor gerçekten
arkadaşlar antalya tüp bebek ve gelecek tüp bebekte fiyatlar nasıl ben ssk dan yararlanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?