antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

kuzununannesi birde ne kadar ucretleri ve doktorunuzun e mail adresini almam mumkun mu
Tedavi sureci eger ki ttansfer sonrasini saymazsak 16-18 gün. Adetin 2. Gunu ignelere basliyorsun 2 gunde bir kontrole gidiyorsun genelde 13. Gun toplama 16 veya 18. Gun transfer oluyor. Sonrasinda 12 gun sonra bebek var mi diye kan veriyorsun. 1 aylik bi süreç aslinda. Benim gittigim hastanenin tup bebek ucreto 4850 tl birde kullandigin ilaclar. Bana yaklasik 6.500 tlye malolacak gibi. Maili var evet ama bi bakmam lazim bakip yazayim

teşekkür ederim canım

Antalyada tüp bebeğe başlayacağız hangi merkezi önerirsiniz
merhaba canım..ben memorialda tüp bebek yaptım temmuzda başladım tedaviye çok şükür geçen hafta pozitifi aldım..bu çarşamba keseyi görmeye gidecem inşallah görürüm..çok memnun kaldım hastaneden ve doktorumdan laboratuar şartlarıda gayet iyi diğer yerleri bilmiyorum ama memorial hastanesini ve dr. Mehmet öztürkmeni öneririm

Tsk ederim öneriniz icin

Kızlar benim tüp bebek işi gelecek aya kaldı.panik atagim ve buna dayalı korkularım var.bu anestezi olayı cok urkutuyor beni .bu korkuyu nasil yenecegim lutfen bana yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…