antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

Evet canim memorial antalya da ocak ayinda tedavi gördüm simdi 22 haftalik ikizlerime hamileyim cok şükür
Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin Can'ım bende düşünüyorum da ilk denen ücretsiz dediler Akdeniz'de bir bilgin varmı ora Hakkı'nda bu üniversite hastanelerinde ilk deneme ler ücretsiz oluyormus öylemi

Ben duymadim oyle bir sey canim.normalde 3 deneme ucretsiz yada az bir fark veriliyor ama rapor cikarmak gerekiyor onunda bir sürü şartı var. 3 kez asilama yapmis olmak 3 yıllık evli olmak gibi. Eger firsatin varsa rapor al bosuna fazla verme biz calistigimiz icin imkansizdi rapor cikarmamiz oyuzden parali oldu. Ama bir arkadas vardi sanslianne diye o akdeniz univ yaptirdi ona bir mesah at bilgi al istersen

Ay allah razı olsun Can'ım senden başlıcam ama gidip gelmekte zor olcak bi gitmeden bilgim olsun istiyorum ben bu şanslıanneyi Nasıl bulcam şimdi bide rapor Nasıl oluyor

cnm benimde rapordan yararlanma şansım yok...ne kadar tutmustu raporsuz senin ?

Canim 4950 hastane 600 dondurma ücreti 2000 e yakinda ilaclar tuttu

çok teşekkür ederim verdi,ğin bilgi için..kusura bakma bayram nedeniyle geç yazdım...benim 2. aşılmam da olumsuz sonuçlandı sanırım tüp bebeğe kesin karar verdim...sen gelecek tüp bebeğe mi yaptırmıstın cnm?

Yok canim ben dirke memorial da yaptirdim bence eger tup dusunuyorsan onckigin memorial olsun en iyi laboratuar oraninmis.

Yok canim ben dirke memorial da yaptirdim bence eger tup dusunuyorsan onckigin memorial olsun en iyi laboratuar oraninmis.

özel olmazsa eğer seni tüp bebeğe iten sebebi öğrenebilir miyim? Bende çikolata kisti vardı laparaskopi oldum..2 aşılama oldu ama gebelik oluşmadı...yani benim tüp bebek tutma ihtimalide zor offf...1,5 yıllık evliyim. sgk dan yararlanmak için 3 yıl evli olma şartı arıyorlar yoksa direk gidip yaptırıcam...

Canim biz 9 ay klomen tedavisi uyguladık yumurta olustu ama niyeyse hic dollenme olmadi. Pko var bende biraz direncli yumurtaliklar. Aşılama yaptik oda tutmadi gecen yil 1 tup bebek yapildi oda negatif oldu. cok sukur simdi 2.tedavide oldu. Umidini yitirme asilama ile hic vakit kaybetme asilama hep yipratici birsey hemde sansi cok yuksek degil. Ben o asilamayi yaptirdigim icinde pisman oldum cok. Hic bir zaman ümidini yitirme.bizim rapor alacak vaktimiz yoktu kredi cektik.

ben 1-2 ay kendi haline bırakmak istiyorum sonra tüp bebeği düşünücem..ben kistim alınmadan önce 6 ay uğraştım ( yaşımdan dolayı 34 yaşındayım) sonra ameliyat oldum 4 ay menapoza soktu doktor...4 ayın sonunda tedaviye başladım iğneler aşılamalar felan üstelik kistim yeniledi birde üstüne iğneler yüzünden muhtemelen 6-7 mm oldular...küçük ama işte etkileri büyük...kist var diye tüp bebek tutunamaya da bilir tutunadabilir...şi,mdi ben tüp bebek yaptırıp eğer olumsuz olursa malum uzun bir süre beklemem gerekecek maddi açıdan...o süre içinde kistimin büyüyüp yeniden ameliyatlık duruma gelmesi söz konusu...yani anlayacagın ( afedersin) iki ucu boklu değnek...

Çok geçmiş olsun canım. Ümidini kaybetme. Tüp bebekde herkes tutunup tutunmayack düşüncesinde. zamanında bende öyleydim. 2 klomenle yumurta takibi yaptım sonuç negatif. 2. defa aşılama yaptım sonuç negatif. Yaşdan dolayı beklemek istemedim. Tüp bebeğe geçtik. 1. deneme negatif. resmen yıkıldım geri aya kalktım. nasip dedim 2.denemeyi yaptım. Ve bebeğim tutundu. çift çizgiyi gördüğüm gün hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama sıkıntılar tutunmasıyla bitmiyormuş. Tutununca asıl süreç başlıyor. Bebeğimin 10. haftasında gelişimi durdu. bu sefer canım çok yandı. içim acıdı. genetik testler araştırmalar yapıldı bir sebeb yok. rabbim nasip etmedi. o yüzden bu sürece giren herkese diyorum. Rabbim hayırlısını versin. Tutacak tutmayacak gözüyle değil sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. ben şimdi 3. kez tüp bebeğe başladım. 1. ağustosda transferim var. ilk iki denemem gelecek tüp bebek merkezinde oldu. 3. denemem içinde antalya ıvf tüp bebek merkezine geldim. hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…