- 1 Temmuz 2019
- 252
- 97
- 98
Amin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşındayaaa hayırlı olsun sizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşındayaaa hayırlı olsun sizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :)
Evet yaaaa başka doktorda 2 negatifim var ama Özkan hocamda sağolsun ilk tedavide tuttu şükürler olsunAmin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşındabu da ilk de tuttu devamı gelir inşallah
Özkan hocamın vesilesiyle tabii
İnşallah kucağına da alırsınEvet yaaaa başka doktorda 2 negatifim var ama Özkan hocamda sağolsun ilk tedavide tuttu şükürler olsun![]()
kesinlikle öyle Rabbim onu vesile kıldı ve pozitifi gördüm öbür doktorumda olsaydın hala transfer bekliyordumİnşallah kucağına da alırsıntabiiki veren Rabbim ama doktorda çok önemli Özkan hocada işinin ehli bi doktor
Katılıyorum sizeMerhaba Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum Özkan Özdamara kesinlikle tavsiye ederim. Koşarak gidin hatta
Merhaba düşük sebepleriniz için me deniyor acaba ben de düşük yaptım sperm kaynaklı olduğunu düşüyorum o yüzden özellikle sperm seçiminde kullanılan yöntemlere göre bir merkez seçmek istiyorum bahçeci Kıbrıs Bülent traş seçeneklerim arasında.Merhaba durumunuz nedir acaba ben de dört tane tüp bebek denemesi yaptırdım hepsi düşük sonuçlandı pozitifi gördükten sonra hangi doktorda başlamalıyım çok kararsızım merkez araştırıyorum ve kalan iki embriyo var onları Genetiğe göndermek istiyorum
Ben geçen yıl Dr Aret Kamar ın gümüssuyundaki İstanbul Tüp bebek Merkezine gittim. 10 yıldır polikistk over ile mücadele eden biri olarak yıllardır da bebek sahibi olmayı denedim bir kere amerikan hastanesinde bir kere de fertijini de denedim olmadı. Ben Aret beyi sonuna kadar tavsiye ediyorum maddi manevi her konuda.Merhaba arkadaşlar bana İstanbulda iyi Tüp bebek merkezleri ve doktorlarını paylaşabilirmisiniz? Başta bahceci düşünmüştük fakat aşırı kararsız kaldık zaman zaman kötü yorumları görüyorum.
daha önce hiç denemem olmadı ve yurtdışından gelmem gerekicek, o yüzden lütfen benimle iyi yerleri paylaşabilirmisiniz başarı oranı yüksek yerler mesela.. bu arada kartal Lütfi kırdar araştırma hastanesinde tüp bebek bölümünde tedavi görenler varsa beni bilgilendirebilirler mi orayı da merak ediyorum..
Tüp bebek yaptırma sebebim ise pko ve eşimde hareketsizlik.
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Cok tesekkür ederim peki incitmis olmayim ama aret beyde tedavi sonucu hamile kalabildiniz mi acaba ? Kendisini de arastirdim asistaniyla görüstumBen geçen yıl Dr Aret Kamar ın gümüssuyundaki İstanbul Tüp bebek Merkezine gittim. 10 yıldır polikistk over ile mücadele eden biri olarak yıllardır da bebek sahibi olmayı denedim bir kere amerikan hastanesinde bir kere de fertijini de denedim olmadı. Ben Aret beyi sonuna kadar tavsiye ediyorum maddi manevi her konuda.