- 10 Haziran 2024
- 152
- 90
- 13
Amin aminnn Rabbim herkese nasip etsin en güzelindenAyy çok sevindimm sağlıkla gelsin inşallahhhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aminnn Rabbim herkese nasip etsin en güzelindenAyy çok sevindimm sağlıkla gelsin inşallahhhh![]()
Merhaba ben aret kamara gittim yarin test günü sonuç nolur bilmiyorum. Fakat kuzenim aret beyde ikiz bebekleri oldu.Kimse yok mu kızlar..
merhaba bende şuan tüp bebek sürecindeyim dün transfer oldum. kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle dr. bulat aytek şık hocayla tanıştım. kendiside çalışanlarda çok iyi memnunum. işini iyi yaptığını düşünüyorum çok araştırdım tavsiye ederim. :) özel muayenehanesi şişlide. yumurta toplama ve transfer işlemlerini liv hospital da yapıyor. hastanede çok güzel donanımlı. :)Merhaba arkadaşlar bana İstanbulda iyi Tüp bebek merkezleri ve doktorlarını paylaşabilirmisiniz? Başta bahceci düşünmüştük fakat aşırı kararsız kaldık zaman zaman kötü yorumları görüyorum.
daha önce hiç denemem olmadı ve yurtdışından gelmem gerekicek, o yüzden lütfen benimle iyi yerleri paylaşabilirmisiniz başarı oranı yüksek yerler mesela.. bu arada kartal Lütfi kırdar araştırma hastanesinde tüp bebek bölümünde tedavi görenler varsa beni bilgilendirebilirler mi orayı da merak ediyorum..
Tüp bebek yaptırma sebebim ise pko ve eşimde hareketsizlik.
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Ay harikaMerhaba ben aret kamara gittim yarin test günü sonuç nolur bilmiyorum. Fakat kuzenim aret beyde ikiz bebekleri oldu.
Çok teşekür ederim inşallah güzel haberler alırsınmerhaba bende şuan tüp bebek sürecindeyim dün transfer oldum. kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle dr. bulat aytek şık hocayla tanıştım. kendiside çalışanlarda çok iyi memnunum. işini iyi yaptığını düşünüyorum çok araştırdım tavsiye ederim. :) özel muayenehanesi şişlide. yumurta toplama ve transfer işlemlerini liv hospital da yapıyor. hastanede çok güzel donanımlı. :)
İnşallahÇok teşekür ederim inşallah güzel haberler alırsın![]()
Malesef negatif sonucum cok üzgünüm.Ay harikainşallah seninde dileğin kabul olur güzel haberler alırsın benimle de paylaşabilir misin ?
![]()
Arkadaşım bahçecide yaptırdı. Çok özenli çalışıyorlar. Embriyolar yurtdışına gidiyor. Sağlam olanlar dönüyor. Arladaşımın da bir tanesi tuttu doğurdu bile,diğeri de bu sene tekrar operasyonla gerçekleşecek. Dondurulmuş bekliyor. 3 ay öncesinden takviye başlanıyor. O yüzden bir an önce karar ver ki zaman işliyorMerhaba arkadaşlar bana İstanbulda iyi Tüp bebek merkezleri ve doktorlarını paylaşabilirmisiniz? Başta bahceci düşünmüştük fakat aşırı kararsız kaldık zaman zaman kötü yorumları görüyorum.
daha önce hiç denemem olmadı ve yurtdışından gelmem gerekicek, o yüzden lütfen benimle iyi yerleri paylaşabilirmisiniz başarı oranı yüksek yerler mesela.. bu arada kartal Lütfi kırdar araştırma hastanesinde tüp bebek bölümünde tedavi görenler varsa beni bilgilendirebilirler mi orayı da merak ediyorum..
Tüp bebek yaptırma sebebim ise pko ve eşimde hareketsizlik.
Yorumlarınızı bekliyorum![]()
Teşekkür ederm canım doktor ismi öğrenebilirmisin acaba merak ettimArkadaşım bahçecide yaptırdı. Çok özenli çalışıyorlar. Embriyolar yurtdışına gidiyor. Sağlam olanlar dönüyor. Arladaşımın da bir tanesi tuttu doğurdu bile,diğeri de bu sene tekrar operasyonla gerçekleşecek. Dondurulmuş bekliyor. 3 ay öncesinden takviye başlanıyor. O yüzden bir an önce karar ver ki zaman işliyorherşey çok güzel olsun senin için
![]()
Canımm üzme kendini hayırlısı olsun inşallahMalesef negatif sonucum cok üzgünüm.nefes almak bile istemiyorumm cok yıprandım.
Öğrenirim ama doktorun hiç önemi yok. O klinik A’dan Z’ye çok titiz çalışıyor.Teşekkür ederm canım doktor ismi öğrenebilirmisin acaba merak ettimarkadaşın gözü aydın olsun
![]()
Bilmiyorum walla benim arkadaşım ankaradaki şube den hiç memnun kalmadı iyi doktor da kalmadı işinin ehlisine denk gelmek zorÖğrenirim ama doktorun hiç önemi yok. O klinik A’dan Z’ye çok titiz çalışıyor.![]()
Merhaba durumunuz nedir acaba ben de dört tane tüp bebek denemesi yaptırdım hepsi düşük sonuçlandı pozitifi gördükten sonra hangi doktorda başlamalıyım çok kararsızım merkez araştırıyorum ve kalan iki embriyo var onları Genetiğe göndermek istiyorumBilmiyorum walla benim arkadaşım ankaradaki şube den hiç memnun kalmadı iyi doktor da kalmadı işinin ehlisine denk gelmek zor![]()
Ben yaptırmadım henüz bende araştırıyorum çok kararsızım kimseye güven olmıyor genetik testler çok önem taşıyo amaMerhaba durumunuz nedir acaba ben de dört tane tüp bebek denemesi yaptırdım hepsi düşük sonuçlandı pozitifi gördükten sonra hangi doktorda başlamalıyım çok kararsızım merkez araştırıyorum ve kalan iki embriyo var onları Genetiğe göndermek istiyorum