• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

Derlerdi canim icini ferah tut hersey yolundadir
İnsan bi açıklama yapar eşime bile bişey dememiş hadi ben uyanık değilm ona açıkla onu çektirtme kadar sorun onu çektirdim bişey demediler sinirlerim bozuldu ben soruyorum telfonda duş alıyımmı ilaç içiyim mi ilişki ne Zaman olur diyorum hemşiresi gülüyor Nasıl çeşitler anlamadım

İnsan bi açıklama yapar eşime bile bişey dememiş hadi ben uyanık değilm ona açıkla onu çektirtme kadar sorun onu çektirdim bişey demediler sinirlerim bozuldu ben soruyorum telfonda duş alıyımmı ilaç içiyim mi ilişki ne Zaman olur diyorum hemşiresi gülüyor Nasıl çeşitler anlamadım
Memorialda mi cektirdin canim nerde cektirdin? Gidince daha rahat gorusursun 2 3 gun dus alma iliski de olmasin bence ki mikrop kapma.

Memorialda mi cektirdin canim nerde cektirdin? Gidince daha rahat gorusursun 2 3 gun dus alma iliski de olmasin bence ki mikrop kapma.
Yok Can'ım başkente çektirdim salı günü cuma olabilir ilişki dedi zaten benim akıntı kanama şekli bitmedi olmaz ilişki zaten de düzgün açıklama yapmadı sonucu sölemedi yorum bile yapmadı

Biz avsallar da oturuyoruz canim sen?
Etmem mi dua ogrendigimden beri herkese dua ediyorum canim ya isteyen herkese rabbim nasip etsin diye[/
canım merhaba bende avsalllarda oturuyorum. merak ettim kisin diye. küçük yer sonuçta belkide tanışıyoruzz

Yok Can'ım başkente çektirdim salı günü cuma olabilir ilişki dedi zaten benim akıntı kanama şekli bitmedi olmaz ilişki zaten de düzgün açıklama yapmadı sonucu sölemedi yorum bile yapmadı
Insallah sorun yoktur canim pazartesi hayirlisi ile ogrenirsin

Kızlar merhaba
Ben 2 yıllık evliyim ve hiç korunmadık ve evlat sahibi olamadım. Eşimin sperminde 9-10 lökosit çıktı doktor 1,1,5 ay antibiyotik tedavisi verdi fakat araya eşimin sağlık problemleri girdi tedavi olamadı. Perşembe gününe Antalya tüp Bebek'ten randövi aldım Murat beyden . Sperm testi yenilenecek artık ona görevdir şey yapıcaz . Çok yoruldum artık ve enerjim kalmadı kirala ve desteğe ihtiyacım var :(

Back
X