- Konu Sahibi Bluemiracle12
-
kızlar bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim....bucak taki dr u duymuşsunuzdur onun hastasıyım ama artık tüp bebek yapmaya karar verdik fakat 2 farklı yer ve 2 farklı fiyat çıktı karşıma anlatya tüp bebek 2200+ilaç gelecek tüp bebek ise 804+ilaç dedi anlayamadım bu kadar büyük bir fark nasıl oluşuyor arada...fikri olan varsa lütfen yazsın...ikisi hakkındada iyi kötü bir sürü şeyokudum kararsız kaldım .....litfen yardım edermisiniz...
Bende yeni taşındım alanyadayım tedaviye başlıcaz bakalım ama neresi iyi bilmiyorum
Canim bende alanya dayim 3 4 ay oldu tasinali. Memorial da tedavi oldum hem randevu saatleri cok guzel ayarlandi hem harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ed3rim sormak istedigin herseyi sorabilirsinBende yeni taşındım alanyadayım tedaviye başlıcaz bakalım ama neresi iyi bilmiyorum
Siz tüp Bebek tedavisimi gördünüz Can'ım ben önünüzdeki hafta Alanya başkent hastanesinde rahim filmi çektircem ondan sonra antalyada devam etmek gerekiyormuş şanırım kafam allah bullakCanim bende alanya dayim 3 4 ay oldu tasinali. Memorial da tedavi oldum hem randevu saatleri cok guzel ayarlandi hem harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ed3rim sormak istedigin herseyi sorabilirsin
Evet tup bebek tedavisi gordum.bu ay sukur ki pozitif oldu. Eger tup bebek karari verdiyseniz memorial cok dogru bir secim.bende cok zorla gittim hic isteemeyerek ama simdi iyiki diyorumSiz tüp Bebek tedavisimi gördünüz Can'ım ben önünüzdeki hafta Alanya başkent hastanesinde rahim filmi çektircem ondan sonra antalyada devam etmek gerekiyormuş şanırım kafam allah bullak
Ay ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bana olur inşallah gidip gelmek zor olmadımı fiyat Nasıl ilk demenizmi tüp bebek hangi evrelerden geçtiniz kusura bakmayın böle soruyorum amaEvet tup bebek tedavisi gordum.bu ay sukur ki pozitif oldu. Eger tup bebek karari verdiyseniz memorial cok dogru bir secim.bende cok zorla gittim hic isteemeyerek ama simdi iyiki diyorum
Yok canim olur mu sor tabiki. Canim toplam 6 defa gittik 7.si bebekleri gormek icin oldu. Artik baska yere gidebilirsiniz dedi ama biz doktoru cok sevdik orada devam edicez. Bizim ikinci denemeydi canim ilkini konya da rasgele yaptirmistik pek iyi bir yer degildi bilincli degillerdi birde nasip degilmis olmadi iste. Ilk olarak kontrole gittik adetin 2.gunu gelin dedi ilaclara basladik 3 defa kontrol oldu sonra yumurta toplandi 5.gun transfer edildi fazlasi donduruldu.Ay ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bana olur inşallah gidip gelmek zor olmadımı fiyat Nasıl ilk demenizmi tüp bebek hangi evrelerden geçtiniz kusura bakmayın böle soruyorum ama
Ne kadar Tuttu bu işlemler bi rahatsızlığınız varmıydı pekiYok canim olur mu sor tabiki. Canim toplam 6 defa gittik 7.si bebekleri gormek icin oldu. Artik baska yere gidebilirsiniz dedi ama biz doktoru cok sevdik orada devam edicez. Bizim ikinci denemeydi canim ilkini konya da rasgele yaptirmistik pek iyi bir yer degildi bilincli degillerdi birde nasip degilmis olmadi iste. Ilk olarak kontrole gittik adetin 2.gunu gelin dedi ilaclara basladik 3 defa kontrol oldu sonra yumurta toplandi 5.gun transfer edildi fazlasi donduruldu.
Yok canim hic bir sorun yoktu. Hepsi 7000 civari tuttu canimNe kadar Tuttu bu işlemler bi rahatsızlığınız varmıydı peki
Hepsi içinde neler varkiYok canim hic bir sorun yoktu. Hepsi 7000 civari tuttu canim
Ben bu ay rahşm filmi çektirecem zormu siz çekindinizmiDondurma ucreti ilac parasi tup bebek ucreti canim
2 yil oncek cektirmistim canim zor degil biraz aci oluyor ama sanki adet agrisiymis gibi dayaniyor insanBen bu ay rahşm filmi çektirecem zormu siz çekindinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?