antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

kızlar bende sizler gibi bebek hasreti çekenlerdenim....bucak taki dr u duymuşsunuzdur onun hastasıyım ama artık tüp bebek yapmaya karar verdik fakat 2 farklı yer ve 2 farklı fiyat çıktı karşıma anlatya tüp bebek 2200+ilaç gelecek tüp bebek ise 804+ilaç dedi anlayamadım bu kadar büyük bir fark nasıl oluşuyor arada...fikri olan varsa lütfen yazsın...ikisi hakkındada iyi kötü bir sürü şeyokudum kararsız kaldım .....litfen yardım edermisiniz...

selam canıım bende bucağa gidiyorum,belkide orda karşılaşmışızdır..bende artık beklemek istemediğim için tüp bebek yaptırmaya karar verdim.iyiki böyle bir konu açılmış bende bilgi sahibi oldum..bukadar fark neden gerçekten benimde şimdi aklım karıştı:uhm:..bizim doktor Ali bey oda antalya tüp bebek merkezine geleceği için ben direk o yapsın diye düşünmüştüm ama şimdi fiyat farkını görünce,bunu düşünüp mutlaka eşimle değerlendirecez..sanırsam herkez gelecek tüp bebek merkezini tavsiye ediyolar..

arkadaşlar bende antalya tüp bebekte yaptırdım bu ikinci denemem.1. si kimyasal gebelikle sonuçlandı 2.si 7 mayısta belli olacak.bilmiyorum ama bende başkasını deneyin derim

arkadaşlar dün antalya tüp bebekle görüşmeye gittik perşembe günüde gelecek tüp bebek le görüşmeye gideceğiz bakalım aradaki fark neden bu kadar çok öğrenizcez ozaman her ikisininde ortamını görmek istiyorum yaklaşımlarıda çok öneli tabiki ...bu arada dünki muaynemde dr birkez daha aşılama denemek istediğini eğer olmazsa o zaman tüp bebek deneyeceğini söyledi.....

mrblar yardımınıza ihtiyacım var ben ve eşim taşıyıcıyız bu iki eştede olunca cocugun haSta olarak dogma riski %25 bizde tüp bebek ve beraberinde genetik tanıyla saglıklı bır bebek elde etmek istiyoruz merkez olarak karasızız antalyada düşünüyoruz bu yolla hamile kalıp saglıklı bebegi olanlar lütfen bana msj atabilirlermi çok önemli

Merhabalar arkadaslar bu konuya yakin tarihte yazan olmamis ama ben Antalyaya yeni tasindim tup bebek islemini yapan bir devlet hastanesi ariyorum,bana,yardimci olabilir miniz

Bende yeni taşındım alanyadayım tedaviye başlıcaz bakalım ama neresi iyi bilmiyorum
Canim bende alanya dayim 3 4 ay oldu tasinali. Memorial da tedavi oldum hem randevu saatleri cok guzel ayarlandi hem harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ed3rim sormak istedigin herseyi sorabilirsin

Canim bende alanya dayim 3 4 ay oldu tasinali. Memorial da tedavi oldum hem randevu saatleri cok guzel ayarlandi hem harika bir doktor. Kesinlikle tavsiye ed3rim sormak istedigin herseyi sorabilirsin
Siz tüp Bebek tedavisimi gördünüz Can'ım ben önünüzdeki hafta Alanya başkent hastanesinde rahim filmi çektircem ondan sonra antalyada devam etmek gerekiyormuş şanırım kafam allah bullak

Siz tüp Bebek tedavisimi gördünüz Can'ım ben önünüzdeki hafta Alanya başkent hastanesinde rahim filmi çektircem ondan sonra antalyada devam etmek gerekiyormuş şanırım kafam allah bullak
Evet tup bebek tedavisi gordum.bu ay sukur ki pozitif oldu. Eger tup bebek karari verdiyseniz memorial cok dogru bir secim.bende cok zorla gittim hic isteemeyerek ama simdi iyiki diyorum

Evet tup bebek tedavisi gordum.bu ay sukur ki pozitif oldu. Eger tup bebek karari verdiyseniz memorial cok dogru bir secim.bende cok zorla gittim hic isteemeyerek ama simdi iyiki diyorum
Ay ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bana olur inşallah gidip gelmek zor olmadımı fiyat Nasıl ilk demenizmi tüp bebek hangi evrelerden geçtiniz kusura bakmayın böle soruyorum ama

Ay ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bana olur inşallah gidip gelmek zor olmadımı fiyat Nasıl ilk demenizmi tüp bebek hangi evrelerden geçtiniz kusura bakmayın böle soruyorum ama
Yok canim olur mu sor tabiki. Canim toplam 6 defa gittik 7.si bebekleri gormek icin oldu. Artik baska yere gidebilirsiniz dedi ama biz doktoru cok sevdik orada devam edicez. Bizim ikinci denemeydi canim ilkini konya da rasgele yaptirmistik pek iyi bir yer degildi bilincli degillerdi birde nasip degilmis olmadi iste. Ilk olarak kontrole gittik adetin 2.gunu gelin dedi ilaclara basladik 3 defa kontrol oldu sonra yumurta toplandi 5.gun transfer edildi fazlasi donduruldu.

Ne kadar Tuttu bu işlemler bi rahatsızlığınız varmıydı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…