antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

ahh cnm sende çok zor zamanlar geçirmişsin...İnan ki kendi derdimden utandım...Allah senin 3. denemende sana anneliği doya doya tattrısın cnm....antalya ıvf de kemal bey var çok iyi bir doktormuş..ama transferlere o girmiyormus işyerinde bir ark var 15 yıldır olmuyor bebekleri...onlar 2 denemelerini orda yaptırdılar şimdi başka yer arıyorlar...aslında bu işler nasip işi...bazı hastalar bazı tüp bebek merkezlerinden sonuc alamıyor bazıları oda o tüp merkezinden sonuc alıyor...rabbim nasip edeceği yere yönlendirsin bizleri inşallah cnm...

bir yanlışınız var transferlerin hepsine kemal bey giriyor. yumurta toplama işine girmiyor. hafta içine denk gelirse yumurta toplaman eğer talep ederseniz o zaman kemal bey giriyor. benim yumurta toplamaya kemal bey girdi, benim isteğim üzerine. transfere zaten herkese o giriyor dedi hemşireler. Ben gelecek tüp bebek merkezinden memnundum orayı bırakmamın tek sebebi embriyoları dondurmadılar. Siz nereyi düşünüyorsunuz

zor bir süreç herkesin derdi kendine ağır geliyor. sizinde zor günler olmuş. rabbim gönlünüze göre versin.

araştırıyorum cnm inan bilmiyorum kafam o kadar karısık ki....Kime gidicem nasıl edicem bilmiyorum. Hiç tüp yaptırmadıgım için tecrübesizim...
Memorial hastanesi biraz diğerlerine göre pahalı ama labaratuvarı iyiymiş. kemal beyinde labaratuvarı iyi. gelecekde mete bey var oda iyi ama ilgisiz işlem sonrası telefonla ulaşman neredeyse imkansız. hemşirelerle muhattap oluyorsun. birde embriyoları dondurmuyor. iki tüp bebek arasındaki fark ise kemal bey daha çok itinalı. takibi güzel. hiçbir ayrıntıyı atlamadı. arada kan testleri ile kontrol ediyor gelecekde böyle birşey olmadı. hakkında hayırlısı olsun. bu 3 kurum dışında antalyada iyi bir yer duymadım

Ben şimdi munire erman akar ı araştırıyorum...namını çok duydum...ama özel sanırım bir kuruma baglı değil...gidip görüşmek lazım...bu kadının tekniği biraz farklı...öyle hemen tranfer yapalım demiyor kan testleriyle gebeliğe elverişli zamanı belirleyip öyle trasfer gerçekleştiriyor...onunla da görüşmeyi düşünüyorum.

ya kızlar birşey daha sorucam sizlere şimdi bende çikolata kisti var ya...ameliyattı aşılamaydı olmadı gebelik...acaba yaşımdan dolayı 3 yıl şartını beklemeden tüp bebek yaptırabiliyormuyum ya..sonucta yaşta önemli...

gelecek tüp bebek merkezinde dondurmama sebebleri gerekli laboratuar ünitelerinin yeterli olmaması diye okumustum ben ama tabi başkasından duyma benimki bildiğinden görüştüğümden değil cnm...

rapor içinmi bekleyeceksin. yoksa yaşını beklemene gerek yok yaptırabilirsin

bilmiyorum hiç duymadım ama antalya tüp bebekde hemen transfer yapmıyor. yumurta toplamadan 1 ay sonra rahimi hazırlıyor. kan testi ve muayenedee rahim hazır ise transfer yapıyor değilse bekliyor

bilmiyorum hiç duymadım ama antalya tüp bebekde hemen transfer yapmıyor. yumurta toplamadan 1 ay sonra rahimi hazırlıyor. kan testi ve muayenedee rahim hazır ise transfer yapıyor değilse bekliyor

Demek ki nasipse oluyor bu işler...nasipse gelir çinden yemenden nasip değilse ne gelir elden...Allah hakkımızda hayırlısını versin cnm...işimiz Allah'a kaldıysa olmus bilelelim... İnşallah senin de şans yanında olsun...ben daha yolun başındayım...senin geçtiğin yollardan henüz geçmedim. o yüzden seni takdir ediyorum...sabrının sonu selamet olacak Allahın izniyle.

Insallah hersey yolunda gider canim hic gerek kalmaz dediginde haklsisin zaten zorlu bir süreç.

merhaba arkadaslar oncelikle anne olmak isteyen herkese ALLAH hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin
ben de cocuk sahibiolmak isteyenlerdenim biz test yaptirdik ve esimde problem cikti ve bir tup bebek merkezinde bebek sahibi olmak istiyoruz hangi doktor daha iyi ve hangi tup bebk merkezi guzeldir bizde sskyok ama devlette parali bakinsak yonlendirme o yapsa nasil olur yada en bastan tup bebk merkezine mi gitmeliyiz yardimci olursaniz acil cok sevinirim
bir de butun arastirmalar ve asilama yada tup bebek olarak sahip olmak istersek bebege toplam 1 hafta yeter mi

Tam ne soruyorsunux anlayamadim suan ben gelecek tup bebek merkezinde Batu Aydinuraz in hastasiyim. Doktoruma cok güveniyorum. 1 hafta ne için yeterli anlamadim. Normalde kisa tedavide adetim 2. Gunu igneler basliyor ortalama 13. Gunde toplaniyor 16 veya 18. Gunde transfer oluyor. Transferden sonrada 1 hafta kadar dinlenmek gerekiyor

oncelikle tesekkur ederim biz yurt disinda yasiyoruz bu yuzden tedavi sueci toplamda ne kadar onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…