• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya'da hangi tüp bebek merkezinde yaptırmak daha iyi ve hesaplı?

Biz avsallar da oturuyoruz canim sen?
Etmem mi dua ogrendigimden beri herkese dua ediyorum canim ya isteyen herkese rabbim nasip etsin diye

Kizlar medisu hastanesinde mehmet emin bey e tup bebek tedavisi olan oldu mu. Varsa memnun kaldinizmi. Ben onun hastasiyim asilama yaptirdim ama tutmadi

arkadaşlar antalya'da tüp bebek yaptıracağım,ssk'lı olarak.ama ssklı hangi tüp bebek merkezi hesaplı olur seçemedim.birde o kadar masraf yaptıktan sonra tutmazsa çok kötü olur benim için.o kadar sıkışıklıkta eşime tüp bebek tüp bebek diye tutturdum,resmen borçla harçla yaptıracağız.buradaki okuduklarımın birçoğu özellikle ilkinde tutmamış.şaşırdım kaldım.:1no2:
devletin ödediği miktar sabit nereye gidersen git aynı ücreti ödüyorsun. 2450 hastane 400-500 ilaçlar tutuyor

Arkadaşlar devletin karşıladığı miktar 2450 hastane 400-500 ilaçlar tutuyor. tabi rapor çıkartırsanız. ben gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım ve memnun oldum. şuan 7+2 haftalık hamileyim. rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X