• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Oooo bi de kendi bilezikleri var. Kendi bileziklerini vereymiş oğluna. Hatta hemen çıkarıp versin sana neden vermiyor sence?
Vermeyecek hiç bekleme. Buna sessiz kalırsan ilerde o oturduğun ev abine gidecek. Öyle ya da böyle. Neden abini arayıp geri istemiyorsun? Neden çekiniyorsun?
Abimden istedim söyledim hepsini ama abim haberim yoktu dedi başka hiçbişey söylemedi

Annem ısrarla abin veremez diyor halbuki var onların da paraları altınları ama onu koruyor kendi ödeyecekmiş bana.iki bilezik getirdi verdi biraz da zorla ama böyle yani veresi yok pek kalanları da ödiycem diyor yavaş yavaş

Babam da onlar otursun diye bi ev almıştı ama onlara kızdı kendi paraları varken babamdan da bi sürü para aldılar çünkü o evi onlara vermedi bana vereceğini söylüyor

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Bu resmen hırsızlık. Yapan kişinin annen olması pek bir şey değiştirmiyor şahsen. Seni asla düşünmüyor sadece abini düşünüyor bu kişiye ne kadar anne denebilir orası da tartışılır, ben olsam daha evime sokmazdım.

Bu resmen hırsızlık. Yapan kişinin annen olması pek bir şey değiştirmiyor şahsen. Seni asla düşünmüyor sadece abini düşünüyor bu kişiye ne kadar anne denebilir orası da tartışılır, ben olsam daha evime sokmazdım.
Tabi şimdi ben evi alıcam diye canı sıkılıyor istemiyor

Anneniz size verilecek evden dolayı abinize sizden para aktarmaya kalkıyor değil mi? Çok kirli bir hesap içinde.
Ve düpedüz hırsızlık. Ne olursa olsun habersiz elini cebinize atıp başkasına borç veremez.
İnsanlar nasıl bu kadar kolay çiğneyebiliyorlar şahsi sınırları?
Bir de kendi altınları varmış pes.

Madem o kadar düşünüyor evladını, çıkarsın kendinden versin sizden
nasıl çalıyor?
Abim bana değil sana borçlu olsun deyin isteyin versin size.

Annem ısrarla abin veremez diyor halbuki var onların da paraları altınları ama onu koruyor kendi ödeyecekmiş bana.iki bilezik getirdi verdi biraz da zorla ama böyle yani veresi yok pek kalanları da ödiycem diyor yavaş yavaş
Daha ne kadar alacağınız var, sakın tamam gerisi kalsın demeyin. Onu yapmanızı beklediği için taksit taksit verecek.

Niye bastirmiyorsun, niye ortaligi ayaga kaldirmiyorsun, abine yengene babama ailene niye duyurmuyorsun? Niye polise gitmiyorsun? umarim evinin anahtari falan yoktur artik onda.
Altinlar gercek mi?

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Hirsizlik

Yazıklar olsun böyle anneye de abiye de, bidaha sakın para vermeyin

Anneniz size verilecek evden dolayı abinize sizden para aktarmaya kalkıyor değil mi? Çok kirli bir hesap içinde.
Ve düpedüz hırsızlık. Ne olursa olsun habersiz elini cebinize atıp başkasına borç veremez.
İnsanlar nasıl bu kadar kolay çiğneyebiliyorlar şahsi sınırları?
Bir de kendi altınları varmış pes.

Madem o kadar düşünüyor evladını, çıkarsın kendinden versin sizden
nasıl çalıyor?
Abim bana değil sana borçlu olsun deyin isteyin versin size.
Evin bana verileceğini bilmşyordu ben babama anlatınca durumu benim hakkımı korunak istedi anneme kalsa bana hiçbişey vermez çünkü

Evin bana verileceğini bilmşyordu ben babama anlatınca durumu benim hakkımı korunak istedi anneme kalsa bana hiçbişey vermez çünkü

Bu kadarda olmaz.
O ev ne zaman size verilecek?
Bir an önce geçseniz altlı üstlü olmaktan kurtulmuş olursunuz.

Bu kadarda olmaz.
O ev ne zaman size verilecek?
Bir an önce geçseniz altlı üstlü olmaktan kurtulmuş olursunuz.
Yarın alıyorum inşallah ama bana sinirlenşyor evi ben alıyorum diye nasıl yaparmışım ben böyle bişey abime bunu nasıl yaparmışım o oturacaktı o evde falan filan

Eviniz hayırlı olsun.
Güzel günlerde güle güle oturun.
Babanız olmasa sizi düşünen yok o ailede. Kulak tıkayın geçin.

Eviniz hayırlı olsun.
Güzel günlerde güle güle oturun.
Babanız olmasa sizi düşünen yok o ailede. Kulak tıkayın geçin.
Babamdan allah razı olsun o korudu beni onlar vermezse abinin hakkından keser sana veririm diyor ama yine de istiycem altınlarımı onların getirmesi gerek annemin ya da babamın değil yani

Back