• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Yahu boşanırken bile şerhli mal değilse dünyanın davası açılmak zorunda mal paylaşımında ki çoğunlukla çözülemiyor. adam tapusu kendi üzerine olan şeyi sağlığında bağışlamış. Eşin payı var falan hikaye tapuda belirtilmiş bir şey yoksa mirasçı gıkını çıkaramıyor çünkü adam sağlığında bu malın tasarruf hakkına sahip.
Ben de onu merak ediyorum işte, tapuda ne şekilde görünüyordu bu ev. Anne çirkef olduğu sorun çıkartır dedim. Sizin yazdığınız gibiyse ben de sevinirim. Öyle anne kardeş olmaz olsun.

Avukatla görüştüm zaten hesapladı sorun yok dedi bağış oldu zaten kanuna uygun yani sorun yok babam olmasa annem bana giçbişey vermezdi abimler de o yüzden kendimi garantiye aldım ben
Sevindim sizin adınıza. Çocuğunuzla mutlu mesut yaşayın evinizde.

Yani annemin beni gasp etmesi ki az değil 15 cumhuriyet 12 çeyrek iki bilezik ve paralar abimin bildiği halde haberim yoktu demesi ki 15 cumhuriyet altınını biliyormuş abim ama haberim var veririm bile demedi inkar etti şimdi ben nasıl güvenirim bunlara babam. Ölse neler yaparlar bana hiçbişey vermezler o yüzden evi babam bana verdi kendi dedi bennde kabul ettim geri kalan altın vs ise bankaya koydum evde hiçbişey yok artık

Tabi annem rahat vermiyor evi alıcam diye işte neymiş ödeyecekmiş altınlar iki bileziği zorla getirdi abim getirsin diyince de o veremez diyor onu koruyor çok sinir bozucu

Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
ay evlerden ırak, üvey anneniz mi

Yani annemin beni gasp etmesi ki az değil 15 cumhuriyet 12 çeyrek iki bilezik ve paralar abimin bildiği halde haberim yoktu demesi ki 15 cumhuriyet altınını biliyormuş abim ama haberim var veririm bile demedi inkar etti şimdi ben nasıl güvenirim bunlara babam. Ölse neler yaparlar bana hiçbişey vermezler o yüzden evi babam bana verdi kendi dedi bennde kabul ettim geri kalan altın vs ise bankaya koydum evde hiçbişey yok artık

devir işlemi tamamlandı mı?

Bunları anneniz ve abinizle mesajlaşarak konuşun elinizde delil olarak bulunsun.

Bilezik aldım diye yazdı mesaja yüzüme almadım diyor sen bozdurdun belki diyor valla sinirlendim çok kavga ettik dün

Yahu boşanırken bile şerhli mal değilse dünyanın davası açılmak zorunda mal paylaşımında ki çoğunlukla çözülemiyor. adam tapusu kendi üzerine olan şeyi sağlığında bağışlamış. Eşin payı var falan hikaye tapuda belirtilmiş bir şey yoksa mirasçı gıkını çıkaramıyor çünkü adam sağlığında bu malın tasarruf hakkına sahip.
Kesinlikle. Ben de bilmezdim ama birebir şahit oldum. Aile sırf gelinlere mal vermemek için tüm malı kızlarına bağışladı. Bu şekilde ilerde mal kaçırma davası da açılamıyormuş. Kanunda bunun da yolu var yani

Abimden mesajla istedim verdiği cevap ‘haberim yoktu “ annem de azaltarak söylüyor eksik söylüyor kandırmaya çalışıyor beni hala
Siz daha daha fazlasını yazın şu kadardı diye o size diyecek hayır o kadar değil şu kadardı deyip gerçeğini söyleyecek

Tabi annem rahat vermiyor evi alıcam diye işte neymiş ödeyecekmiş altınlar iki bileziği zorla getirdi abim getirsin diyince de o veremez diyor onu koruyor çok sinir bozucu
Altınları bir an önce vermezsen alacağım evi de 😁 baban söylemezse haberi olmayacak nasıl olsa

Back