konuyu iyi okudun mu iğrenç yaratık seni. kadın en başında sırf çocuğumuz olmasın die kendiyle aynı fikirde olan biriyle evleniyor ona tmm eyvallah olabilir istemeye bilir hazır olmayabilir durumu olmayabilir. ama tüm bunlara rağmen neden gebe kalınıyor neden doğmamış bebeğe bunlar yaşatılıyor. yazık değilmi günah değilmiSonra zavallı bir bebek senin gibi embesil bir anneye düşüyor
Allah bilse senin için böyle kara ve fesat yollamazdı
Aklı karışık bir anne adayına kin kusacak kadar iğrenç bir yaratıksın
Burada herkes destek olurken lanetler okuyan sensinkonuyu iyi okudun mu iğrenç yaratık seni. kadın en başında sırf çocuğumuz olmasın die kendiyle aynı fikirde olan biriyle evleniyor ona tmm eyvallah olabilir istemeye bilir hazır olmayabilir durumu olmayabilir. ama tüm bunlara rağmen neden gebe kalınıyor neden doğmamış bebeğe bunlar yaşatılıyor. yazık değilmi günah değilmi
Valla cok pis bir insansin sen bile 2 cocuk dogurup gerinerek dolasiyorsan ben dunden mis gibi cocular yetistiririm.senin gibi bencil birinin benim analığımı sorgulaması çok komik.
evet çok iyi bir anneyim 5 yaşında aslanlar gibi gördüğü herkese gülümseyen elindeki bir lokma ekmeği bile hiç tanımadığı insanlarla paylaşan insanlara çocuklara hayvanlara merhamet edip kucak açan bir oğlum var. ve allahın izniyle ikinciyi doğuracam.
hadsiz sensin terbiyesiz de sensin ve senin bnm insanlığımla ilgili hiç bir fikrin yok konuşamazsın.
senin gibi hayatı yaşamayı hiç bir şeye değişmeyen elini taşın altına koyamayan fedakarlık yapmaya korkan insanların ben hamileyim ne yapacam demesine deliriyorum.
KENDİNİZİ KISIRLAŞTIRIN.
Burada herkes destek olurken lanetler okuyan sensin
Sen asıl keşke kısırlaştırılsan da üremesen
Oksijen ziyanı
zavallı burda meclis toplansa bile bir insanın kafa yapısını değiştiremezsiniz. sonra neden toplumda psikopat katil tacizci bilmem ne ne die korkuyoruz neden biliyormusun çünkü böyle insanlar hep kötü bir çocukluk geçirdikten sonra kötülük yapmayı öğreniyor. bu sözüm de geneldir burda konu açan bayan için söylemiyorum illa yani keşke seçilmiş kişiler ve boş insanlar üremese de bizde toplumca refah içerisinde yaşasakBurada herkes destek olurken lanetler okuyan sensin
Sen asıl keşke kısırlaştırılsan da üremesen
Oksijen ziyanı
yazdıklarım canını yakıp gözünü açtıysa kendini benden üstün bir anne olarak görmeye başlamışsan ne mutlu bana sağlıkla kucağına al.Valla cok pis bir insansin sen bile 2 cocuk dogurup gerinerek dolasiyorsan ben dunden mis gibi cocular yetistiririm.
Bekledigimden daha farkli tepkiler verdi. Ben daha kati olacagini dusunmustum ama onda zaten kabullenip hayatina devam etme durumu var. Bende yok. O olayi once kafamda iyi-kotu netlestirmeliyim.Bence eşiniz bu cocuk olayindan mutlu olmuş....sizin korkularinizi daha oncede okumustum....ustelik ogretmensiniz bir suru cocugu egitiyorsunuz...inaniyorum iyi bi anne olacaksiniz...
Lutfen hamileliğin tadını cikarin sükretin...bende cok cocuk sevmem 1 kızım var 2. Düşünmüyorum kesinlikle..ama kizim nefesim herşeyim...
Senin yazin benim gozumu acamaz kusura bakma. Ben endiselerimden bahsetmisim sen kisirlassaniz lanet falan yazmissin. Cocuklarina veya eteafindakilere de boyle davraniyorsan ileride meyvesini alirsin merak etme.yazdıklarım canını yakıp gözünü açtıysa kendini benden üstün bir anne olarak görmeye başlamışsan ne mutlu bana sağlıkla kucağına al.
Sırf çocuk istemiyor diye neden bu kadar aşağıladınız şimdi kadını yav hormonlar insanı çok delirtiyo valla. Ayrıca madem çocukları bu kadar önemsiyosunuz karnında çocuk taşıyan bi insana da bu kadar kaba davranmayın madem. Söylediklerinizle yaptıklarınız birbirini tutsunanne karnında ki bebek doğmadan önce yüce rabbimin huzurunda çok ağlarmış korkarmış yalvarırmış,
beni dünyaya gönderme kim koruyacak beni kim bakacak bana kim sevecek beni diye
yüce rabbimde korkma doğar doğmaz seni bir melek sahiplenecek gözünden sakınıp herkesten çok sevecek herkeslerden koruyacak dermiş ve bu şekilde bebek dünyaya gelirmiş.
sizin gibiler keşke evlenmeden önce kendini kısırlaştırsa neden bunu söylüyorum biliyor musun çünkü zerre umrumda değil sen ve senin lanet psikolojin.
Bak ne güzel gaza geldin işteValla cok pis bir insansin sen bile 2 cocuk dogurup gerinerek dolasiyorsan ben dunden mis gibi cocular yetistiririm.