- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
Bence sen bilinçli eğitimli kültürlü bir kadınsın şahane bir çocuk yetiştireceksin . Şimdi belki istememe sebeblerin var . Ama ileride eminim isteyecektin . Lütfen bebeğe sahip çık bi terapiye git istersen güzel olacak bence herşey . Bende doğru zamanda çocuk sahibi olmak istiyorum Allah aratmasın 1 tane istiyoruz.Bazi seylerde sinifta kalmayi goze aldim, mukemmel anne olamam elbette ama oyle yazilar okudum ki mesela cocuguna hayatin ikisitladigi icin ofke duyuyor. Mintunu giy diyor cocuk giymiyor sonra hasta olunca cocuga olan ofkesinden doktora goturmuyor. Git dedim giyseymis o da cezasini ceksin gibi dusunuyor. Bunlar cok korkutucu geliyor bana. Ornekleri var ya hepten mutsuz oldum.
Bana da hep zor geldi ve hala da oyle.
En son ameliyat surecimde esimden bekledigim destegi gorememistim. O zmaan ne avrsa ailede var esim bugun var yarin yok ama ailem hep var diye dusunup cocuk fikrine bir tik ilimli bakmistim. Aradan cok zaman gecmedi ki hamileymisim. Diyorum bu bir mesaj mi, olmasi gerekn bir seydi ve bize kalsa hic bir zaman evet cocuk yapalim demeyecektik. Belki ileride cok arayacaktim demek ki simdi olmaliymis diye ekndimi telkin ediyorum ama ayni noktaya geri donuyorum.
Korku ve endise normaldir eminim ama bu mutsuzluk normal degil bence. Zaten yeni bir hayat dunyaya getireceksek korkmamiz cok normal, dogan buyur mantigi ail yanlis olan ama gece gunduz aglayip uyumamak da hic normal degil
Bunlar çok uç örnekler bence zihnini kirletmemelisin. Sana faydası yok aksine zararı çok.Bazi seylerde sinifta kalmayi goze aldim, mukemmel anne olamam elbette ama oyle yazilar okudum ki mesela cocuguna hayatin ikisitladigi icin ofke duyuyor. Mintunu giy diyor cocuk giymiyor sonra hasta olunca cocuga olan ofkesinden doktora goturmuyor. Git dedim giyseymis o da cezasini ceksin gibi dusunuyor. Bunlar cok korkutucu geliyor bana. Ornekleri var ya hepten mutsuz oldum.
Mutsuzlukla beslenmeyin .Zaten dogumuna karar vermissiniz .....Sevmezsem ,olmazsa ,emmezse falan filan .Onları o zaman düsünürsünüz .Kocanızın hevesini kursagında bırakmayın bari .Mutlu mutlu gecireceginiz zamanlarda niye enerjinizi mutsuzluğa harcıyorsunuz .
Bende cok istemedim ama ultrason resimleri ,testleri ,bileklikleri hep saklıdır.
Olayları olağan akışına bırakın .
Yani bilmiyorum her sey ihtimal. Sonunu ve surecini bilmedigim bir yola cikiyorum ustelik geri donusu yok. Ben yapamiyorum diyip birakamam, bana gore degilmis diyemem, yanlis yetistirdim bastan alayim diyemem, ama ben daha istediklerimi yapmamistim diyemem... Bilmiyorum cok garip hissediyorumkoalina neden kendine bu kadar haksızlık ediyorsun?
İyi bir anne olacaksın emin olBazi seylerde sinifta kalmayi goze aldim, mukemmel anne olamam elbette ama oyle yazilar okudum ki mesela cocuguna hayatin ikisitladigi icin ofke duyuyor. Mintunu giy diyor cocuk giymiyor sonra hasta olunca cocuga olan ofkesinden doktora goturmuyor. Git dedim giyseymis o da cezasini ceksin gibi dusunuyor. Bunlar cok korkutucu geliyor bana. Ornekleri var ya hepten mutsuz oldum.
Bana da hep zor geldi ve hala da oyle.
En son ameliyat surecimde esimden bekledigim destegi gorememistim. O zmaan ne avrsa ailede var esim bugun var yarin yok ama ailem hep var diye dusunup cocuk fikrine bir tik ilimli bakmistim. Aradan cok zaman gecmedi ki hamileymisim. Diyorum bu bir mesaj mi, olmasi gerekn bir seydi ve bize kalsa hic bir zaman evet cocuk yapalim demeyecektik. Belki ileride cok arayacaktim demek ki simdi olmaliymis diye ekndimi telkin ediyorum ama ayni noktaya geri donuyorum.
Korku ve endise normaldir eminim ama bu mutsuzluk normal degil bence. Zaten yeni bir hayat dunyaya getireceksek korkmamiz cok normal, dogan buyur mantigi ail yanlis olan ama gece gunduz aglayip uyumamak da hic normal degil
Yani bilmiyorum her sey ihtimal. Sonunu ve surecini bilmedigim bir yola cikiyorum ustelik geri donusu yok. Ben yapamiyorum diyip birakamam, bana gore degilmis diyemem, yanlis yetistirdim bastan alayim diyemem, ama ben daha istediklerimi yapmamistim diyemem... Bilmiyorum cok garip hissediyorum
Bu kitabi gecen okulda gordum, elimi attim sonra vazgectim. Su an hamileligi kabullenememe asamasindayim. Durun bakalim daha bebek gormedik,kalbini duymadik modundayim. Yarin gittigimde alip okuyayim.Dogmamis cocugun gizli yasami
Bu bir kitap
Lutfen rica ediyorum , hemen gir netten bi yayinevine ve satin al bu kitabi
Okudugun zaman anlayacaksin neden hemen oku dedigimi
Buyuk olcude fikirlerinin degisecegini dusunuyorum
2 tane doktorun yazdigi bir kitap , cocugu doguracaksan hemen oku , rica ediyorum