Bu sekilde ilk konum ama baska konularda hamilelik takvimini gorup soranlarla yazismistik. Onlari gormus olabilirsiniz.Bu konuyla ilgili ilk konunuz değil sanırım ve ben diğer üyeler gibi umut vari konuşamayacağım çünkü çocuğu doğunca sevmeme , istememe gibi bir ihtimalimiz var bu göz ardı edilmemeli .
Bence iyi bir doktordan destek alın ve gerçekten doğurmak istediğinize sonra karar verin .
Tek görüşme değil de bir kaç gün üst üste görüşebilirsiniz diye düşündüm size daha profesyonelce yaklaşır ve duygularınızı daha iyi analiz eder diye düşünüyorum.Bu sekilde ilk konum ama baska konularda hamilelik takvimini gorup soranlarla yazismistik. Onlari gormus olabilirsiniz.
Karar vermek icin o kadar vaktim yok zaten. 6 hafta yaziyor ama daha ileri gorunuyordu ilk kontrolde su an 7 gibi olmasi lazim. Carsamba kalp atislari icin gittigimde belli olur. Bir uzmana gitmek en erken 10 mayis randevulara baktigimda. Bir kere gorusmek yetecek mi? Yani olumsuz bir sey dusuneceksem vaktim kalmamis olacak.
anne karnında ki bebek doğmadan önce yüce rabbimin huzurunda çok ağlarmış korkarmış yalvarırmış,
beni dünyaya gönderme kim koruyacak beni kim bakacak bana kim sevecek beni diye
yüce rabbimde korkma doğar doğmaz seni bir melek sahiplenecek gözünden sakınıp herkesten çok sevecek herkeslerden koruyacak dermiş ve bu şekilde bebek dünyaya gelirmiş.
sizin gibiler keşke evlenmeden önce kendini kısırlaştırsa neden bunu söylüyorum biliyor musun çünkü zerre umrumda değil sen ve senin lanet psikolojin.
Kesinlikle onunla ilgili degil zaten kavgam kendimle. Aslinda cok sabirli hatta gereksiz sabirliyimdir ama ben bu yasima kadar hep cocuksuz bir hayatim olur gibi dusuncelerdeydim. Sadece bir kac ay once ilk defa acaba mi dedim o da hemen gecti. O yuzden hic kendimi anne olarak hayal etmedim, hic boyle bir dusunceye dalmadim. Hep cok uzak gelen seyi simdi yasamak cok garip...Koalina sen genel anlamda olumsuz bir insansın. Bu konuda lütfen kendini dinleyip durmaktan ve olumsuz senaryolardan vazgeç. Bir insan problemli ise problemlidir. Bir bebek aniden gelip harika ve pozitif bir insanı bebek bakmaktan hiç birseye vakti kalmamış, vucudu darma dagin olmus, esiyle iliskisi busbutun bozulmus olağanüstü olumsuz birine dönüştürmez. Bunlar insanin icinde vardir veya yoktur. Bir bebek gelir ve yurekleri yumusatir, merhamet duygusunu anlamlandırır, menfaatsiz saf sevgiyi yaşatır, ruhu doyurur, hayalleri renklendirir, evi miss gibi masumiyet kokutur, yarına sağ salim çıkma dualarının anlamı olur, seni tamamlar, evdeki huzuru tamamlar. Bunların tersi oluyorsa bu bebeğin degil bencillik ve ego içinde boğulmuş anne babanin suçudur ve bebek olmasa da yıllar geçtikçe yaşanacak muhtemel durumlardır. Kısaca bebekle bozulacağından korkma, bunun olacağı varsa bebeksiz de olacaktır emin ol. O miniğe şimdiden bu sorumluluklari yükleme.
anne karnında ki bebek doğmadan önce yüce rabbimin huzurunda çok ağlarmış korkarmış yalvarırmış,
beni dünyaya gönderme kim koruyacak beni kim bakacak bana kim sevecek beni diye
yüce rabbimde korkma doğar doğmaz seni bir melek sahiplenecek gözünden sakınıp herkesten çok sevecek herkeslerden koruyacak dermiş ve bu şekilde bebek dünyaya gelirmiş.
sizin gibiler keşke evlenmeden önce kendini kısırlaştırsa neden bunu söylüyorum biliyor musun çünkü zerre umrumda değil sen ve senin lanet psikolojin.
+1 Ağzına sağlık.Sonra zavallı bir bebek senin gibi embesil bir anneye düşüyor
Allah bilse senin için böyle kara ve fesat yollamazdı
Aklı karışık bir anne adayına kin kusacak kadar iğrenç bir yaratıksın
senin gibi bencil birinin benim analığımı sorgulaması çok komik.Senin gibi birinin soyeldikleri benim neden umruda olsun peki? Cok mu iyi bir insansin? Cok iyi cocuk yetistirecegine emin misin? Sen de hamilesin bence bin dusun bir konus.
Utanmaz hadsiz.