Annelerden yardım istiyorum

Okulda arkadaşlarıyla falan çözemediği Bi sorun olabilir. Biraz sorular sorun okulla arkadaşlarıyla öğretmeniyle ikardeşleriyle ilgili altındaki sebebi bulmaya çalışın.

tebrik ederim kolay gelsin size

Çıktım pedegogtan, görüştüm durumu anlattım. Sali günü de oğlumla görüşecek. Kıskançlık olabilir dedi sizin kardeşine farkında olmadan biraz daha yumuşak ses tonu ile konuşmaniz bile yeterli bu kıskançlık için dedi.
Okulda arkadaşlarının farketmedigi sınıfta olması şart değil okul bahçesinde bile birilerine böyle vurarak kırarak birisi diğerlerine üstünlük sağlayan birini görüp onu örnek alıyor olabilir dedi.
Sinir krizi anında bırakın ağlasın sınırını bosaltsin siz sadece yanında bekleyin kendine ya da size zarar vermesini engelleyin sakinlesmeye başladığı anda da ona sarılıp iyice sakinlesmesini bekleyin dedi. Sonra konuşun dedi. Bu yaş gruplarında bu şekilde öfke sinir patlamalari olabilir dedi.

Serviste unutulan bir dolu çocuk oldu,hemde iyi isim yapmış okullarda bile oldu ki oradaki cocukta akıllı saatinden ailesini arayıp kurtarıldı. Başka bir çocuk serviste unutulup vefat etti seneler önce havasızlıktan. Kolunda saati olsaydı aramayı bilmese bile s,o.s tuşuna basardi,ailesi bir şekilde ulaşırdı.
Ortam çok güvenli olsa kimse ekstra güvenlik önlemi almaya niyetlenmez ki. Her ay fatura ödüyorum ona ben,saate de zamaninda iyi bir meblag ödedim,çocuğuma zarar vermek değildi niyetim. 2.sınıfta bir kez dersten izin alip tuvalete gidip,tuvalette kilitli kaldığında (kapının kolu çıkmıs elinde kalmış)korkarak birileri onu kurtarsın diye beklemek yerine beni aradı okuldan,bende öğretmenini arayıp kizımı oradan çıkarttırdım. Kimse duyarmıydı bilemem yada ne kadar sonra farkedilirdi yokluğu onu da bilemiyorum ama kolaylikla çözdük biz o zaman.
Şu an okulda ders saatlerinde kutuda duruyor ama siteye çıktığında benim kafam rahat,en ufak birşeyde arayabiliyor,ben aradığımda ulaşıyorum,konumunu görebiliyorum. Fuara gittiler en son okul gezisi takip edebildim konumunu,güvenle gönderdim.
11 yaşında arkadaslari telefon kullanıyor zaten artık ama ben bir sure daha akıllı saatle devam edeceğim zira telefonun kontrolü cok daha zor.
Görüşünüze saygı duyuyorum,dediğim gibi tercih meselesi.
Yukarıda anlattım kızim okul tuvaletinde kilitli kalınca ben saat sayesinde hızlica ćıkardım onu oradan. Kolunda saati olmasa bağırarak birilerinin onu bulmasını bekleyecekti.
Bu basit bir örnek,serviste unutulup ölen çocuğu unutamıyorum mesela ben. Öyle cok üzülmüştüm ki hala izledigim haber mıh gibi aklımda.
Ortam cok güvenli olsa kimse almaz zaten.

Kıskançlik konusuna şaşırmadim zira hep kardeşine zarar vererek dikkat cekmiş cocugunuz.
Vurmak,kirmak artık baya normal, illaki görmüştür çevresinden.

Kıskançlik konusuna şaşırmadim zira hep kardeşine zarar vererek dikkat cekmiş cocugunuz.
Vurmak,kirmak artık baya normal, illaki görmüştür çevresinden.
Tam olarak sebeplerini artık sali gününden sonra göreceğiz
Bizim de zaten okulda hiç bı şekilde kullanımına izin vermiyor öğretmenimiz. Onun dışında da her yerde bizimle zaten. Ama biraz daha büyür parka falan gidip gelmesi gerekir ya da servisle gidip gelmesi gerekir o zaman tabi ki artilari benim açımdan olan eksileri geçer bende düşünürüm. Konu saatte değildi aslında sadece o o an saat diye ağladı. Sakinlesince sordum dedim saatle gelen arkadaşın mi var
O da dedi hayır anne öğretmenim istemiyor diye. Dedim o zaman biz alsak zaten hep yanımızdasin bi anlamı yok ki akıllı saat almamizin. eğer büyüdüğünde tek başına bı yere gitmen gerekirse tabi o zaman alırım dedim ve unuttu gitti hatta parkta ağladığı için özür diledi ama aynı gün babasıyla parka gittiğinde kardesine vurarak geldi eve. O an bı silgi bı kalemde istese ben ona da evde var desem yine ağlayacakti.

Kardeslerine vurmasi kabul edilemez bence maddiyat varsa pedagoga danisin bosuna vakit kaybetmeyin heralde ben olsam buyuk oglum kucugune vursa uyarilari dikkate almasa kardesine yaptigini ona yapardim sizin kadar sabirli olabilcegmi sabmiyorum zaten sorununuzda cozulmuyor ayni sekilde devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…