bu yaştaki çocuklar sizin mantığınızla hareket edemezler,isterseniz sabaha kadar konuşun,kızın farketmez sizi sizin istediğiniz şekilde anlamaları imkansız,biz istiyoruzki küçücük çocuklar biz ne söylersek hemen bir mantığa oturtsun,olgun olsun fln ama imkansız bu,onların dünyası ile bizim dünyamız aşılmaz bir uçurum,onlara ulaşmamızın tek yolu onların dilinden konuşmak,o arkadaşlarına özenip saat istemiş ve arkadaşlarının ailesi alıyorsa demekki bunda yanlış birşey yok sadece kendi ailesi almıyorsa demekki yanlış benim ailemde diye düşünür,ayrıca ben kreşe giderken aldım oğluma saatini ama oynasın yada şımarsın diye değil,nasıl bir dünyada yaşadığımızı fark etmemiz gerekiyor,heran ulaşıp güvenliğinden emin olmam gerekiyor,telefondan sürekli kontrol edip güvenli alanda olduğunu görmem gerekiyor,insanlar zararlı birşeyi çocuğuna alırmı allah aşkına bizim görmediğimiz sizin gördüğünüz nasıl bir zararı var bu saatin bu kadar kesin tavırlısınız anlayamadım,sadece çocukları değil normal bir insanıda çıldırtır sürekli kurallar kesin bir dil sürekli otur konuşalım tavırlı bir anne yorar insanı,bence bu konuda biraz kendinizi ölçün tartın derim