Annelerden yardım istiyorum

Hacklenme durumu var , ayrica telefonun yaydigindan çok daha fazla radyasyon yayıyor. Sürekli bileğinde takılı birşey ,direkt tene temas ediyor

Hacklenme durumu var , ayrica telefonun yaydigindan çok daha fazla radyasyon yayıyor. Sürekli bileğinde takılı birşey ,direkt tene temas ediyor
Bu adama hiç güvenmiyorum.
3 senedir bahsettiğim şekilde kullanıyor kizim,1 kez bile kayıtli olmayan bir numara arayamadı kizımı.
Tercih meselesi.
Tabi ki 300 liraya sacma sapan bir saat almadım,kaliteli ve belirli güvenlik önlemlerini sağlamış bir marka tercih ettim. Araştırarak,inceleyerek.

Bu adama hiç güvenmiyorum.
3 senedir bahsettiğim şekilde kullanıyor kizim,1 kez bile kayıtli olmayan bir numara arayamadı kizımı.
Tercih meselesi.
Zaten herkesin başına gelecek diye bir durum yok ki. Olabilitesi olan birşey ama.

Zaten herkesin başına gelecek diye bir durum yok ki. Olabilitesi olan birşey ama.
Yukarıda da yazdim. 300 liraya da satılıyor bu saatler. Onlarda yeterli güvenlik önlemi alınmamıs olabilir bilemem ama kaliteli bir marka edinirseniz sorun yasanacağını düsünmuyorum.
Kızima telefon aldigımda oğlum kullanacak saati. Geziye vs gittiklerinde benim için tedbir bu,güvenlik önlemi hatta.
Tabi ki sorun yaşayanlar olmuş olabilir ama dediğim gibi tercih meselesi.
Kar zarar hesabı yaptıģımda bana gereklilik gibi geldi aldım.
Okulda zaten kapalı,kutuya kaldırılıyor tüm gun kolunda tutmuyor ,evde zaten kullanmıyor. Site bahçesine ciktığinda kullanıyor birde evden göremiyorum oynadığı yeri. Takip edebiliyorum,haberleşebiliyorum. 11 yaşında eline telefon vermektense akıllı saat kullanması daha güvenli ki arkadaşlarının hepsinin telefonu var bu yaşta.

İşte artık insanlar çocuğumun başına birşey mi gelir korkusuyla mecbur kalıyor önlem almaya. Şu an oğlum ilk okulda , ben götürüp getiriyorum okula , ileri de orta okula geçince ben de gerek duyabilirim duruma göre malesef

Ben zaten en başından beri akıllı saat için erken olduğunu biraz daha büyüdüğunde yine isterse alabileceğimizi ama şimdi isterse normal bı saat alabiliriz diye söylüyorum oyuncakta aynı durumda sizin yaptığınız gibi evet oyuncak alacağız ama şu zaman diye önüne zaman koyuyoruz. Aslında koruyuculuk sadece kardeşine zarar verdiginde onları koruyorum. Mesela 2,5 yaşındaki kızım da abisine vurmaya başladı bu olaydan sonra ona da kimseye vurulmaz diye anlatıyorum abinin canı yandi hadi git öp diyorum o gidip öpüyor canım abim diyor. Ama bunu oğlumla öncesinde de çok konuştuk 23 aydır ama maalesef bu 2haftadir daha da arttı. Yani o kardeşine vurunca ben kardeşini alıp kucağıma çekip ona kızmıyorum
Bende yanında el işi falan yapıyorum anlamdigi yerde soruyor anlatıyorum. Ama kontrol ederken bu hatalı olmus gel birlikte bakalım dediğim an sinirleniyor. Bunu öğretmene de sorduğumda yanlışini düzeltin beraber dedi hatta oğlumla da konuşmus bunu. Eğer annen nalatsin istemiyorsan getir ben kontrol edeyim ödevinj falan demiş. Ama yine onu da yapmadi.
Ben izlediğim bı kaç videoda işletim sistemleri zayıf oldugunu çok çabuk hacklenebilecegini duydum o yüzden de almak istemedim

Okulda agrasif davranan örnek aldığı biri olabilir mi ? Ya da şiddet uygulayan biri. İkinci sınıfa giden oğlum var Okulda sorun yasadigi zaman eve çok sinirli bir şekilde geliyor
Sınıfta yokmuş çevre sınıflarda var mı diye arkadaşına sordum sizi rahatsız eden biri dedim yok dedi o da zaten arkadaşıyla sorun yaşasa gelip anlatıyordu bize de

Bizim siteye inip tek başına oynayabilecegi bı alanımız yok maalesef. O yüzden parka falanda beraber çıkıyoruz o yüzden gerekli de bulmuyorum pahalı bı saat almayi ki çok dağınık bı çocuk sürekli biseylerini unutup kaybediyor. Ortaokula gittiğin de belki bende alabilirim ama şu an gönlü olsun diye uygun bı saat alsam da eğer o hacklenme durumu olursa onun icin kendini koruyabilecegini maalesef düşünmüyorum.

Peki şiddet içerikli oyunlar veya videolar izliyor mu? O da çok etkiliyor davranislari

Nus ile uslanmayanın hakkı kötektir der begenmedimlerimi alır linclere koşarım jdjdjjd

Reactions: The
Demek istediğim her dediğini yapın değil zaten. İlk yazdığınız metinde çocuk ne istese ne yapsa hayır cümlesini kullanmış gibi yazmışsınız. Yani elbette olmayacak şeyler yapılmayacak şeyler var. Çocuk ne yapsa hayır hayır hayır diyorsanız o da kızdırıyor olabilir

Ben annenin niyeyse gayet sabırlı güzelce anlatan bir birey olarak okudum. Bazıları çok sertsiniz yazmış. Ama çocuğun hayırı bilmesi gerekiyor
Ağlayarak yaptırtmaya çalışıyor istediğini ..
kararınızda net olursanız oda zamanla bence anlar..
Ama kardeşlerine şiddet göstermesi kötü. Onun için güzel bi uzandan yardım alın.

Yok tabi ki onu yapmıyorum ne zaman isterse fiziksel aktivelerw götürüyorum bı müzikal tiyatro olursa gitmek istediği ikiletmiyorum. Oyuncaklari zaman belirliyorum zamanı gelince alıyorum daha önce daha sık alırdım oyuncak 1bucuk ayda 1gibiydi. o yüzden daha düşük fiyatlı olanlari alırdım ama şimdi yılda 2 3 kere alıyoruz o zaman da diyorum istediği olsun. Onu da teşvik ediyorum hadi sen paranı biriktir üzerini ben tamamlayim alalım gibi

Peki şiddet içerikli oyunlar veya videolar izliyor mu? O da çok etkiliyor davranislari
Oyunları benim telefonumda o yüzden ben takip ediyorum ne oynadığıni. YouTube ise sadece merak ettiği bı şey olursa beraber izliyoruz telefonu eline verip göndermiyorum diğer odaya hatta diyorum sayende bende yeni bı bilgi öğrendim falan diye

Gidiyorum şimdi görüşmeye uzmanla. Bakalım o ne diyecek

bu yaştaki çocuklar sizin mantığınızla hareket edemezler,isterseniz sabaha kadar konuşun,kızın farketmez sizi sizin istediğiniz şekilde anlamaları imkansız,biz istiyoruzki küçücük çocuklar biz ne söylersek hemen bir mantığa oturtsun,olgun olsun fln ama imkansız bu,onların dünyası ile bizim dünyamız aşılmaz bir uçurum,onlara ulaşmamızın tek yolu onların dilinden konuşmak,o arkadaşlarına özenip saat istemiş ve arkadaşlarının ailesi alıyorsa demekki bunda yanlış birşey yok sadece kendi ailesi almıyorsa demekki yanlış benim ailemde diye düşünür,ayrıca ben kreşe giderken aldım oğluma saatini ama oynasın yada şımarsın diye değil,nasıl bir dünyada yaşadığımızı fark etmemiz gerekiyor,heran ulaşıp güvenliğinden emin olmam gerekiyor,telefondan sürekli kontrol edip güvenli alanda olduğunu görmem gerekiyor,insanlar zararlı birşeyi çocuğuna alırmı allah aşkına bizim görmediğimiz sizin gördüğünüz nasıl bir zararı var bu saatin bu kadar kesin tavırlısınız anlayamadım,sadece çocukları değil normal bir insanıda çıldırtır sürekli kurallar kesin bir dil sürekli otur konuşalım tavırlı bir anne yorar insanı,bence bu konuda biraz kendinizi ölçün tartın derim

Kocaman abi olmuş 1. Sınıfa gidiyor yaptığı simariklik yada kıskançlıktan başka birşey değil. Ne demek sürekli kardeşleri aglatip anneye vurmak . Tamam oda daha küçük ama anlayabilicek yaşta bence evdeki küçükleri kıskanıyor

Size göre doğru olan bana göre yanlıştır ben artısını ve eksisini değerlendirdim. Bana göre almamak daha doğru geldi. Çünkü gerekli her durumda öğretmenine ulaşabiliyorum ya da öğretmeni bize ulaşabiliyor. Onun dışında her an benim yanimda zaten.
Surekli her konuda kurallı olan bı anne değilim zaten. Ama bi kere hayır dediğim biseye onun tavırlarına göre degistiremem. Cogu konu da onlarinda fikrini alırız ne istediğini sorarız zaten

Sen abisin büyüksün diye baskı altına almıyorum. Ona da küçük bı çocuk gibi davranıyorum ama maalesef bı yerlerde hata yapıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…