- 12 Temmuz 2022
- 24.175
- 87.917
-
- Konu Sahibi dangerousangel
Ev konu sahibinin, karşı tarafın rızasının olmaması en fazla ailesi olduğu için duygusal olarak onu bağlar hukuken ne bağı olabilir razı olup olmamalarının? Saçmalık olduğum konu nedir kendi fikrimi söylemiyorum olanı söylüyorum, evi bağışlamak zorunda değiller demişsiniz ev zaten bağışlanmışSatmasına razı değil ne diyebilirsin? Tapu bende söz hakkınız yok desin ozaman? Saçmalıksınız ya :)
Kaldı ki bana burda çalıştığın sürece oturman için alıyoruz evi gibi bir şey de demediler,ben zaten kirada oturmak istiyordum daha iyi bir yerde kendileri alıp verdiler yani ne mal istedim ne tapu.şimdi sahiplerince birden zoruma gittiEv konu sahibinin, karşı tarafın rızasının olmaması en fazla ailesi olduğu için duygusal olarak onu bağlar hukuken ne bağı olabilir razı olup olmamalarının? Saçmalık olduğum konu nedir kendi fikrimi söylemiyorum olanı söylüyorum, evi bağışlamak zorunda değiller demişsiniz ev zaten bağışlanmış
Ya işte ne kadar bilinçli duyarlı farkindalik sahibi bir ebeveyn olursan ol, konu evlat olunca bu tür hatalar yapabilir insanlar. "Biricik kızımız, akıllı, mantıklı evladımız, elbette değer bilecektir, kendini koruyacaktır" diye düşünüp büyük bir hata yapmışlar. Öyle olmadığını anlayinca da eldeki tek alternatif plana yonelmisler haklı olarak.Ev konu sahibinin, karşı tarafın rızasının olmaması en fazla ailesi olduğu için duygusal olarak onu bağlar hukuken ne bağı olabilir razı olup olmamalarının? Saçmalık olduğum konu nedir kendi fikrimi söylemiyorum olanı söylüyorum, evi bağışlamak zorunda değiller demişsiniz ev zaten bağışlanmış
Hukuktan bahseden kimEv konu sahibinin, karşı tarafın rızasının olmaması en fazla ailesi olduğu için duygusal olarak onu bağlar hukuken ne bağı olabilir razı olup olmamalarının? Saçmalık olduğum konu nedir kendi fikrimi söylemiyorum olanı söylüyorum, evi bağışlamak zorunda değiller demişsiniz ev zaten bağışlanmış
Kaldı ki bana burda çalıştığın sürece oturman için alıyoruz evi gibi bir şey de demediler,ben zaten kirada oturmak istiyordum daha iyi bir yerde kendileri alıp verdiler yani ne mal istedim ne tapu.şimdi sahiplerince birden zoruma gitti
Planlıyorlar işte. Onu kastediyorumGeri almadılar.
Önce aynı çatının altına girin adamı gerçek manada tanıyın eğer aynı evde yaşamayı deneyimlemediyseniz. Ev kaçmıyor düzeninizi ilişkinizi oturttuktan sonra gerekirse yine yatırımlarınızı ortaya koyar evi alırsınız.Kendisinin de başka şehirdeki evini satılacak.üstüne kredi çekeceğiz.şuanda oturduğum evde 2 milyon anca ediyor zaten.ikimizin de öyle aman aman bir nakit yatırımı yok ayrıca
Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz ya satmak isterse satar yahu, siz onu anlamak istemiyorsunuz sanırım. Diyorum ya en fazla duygusal olarak acabaaı olur. Gemileri yaktım ben bu evi satacağım dese napacaklar eve mi zincirleyecekler kendileriniHukuktan bahseden kimkız yarın gidip kafasına göre satar zaten? Bağışlamamışlar demekki karıştıklarına göre? Tapu benim desin karışamazsınız desin bakalım :)
Beni yanlış anlama nişanlını da seni de tanımam. Herkesin yaşadığı bambaşka hikayeler var. Çok mutlu süren de çok hayal kırıklığı dolu olan da... Ailenin ben damada güvenmemesine hak veriyorum açıkçası.. Sen bir hayat kurmak için gerekli ödünü vermek istiyorsun çok doğal.. karşı taraf da eş değer de senin gibi bir ödün verecek mi? Bu mülk evlenmeden edinilmiş parası ödenmiş bir ev. Eşin olduğunda boşanma olsa dahi onu bağlamaz.. ama gel gör ki bir boşanma aldatma şiddet vs oldu ayrılık kararı alındı. O ev satılıp parası da yeni eve karıştı.. öküz ölünce ortaklık biter Romeo gider canavar gelir maalesef. O zaman evin parasında arıza çıkarabilir... Ben de dişimden tırnağımdan arttırdığım kızıma verdiğim evin elin oğluna gitmesini istemem. O senin teminatın aslında... kira meselesine gelince sanıyorum ki senin maaş ev veya evinin kira gelirine mi tav oluyor , bunlar gitse de yine sana sahip çıkar mı anlamak istiypr olabilirler. Zarf atıyorlardır damada tepkileri ne olacak. Anne baban çalışan memur ise bir dünya farklı memleketten adam görmüş tecrübelidir.. Sen iyi niyetli hayat kalitemizi yukarı çekelim diye bu seçenekleri sunmuş olabilirsin...Benim evi kiraya verip kira gelirini de almamı istemiyorlar ama
Denemeni tavsiye ederim ama adam senden daha zeki bence, bugün değilse bile yarın sana kalacakları tek tek biliyordur muhtemelen, evleri satalım teklifini şimdiden çekinmeden yapabildiyse hepsi hesaba katılmıştır sen merak etmeAynen Piraye hanım nişanlım benimle evim için evleniyordur muhakkak hemen artık evim yok diyeyim o da bıraksın beni
Valla haklısın yasal olarak bişey yapamazlar ama konudaki anne ben olsaydım çok üzülürdüm.Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz ya satmak isterse satar yahu, siz onu anlamak istemiyorsunuz sanırım. Diyorum ya en fazla duygusal olarak acabaaı olur. Gemileri yaktım ben bu evi satacağım dese napacaklar eve mi zincirleyecekler kendilerini
Kız biz alırız sen ev piyasasından bi haber misin izbe metruk bir eve o paralar isteniyor artıkAnkara’da yaşıyoruz. Benim evim küçük ve -1. Kat. 2 milyon zor eder nişanlımın evi doğuda bir şehirde o da anca 2-3 milyon ediyor.
Aynen o şekilde oluyor. Aynı durumu kayınvalidemler yaşamış. Eskiden baba dururken çocuğun üzerine mal yapması ayıpmış! Öyle düşündükleri için dedenin üzerine yapılmış ve yapan evlat erken vefat edince tüm kardeşler hakkımız diye ortak olmuşlar.Hukuki olarak bılmıyorum ama genelde vay basımıza bu geldı benım malım kardesime kaldı
Cunku ben annemın babamın ustune almıstım Bla Bla bıseyler okuyordum dnek geliyordum.
Oyle de sanıyordum tabi
Nİşanlınız da satmasın evini. Ortak hayatınızda, sıfırdan bir düzen kurun.Nişanlım da evini satacak iki evi toplam peşinat yapabilirsek anca o şekilde bulunduğumuz şehirden ev alıyoruz.ikimizin de geliri iyi memuruz ama 7-8 milyon gibi fiyatlardan bahsediyoruz burada.
Ee haklılar. Tapuyu üzerinize verirken almanız dahi yanlış olmuş. Gidin iade edin tapuyu ailenize.Benim evi kiraya verip kira gelirini de almamı istemiyorlar ama
Tapunun çocuğun üzerine nasıl yapıldığına bağlı olarak aile tapu iptal davası açılabilir. Sonuçta para çıkışı aileden, bunlar takip edilebiliyor vs...Muz cumhuriyetinde yaşamıyoruz ya satmak isterse satar yahu, siz onu anlamak istemiyorsunuz sanırım. Diyorum ya en fazla duygusal olarak acabaaı olur. Gemileri yaktım ben bu evi satacağım dese napacaklar eve mi zincirleyecekler kendilerini
Aileniz evi size verirken çok büyük bir hata yapmış. Hakkınız olmayan evi iade etmek istemezseniz; aileniz size sebepsiz zenginleşme davası açıp, şahitlerle ispat yoluna gider artık.Ailem neden damada mal yedirmiş olsun? Peşinat eşit koyacagız.ilerde boşanırsak da ikiye bölünecek mal zaten.Gelen bazı yorumlara anlam veremiyorum.bu evi satıp kendimize ev alacağız dedi annem bana.Satma dursun burası senin adına falan derlerdi beni güvence altına almak isteseler.
Seninkini satıp peşinat yapalım, benimki dursun dediniz mi gerçekten? Ne dedi müstakbel eşiniz?Dedim zaten.