Anne ve babadan kazık yemek

Sanırım çocukları çok verici ebeveynler olarak büyütmenin böyle kötü geri dönüşleri oluyor sonradan. Şaşkınlık içindeyim, ev kirası gibi büyük bir giderden kurtarılmışken hala para lazım mı diye sormadılar diyebiliyorsunuz. Samimi şekilde merak ettim siz bu insanlar için ne yapıyorsunuz? Onların hayatlarına katkınız nedir? Onlar sizden ne alıyorlar?

Dediğiniz gibi bu devirde bir şey yapmak zor adamlar ev almış sana hibe etmemişler zaten anladığım kadarıyla ha yapsalar güzel olur ama zorunda değiller evlenir evlenmez 8 m lik evde oturmasanız da olur bence

Keklendik galiba:)
Ya belki de benim beynim basmamıştır, cidden konu sahibine yüklenmek amacıyla sormadım, yorgunum da biraz, hani olabilir evlenip boşanmıştır, veya bahsettiği sevgilileri farklıdır, çok normal, ama şu aşamada benim kafam çorba oldu, bazı bilgiler ve zamanlamalar arasında bariz uyumsuzluk ve farklılıklar olunca, bir sorayım dedim

Bence aile tam olarak boyle dusnuyor vede dogru dusunuyor .Kizima ev almiskm satip kicasiyla ortak olacak iki gun sonra adamla nosansalar evden de olucaz .ben aileye hak verdim .

Ben de baktım eski konulara , zamanlamalara çok dikkat etmedim ama Ankara'da yaşayan, başından bir nisanlilik geçmiş, neredeyse tüm gelirini estetik operasyonlar ve tatile harcayan , bütçesini yönetemeyen, yüksek maaşına rağmen aşırı harcamalar yüzünden sürekli borç sarmalinda, özgüveni çok düşük, sosyallesmekte zorlanan, yalnız kalmaktan çok korkan genç bir doktor-hemşire (ya da sağlıkçı başka bir branş) hanım profili çizdim kafamda...Bu konudaki damat adayıyla da 2 yıldır birlikteler ve adamla çıktıkları pek çok tatil, yemek, etkinlik vs. masrafını konu sahibi kendisi ödemiş, eli açık bir kızimiz yani...Ha bu arada nişanlısı Ankara'da ailesiyle birlikte yaşıyor. Bu adamı elinde tutmak için bir evden fazlasını verebilir gibi bir vibe aldım, okudukça ailesi adına daha çok üzüldüm.

Son düzenleme:
Bilemicim Şerminim tapu da atmaz bize ablamız herhalde
Mesele tapudaki yüzdeler değil aslında. Asıl mesele, bir insanın kendi hakkından fazlasını kendi hakkı ve malı olarak görmesinde.

Bu konu gerçektir, yalandır bilemem. Ancak gerçek hayatta bu nedenle mağdur olan çok insan var. Sağlığında malını çocuklarının üzerine yapıp, ciddi masraf gerektiren bir hastalıkla boğuşurken; "ne olur satalım da tedavi olayım" diyen ve geri çevrilen insanları duymuşsunuzdur. Mal, para hırsı öyle bir şey ki kişi kendini kaptırır, hakkı hukuku unutursa; gözü onu dünyaya getirenleri dahi görmeyebiliyor.

Damat evı satar diye korkuyolar bence. Hembevın gıder hem duyguların. Daha erken olduğu ıcın vermeknıstemıyor olabılıtler

Anne babaniz da haklı kendilerince ama kimse dünyada kalici degil zaten iki evleri varmış. Verin tapuyu napiyorsa yapsınlar.

Anne babam dünyada kalici olacak sanki zaten iki evleri varmış. Allah gözlerini doyursun. Veri tapuyu napiyorsa yapsınlar.
Lafa bak; "Allah gözlerini doyursun"muş, pes. Madem bu kadar küçük ve basit bir şey bu, siz de anne babanıza bir ev alın; onlar da keyfe keder satsın.

Lafa bak; "Allah gözlerini doyursun"muş, pes. Madem bu kadar küçük ve basit bir şey bu, siz de anne babanıza bir ev alın; onlar da keyfe keder satsın.
Verdikleri evlatları ayrıca tek çocukları var. Gözleri kalmış demek ki . Benim olduktan sonra ben veririm rahat olun. Verdiğim malında peşine düşmem.

Verdikleri evlatları ayrıca tek çocukları var. Gözleri kalmış demek ki . Benim olduktan sonra ben veririm rahat olun. Verdiğim malında peşine düşmem.
Ne alakası var ? Tek evlatlarına çarçur etsin diye mi vermişler ? Ki en başta çocuklarının üzerine ev vererekte hata etmişler. İnşallah yanlışlarından dönüp, evlerini üzerlerine alırlar.

Ne alakası var ? Tek evlatlarına çarçur etsin diye mi vermişler ? Ki en başta çocuklarının üzerine ev vererekte hata etmişler. İnşallah yanlışlarından dönüp, evlerini üzerlerine alırlar.
Neden çarçur etsin ki evlenecekmis ev fiyatları malum. Belki ilerisi için ne olacağı belli olmaz orda haklı olabilirler ama o evi kızlarına vermislerse anne baba olarak neden geri alma peşine düşüyorlar. O zamn baştan hiç vermesinler. Üç sene kirasiz oturdun deyip geri almakta sacma tapusunu üstüne verip.

İnsan kendinde olmayanı böyle bol keseden verir zaten. Siz bir ev için canınızı dişinize takın, sonra anne-babanıza verin, onlar da birine (Allah korusun) kaptırırlarsa bu rahatlıkta olur musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…