- 9 Kasım 2022
- 218
- 891
- 23
Bir şans daha vermişsiniz ama temelli barıştık diye düşünmeyin. Uzun bir süre gözlemleyin. Yine yapar mı korkusu olurdu bende. Nasıl güveneceksiniz bilmiyorum ama inşallah yanlışını anlayıp bir daha bu yollara girmez eşiniz. Değişmesi zor ama imkansız olduğunu düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.Annesi borcu üstlenmemek ( büyük oğlunun düğün hazırlıkları vs olacaktı çünkü) için dirense de .. Abisi annesinin sözlerini keserek çocuk bizim çocuğumuz mal bizim bu kızın en ufak bir suçu günahı yok. Çekecek bir insan varsa o da biziz sen ve ben anne dedi ve koskoca adam ağlamaklı olup evden çıktı . Daha tek laf ettirmedi. Annesi para girince işin içine neredeyse karar vermişseniz boşanmaya siz bilirsiniz demeye getirdi. Tüm hesapları ortaya serildi incık cıncık çıkarıldı tüm banka hesapları kredisi vs. 200 bini biz üstlendik kredi başvurusu yapacak bugün.. 375 bini de onlar kredi çekip ödeyecek. Bu hafta kapacak maddi kısmı. Manevi kısmı da bundan sonraki ilişkimiz bunca şeyden sonra saygı, güven çerçevesinde ilerleyecek mi diye uzun uzun konuştuk birbirmize ve onlara sözler verdik herkes üzerine düşeni yapacak herkes şeffaf olacak diye son bir şans verdik birbirimize ..
Biliyorum burada bir tek kişi bile bir şans daha dememiş haklı olarak tecrübelerinden yola çıkarak. Hayatını kararttın diyenler olacak bile bile ama içimde bir yerlerde bunca şeyden sonra belki de hiç olmayacak belki de hatalarından ders çıkaracak bir kere daha denemeye değer dedim. Rabbim beni yanıltmasın onu da doğru yola çevirsin şu 3 günlük misafir olduğumuz dünyada ne diyim..