Kızlar merhaba annemle babam 50 li yaşlarda hala çalışan insanlar.maddi durumumuz vav olmasa da hep iyiydi bulunduğumuz şehirde iki evimiz var herkesin de kendi arabası var,ama normal maaşla çalışan insanlar yani öyle pasif gelir veya miras gibi bir durum yok emek zengini gibi düşünün.ben 3 sene önce o şehirden başka bir şehire geldim işim sebebiyle onlar da bana ev aldı 2+1 burada ve tapuyu benim üzerime yaptılar,ben kira vermeden oturayım diye.Şimdi ben 3 ay sonra evleniyorum.nişanlımla bir süre kirada oturup sonra ev almayı düşünüyorduk.ben bu evi satacaktım o da memleketteki evini satıp üzerine bir miktar daha para koyunca iyi bir ev alırız diye düşündük.dün annemle babamla konuşurken bana kirada oturmayın çekin kredinizi ev alın dedi babam.nişanlımda bende iyi kazanıyoruz ama bulunduğumuz şehirde iyi bir ev 7-8 milyon hangi banka bu kadar kredi verecek pat diye? Baba peşinatsız zor olur dedim dur bakalım belki bir fırsat çıkar önünüze dedi.Sonra ben bu evi kiraya verir kirasıyla en azından oturacağımız evin kirasını bir miktar karşılarız belki dedim onlar da kiracının evi mahvefeveğimi kendileri geldikçe belki burada oturacaklarını söylediler.bende öyle olmaz ev boş mu duracak belki satarım burayı peşinat yaparız dedim,öyle diyince annem burayı satıp kendilerini oturdukları şehirden ev almak istediklerini söyledi,bende ee o zaman tapuyu neden benim üstüme yaptınız dedim oturdun işte 3 senedir rahatça dediler şok oldum,birden gözlerim doldu kalktım tuvalete gittim,çok kalbim kırıldı gerçekten. Üvey evlat mıyım ben üstüne üstlük tek çocuğum ekonomi ortada.onlar bana bu evi aldıklarında ekonomi böyle değildi bir sürü enflasyon yedi.hiç tahmin etmiyorlar mı sıfırdan bir şey yapmanın ne kadar zor olduğunu.tabiki bana bir şey yapmak zorunda değiller okuttular ettiler ama bir iyilik yapıp tapusunu verip sonradan biz burayı satıp kendimize ev almak istiyoruz nedir ya,kira vermeden oturdun işte üç sene ne demek bu söylenecek laf mı? Şimdi bende misafirler ister istemez surat yapıyorum kırılıyorlar onun da farkındayım ama bende kendi çok değersiz hissettim elimde değil.siz olsanız ne yaparsınız