Vicdan herkeste bulunmuyor
o çocuklara yabancı kırk kat eller kahroldu
öz anne denen kişi görüntüleri izleyince bayılmışmış
lütfetmiş
video da çocuklar kadının şiddet uyguladığını aşikar bir şekilde alışık oldukları belliydi .... bu zamana kadar o baba neredeydi ? kadının dediğini ikiletmeden neredeyse her dediğini anında yapıyorlardı o kadar küçük korkulu çocuk her denileni ha deyince anlayamaz yapamaz belli ki onlar alışıktı... birkaç kere den çok daha fazla olduğu aşikarda bana göre
(videonun tamamını izleyemedim yarısını ancak izleyebildim 2 gün önce ama hala gözlerimin önüne geliyor)
ama adamın da suçlu olarak ceza alması gerekliydi örnek olmalıydı bu diğer üvey anneli çocukların babasına
babalar geceden geceye görüyor çocukları koruyamacak kollayamacaksa üvey anneye teslim etmemeli
buarada öz anne kadın maddi durumu iyi diye bıraktım demiş, kadın belli ki eksik kalmasınlar ümidiyle bırakmış çocuklarını, zaten cahilmiş evlenirken çocuk falanda olunca cahillik yaş ile atılmaz... ama şu konuda bir açıklama yok şiddet olayını görünce ne yapmış adım atmış mı? babaya söyledim demişte 1 kereyle mi sınırlı bu söyleme
bravo katılıyorum bilinçli birisinizDüşüncelerimi yazmışsınız teşekkür ederim. Benimde bi tane kızım var. Bir buçuk yaşında çoğu insan bitane daha olsun beraber büyütürsün deyince çok sinirleniyorum. Amaç sadece büyüsün yaş alsın onun maneviyatını pek düşünen yok malesef ki.
ben kaynanama oğlum doğunca yalvardım anne ölürsem ne olur sen al kimseye verme evladın bil dedim hele bunu gördükten sonra eğer üveyanneye evlat teslim ederse iki elim yakasında olur eşiminçocukları ziyarete geldiğinde ağlıyormuş da çocuklar da anne biz zaten ağlıyoruz sen ağlama diyorlarmış.
ben çocuğumun elinde morluk göreceğim, gider yırtarım o üvey anneyi da babayı da ya, aklım almıyor
hele o babaları madem şüphelendin de kamera taktın herşeyi gördün, çocuğun bağırakları yırtılana kadar aklın nerdeydi de o kadını evden uzaklaştırmadın.
adamın da çocuklar umrunda değil bence ya, kesin karısıyla başka sebepten kavga etmiştir, sonrasında görüntülerle polise gitmiştir.
vicdansızlar
ama sadece bu değil ki, kimbilir kaç çocuk aynı şeyleri yaşıyor, bunu düşündükçe içim acıyor. kendi çocuklarımın başına geldiğini düşünüyorum allahım çıldıracak gibi oluyorum. eşime dün vasiyet ettim, ben senden önce ölürsem, evlenirsen çocuklarımı yanına alma babaanelerinde bırak dedim. çok etkilendim bu olaydan
komşum oğlunu babaannesine bırakmış evlenmiş bir bebek daha yaptı keyif çatıyo gezip tozuyo alsana oğlunu günah değilmi senin sevgine muhtaç dedim bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi arada bi eşya kıyafet falan alıyo ayy anne yüreği dayanamıyorum diyo bazende alıyo yanına 2 günlüğüne sonra geri gönderiyo herkes anne olamaz bence anne suçlu vermeseydi kuzularını
var var bir kız doğurdu onu büyütüyo eğer ben oğlumu alırsam eşimde kızını alır yuvam bozulur bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi değer evlattan kıymetli varmı dedim hayır değmez dediBunu okuyunca sinirim zıpladı yine
Eminim bu evliliğinden de cocugu vardır
var var bir kız doğurdu onu büyütüyo eğer ben oğlumu alırsam eşimde kızını alır yuvam bozulur bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi değer evlattan kıymetli varmı dedim hayır değmez dedi
benim de akrabam var bu tarz bir kadın. kendi kocasının derdinde, oğlu babanede, işte birkaç kıyafet alıyor annelik yaptım sanıp birde övünüyor babanesi kıyafet almıyor da ben hep markalı şeyler alıyorum diye. ya bence psikolojileri bozuk hepsininkomşum oğlunu babaannesine bırakmış evlenmiş bir bebek daha yaptı keyif çatıyo gezip tozuyo alsana oğlunu günah değilmi senin sevgine muhtaç dedim bi çocuk için yuvamı bozmaya değmez dedi arada bi eşya kıyafet falan alıyo ayy anne yüreği dayanamıyorum diyo bazende alıyo yanına 2 günlüğüne sonra geri gönderiyo herkes anne olamaz bence anne suçlu vermeseydi kuzularını
evladı için beklenir yalnız yaşanabilir..illa bir kocaya gerek yok
Benimde 3 yaşında kızım var Akşam bizde de aynı muhabbet geçti. Bende aynı şeyleri söyledim eşime. Eşim de sustu birşey demedi. Eşimin ailesi de döver vurur bağırır küfür eder. Annene de bırakırsan baksın diye evladım orda da mahfolur sana hakkımı helal etmem dedim. Eşimde saçmala dedi. Devamında ise senin annen bakıcak ben kendi anneme güvenmiyorum zzaten dedi. Annesinin vurma dövme huyu yok ama bakamaz çocuğuma. Düşündükçe kafayı yiyorum. Kardeşime tembih ediyorum bana ya da bize bişiy olursa sakın kızımı kimsenin eline bırakmayın diyorum. Bir anne eğer evladını üvey annenin bakmasına razı geliyorsa ya da küçük çocuğu babasına bırakmaya razı geliyorsa zaten anne olamamıştır. Ne kadar zorluklar çeken üvey anne üvey baba şerrinden korkan tanıdıklarım var hiç evlenmeyen kendileri bakan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?