- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Herzaman dua etmişimdir Allahıma oğlum büyüyüp hendini kurtarmadan kendi ayakları üstünde durmadan benim canımı alma diye. Bende asla kv kp güvenemem.oğluma taparlar çok severler ama bakamazlar çoook cahiller yapılmaması gereken ne varsa yaparlar çocuk o diye. Çok korkunç yaa yaşananlar. Allah hiç bir yavruyu böyle canilerin eline bırakmasın. Allah herkesin içine merhamet vicdan ve bence en önemlisi Allah korkusu koysun. Ben zaten çok duygusal bi insanım. Aklıma geldikçe durup durup ağlıyorumBenimde 3 yaşında kızım var Akşam bizde de aynı muhabbet geçti. Bende aynı şeyleri söyledim eşime. Eşim de sustu birşey demedi. Eşimin ailesi de döver vurur bağırır küfür eder. Annene de bırakırsan baksın diye evladım orda da mahfolur sana hakkımı helal etmem dedim. Eşimde saçmala dedi. Devamında ise senin annen bakıcak ben kendi anneme güvenmiyorum zzaten dedi. Annesinin vurma dövme huyu yok ama bakamaz çocuğuma. Düşündükçe kafayı yiyorum. Kardeşime tembih ediyorum bana ya da bize bişiy olursa sakın kızımı kimsenin eline bırakmayın diyorum. Bir anne eğer evladını üvey annenin bakmasına razı geliyorsa ya da küçük çocuğu babasına bırakmaya razı geliyorsa zaten anne olamamıştır. Ne kadar zorluklar çeken üvey anne üvey baba şerrinden korkan tanıdıklarım var hiç evlenmeyen kendileri bakan.
Ben de hep böyle dua ediyorum evladımın kendi ayakları üzerinde durduğunu göreyim sonra alcaksan al canımı diyorum. Allahım bütün evlatları bütün masumları korusun inşallah.Herzaman dua etmişimdir Allahıma oğlum büyüyüp hendini kurtarmadan kendi ayakları üstünde durmadan benim canımı alma diye. Bende asla kv kp güvenemem.oğluma taparlar çok severler ama bakamazlar çoook cahiller yapılmaması gereken ne varsa yaparlar çocuk o diye. Çok korkunç yaa yaşananlar. Allah hiç bir yavruyu böyle canilerin eline bırakmasın. Allah herkesin içine merhamet vicdan ve bence en önemlisi Allah korkusu koysun. Ben zaten çok duygusal bi insanım. Aklıma geldikçe durup durup ağlıyorum
anesaysa,aile ve sosyal politikalar bakanlığı'nın bu konuda acilen bir çalışma başlatması için bizlerde sesimizi çıkarmalıyız aslında, sosyal medya ve bu tür platformlar kullanılarak tepkilerimizi dile getirmeliyiz ki birileri artık kesin çözümü olacak birşeyler yapsın, o cani insan müsveddesine bela okumaktan başka yapılacak birşeyler olmalı, @KazenMune @Margarikotin sizler moderatör olarak bir çalışma başlatamaz mısınız?
Gerçekten içim acıyor ve benim gibi anne olsun olmasın insan olan yüreğinde merhabet taşıyan herkesin desteğini alcağınızdan emin olabilirsiniz. Yardım edin, akıl verin, lütfen
teşekkür ederimanesaysa,
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Web sitesindeki iletişim numaraları aranabilir hepiniz tarafından.
http://www.aile.gov.tr/iletisim/bakanlik-iletisim
Ayrıca yine Sayın Bakan'a direkt mail atılabilir.anesaysa,
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Web sitesindeki iletişim numaraları aranabilir hepiniz tarafından.
http://www.aile.gov.tr/iletisim/bakanlik-iletisim
illa gerekli birşey gibide gösterilmemeliHerkesin tercihi, burda amaç 2. 3.evlilikleri yermek olmamalı
tüylerim diken diken oldu Allah rahmet eylesinAnalık paraya, pula, eğitime falan bakmıyor, bu insanın içinde olan bir duygu
Annem orta okul mezunu, mesleği olmayan biriydi
Babamdan ayrıldığında 35 yaşında, 4 kız annesi bir kadındı, üstelik çocuklarından birisi ağır astım hastasıydı ve sigortası bile yoktu. Dedemler boşandığı için yüzüne bile bakmadılar annemin
Önceleri fason dikiş dikerek, sonra da kendi mütevazi atölyesini kurarak 4 kızını meslek sahibi edene kadar çalıştı, geceleri uyumamak için makinasının üzerine küçük bir yastık koyarak, oturduğu yerde dinlenirdi, yatağa gidersem çok uyurum derdi...
Babamdan tek kuruş sokmadı evine, nafaka vs.. hiç bir talebi olmadı
59 yaşında öldü ve öldüğü güne dek canından bile öncelikliydik biz, üçüncü ameliyaıtndan çıkışta daha narkozdan ayılmamışken dua ediyordu, Yarabbi en küçüğüm üniversiteyi bitirene kadar müsade et bana diye (son sınıftaydı kardeşim),onu ablalarına bile emanet etmeye el vermedi yüreği, analık öyle teorik bir şey değil, bu konuda asli hatalı çocukların öz anneleridir nokta.
illa gerekli birşey gibide gösterilmemeli
Ama 30 yaşında bir kadının boşanıp ömrü Bilka yalnız yaşaması da beklenemez heralde deyince sen herkesin evlnemsi gerekir gibi algılanıyor bu nedenle verilmiş cevaptır hayat herkesin herkes kendi bilir...Gerekli ya da gereksiz diye tabir edilecek birsey olduğunu düşünmüyorum zaten, kimisi boşanır ya da eşi vefat eder bir ömrü yalnız geçirir hayatına anne olarak devam eder kimisi de tekrar evlenir kadın olduğunu da unutmaz
Burda üvey çocuğu olan arkadaşlarımız var 2.evliliğini yapanlar var meselaCuteMom var eşi biyolojik babadan bin kat iyi, bu konuda tepki çeken şey kadının üvey olması olmamalı bence, öz anneler de var bunu yapan, ya da ne üveyler var gül gibi bakan
Yanlış yerden yaklaşıldığını düşündüğüm için yazdım, bu kadının Allah korkusu yok, çocukların öz anne babası da Allahlık herkes keyfinde,üvey anneye lanet okumak işin kolayı
"Böyle mi yapılır? Tokat ataydı..."
Yukardaki ifade öz anneye ait, şimdi bu kadın boşanırken çocukları yanına alsa belli ki sinirlenince dövecekti, üvey anne 10 vurduysa bu da 1 vuracaktı,ama vuracaktı yani kafa o çünkü
Ama 30 yaşında bir kadının boşanıp ömrü Bilka yalnız yaşaması da beklenemez heralde deyince sen herkesin evlnemsi gerekir gibi algılanıyor bu nedenle verilmiş cevaptır hayat herkesin herkes kendi bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?