durumu iyi olan baba çocuklar annedeyken de bakardı çocuklaraÖz anne kendi isteğiyle babaya bırakmıştır çocukları bence. İki çocukla koca bulamam diye...
tebrik ediyorum o zaman siziÖneriniz için sağolun ilerde evlenirsem çocuğumu önerdiğiniz zaman yapicam
bu konuda geçen olayları okudunuz mu, o çocukların neler yaşadığın falan?Öneriniz için sağolun ilerde evlenirsem çocuğumu önerdiğiniz zaman yapicam
anne olunca anlar diyecem kadişim çok klasik kaçacak =))bu konuda geçen olayları okudunuz mu, o çocukların neler yaşadığın falan?
bu konu,konu sahibine laf vurma konusu değil bence.üstelik güzel bir noktaya değinmiş ve kimseye de şu zamanda çocuk yapın demiyor zaten bunu demek komik olur.eğer bakamayacaksanız yapmayın sahip çıkamayacaksanız onların günahına girmeyin yoksa bakın çocuklarınız bu tip canilerin eline kalabilir diyor.bu acı olayı örnek vermiş ki iyi de etmiş.yoksa Allah rızkını veriyor da sevgiyi vere anne-babalar.
cidden merak ediyorum bu konuyu ilk msjı yazan kişi niye böyle bir mesaj yazar?
Ben laf carpitmak için yazmadım izlemedim videoyuda cesaretim yok ama aklı başında olan her kadın konu sahibinin söylediklerinin bilincindedir zaten ki bende aynı dusuncedeyim ama yapanada niye şimdi çocuk yaptın demem kendi hayatı beni ilgilendirmezbu konuda geçen olayları okudunuz mu, o çocukların neler yaşadığın falan?
bu konu,konu sahibine laf vurma konusu değil bence.üstelik güzel bir noktaya değinmiş ve kimseye de şu zamanda çocuk yapın demiyor zaten bunu demek komik olur.eğer bakamayacaksanız yapmayın sahip çıkamayacaksanız onların günahına girmeyin yoksa bakın çocuklarınız bu tip canilerin eline kalabilir diyor.bu acı olayı örnek vermiş ki iyi de etmiş.yoksa Allah rızkını veriyor da sevgiyi vere anne-babalar.
cidden merak ediyorum bu konuyu ilk msjı yazan kişi niye böyle bir mesaj yazar?
anne olunca anlar diyecem kadişim çok klasik kaçacak =))
üstelik çocuk gönderme diye yalvarmışHaklısınız sadece doğurmakla anne olunmuyor,aynen bu haberde olduğu gibi
çocuklarını morluklar içinde gör yine de sesini çıkarma üvey anneye yolla olacak iş mi
"Bir gün çocukların ellerindeki morlukları fark ettim. Eski eşim ‘Üvey annesi yaptıysa hesabını sorarım” dedi. Ama durumun bu kadar vahim olduğunu bana anlatan olmadı.Böyle mi yapılır? Tokat ataydı... Beni hep olayın dışında tuttular. Çocuklarım geldiğinde soruyordum, ‘Anne biz ağlıyoruz sen bari ağlama’ diyorlardı, birbirimize sarılıp ağlıyorduk.”
Bu çelişki dolu cümlelerden sonra bir insan ne kadar samimi görünebilir ki gözümüze?
Madem darp izi var araştır be kadın. Düş peşine. Kem kümlerle annelik olmaz!
Kaldı ki o izlerden öncesi evlat özlemi olmalıydı. Göstermediler de bilmem ne..
Hepsi palavra! Yemiş içmiş rahatına bakmış işte. O kadar sorumlu anne olsaydı o kapıyı kırar eve girerdi annelik budur bana göre.
Ben laf carpitmak için yazmadım izlemedim videoyuda cesaretim yok ama aklı başında olan her kadın konu sahibinin söylediklerinin bilincindedir zaten ki bende aynı dusuncedeyim ama yapanada niye şimdi çocuk yaptın demem kendi hayatı beni ilgilendirmez
iyi de kime niye çocuk yaptın demiş ki konu sahibi,bu olayı örnek vererek kadınları hatta belki de erkekleri uyarmak istemiş.sizi bu denli kızdırıp tamam senin istediğin zaman anne olurum demeye iten şey ne onu merak ettim?Ben laf carpitmak için yazmadım izlemedim videoyuda cesaretim yok ama aklı başında olan her kadın konu sahibinin söylediklerinin bilincindedir zaten ki bende aynı dusuncedeyim ama yapanada niye şimdi çocuk yaptın demem kendi hayatı beni ilgilendirmez
aynen....Öz anne kendi isteğiyle babaya bırakmıştır çocukları bence. İki çocukla koca bulamam diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?