- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
Bu ortaya çıkanı Kimbilir aynı sorunu yaşayan kaç minik beden var. Duygusal olarak sevgiye muhtaçkenüstüne birde dayak yiyen,yediği ekmeği bile çok görülen ,soğuk sularla yıkanan Yazarken bile tüylerim ürperiyor.İnşallah bu haber anne babalara örnek olurda ,üvey anne baba hakkında daha temkinli olurlar
Gözlemlediğim ne kadar güzel bakıyor,üvey annesi değil sanki denilip,içine girince o kadar sorunlu aile tanıyorum ki.Bir söz var ya;Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.Bu Allah korkusu aslında, öz anneden iyi bakan üvey anneler de var
Gözlemlediğim ne kadar güzel bakıyor,üvey annesi değil sanki denilip,içine girince o kadar sorunlu aile tanıyorum ki.Bir söz var ya;Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.
Bence çözüm yolu olarak devlet,nasıl ki yaşlı insana bakım için bakana aylık maaş veriyorsa,boşanan anneye de nafakadan hariç maaş bağlamalı.Nasıl bakarım kaygısı taşımamalı.Şu an eşiyle sorunlar yaşayıp ,çocuğu için katlanan o kadar çok kadınlar var ki.Öyle olursa eşi de bırakır gider diye eşine de daha iyi davranabilir.
Tabii ki sevilmek her kadının hakkı.Ama öyle bir aylığı olsa,kimseye minneti olmasa ,başkasıyla evlense dahi aylığı kesilmese ,çocuklar hep annede kalsa daha iyi olmaz mı?Ama 30 yaşında bir kadının boşanıp ömrü Bilka yalnız yaşaması da beklenemez heralde, hayat sadece yeme içme geçim derdi değil ki, insan sevilmek de ister, 2.3.evlilikler elbet olabilir ama çocukları atarakya da yük görerek değil
Bu konudaki öz anne çocuklarının beyanlarını ellerindeki morlukları hiç sallamamış ki
Tabii ki sevilmek her kadının hakkı.Ama öyle bir aylığı olsa,kimseye minneti olmasa ,başkasıyla evlense dahi aylığı kesilmese ,çocuklar hep annede kalsa daha iyi olmaz mı?
çok büyük bir sosyal eksiklikBence çözüm yolu olarak devlet,nasıl ki yaşlı insana bakım için bakana aylık maaş veriyorsa,boşanan anneye de nafakadan hariç maaş bağlamalı.Nasıl bakarım kaygısı taşımamalı.Şu an eşiyle sorunlar yaşayıp ,çocuğu için katlanan o kadar çok kadınlar var ki.Öyle olursa eşi de bırakır gider diye eşine de daha iyi davranabilir.
tabi ki insan yalnız kalmak zorunda değilAma 30 yaşında bir kadının boşanıp ömrü Bilka yalnız yaşaması da beklenemez heralde, hayat sadece yeme içme geçim derdi değil ki, insan sevilmek de ister, 2.3.evlilikler elbet olabilir ama çocukları atarakya da yük görerek değil
Bu konudaki öz anne çocuklarının beyanlarını ellerindeki morlukları hiç sallamamış ki
çok şey yazarım da neyseElbette o olmalı,her şeye kaynak bulunuyor ona da bulunsun
Kadın maddi açıdan zayıf ve çaresiz de olabilir. Parasızlıktan çocuklarını bırakmak zorunda kalan kadınlar da var. Kendin gel ama çocuğunu getirenezsin diyen çok aile var,boşanan ve gidecek yeri olmayan kızlarına.
bana da yaptılarBizim bir tanıdığa yapılmış babası tarafından. İki oğlu küçükken 'bırak gel çocukları o zaman' demiş. O da bırakmamış. Tabi devamı şiddetli geçimsizlik kavga gürültü.
Büyüyüp en küçüğü 25 yaşına gelince boşanmış.
Tabi olayda ki kadın sorumsuzluk abidesi. Hadi geniş geniş yaşarken hiç aklına gelmedi. O çocuklar ağlarken ellerinde ki morlukları görünce nasıl hiç bir şey yapılamaz benim mantığım almıyor? Yeğenlerimi, komşumun çocuğunu bile sakınırım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?