anne olmak

bu konu her yerde
bir çok yorum okudum
çocukluğunda şiddet gören biri şiddet gören çocukların şiddetten nefret ettiğini hayatı boyunca hiç bir canlıya şiddet uygulamadığını yazmış
tabi ki istisnalar da var
ama bahane değil işte
biz de işkence görmediysek de ne evde ne eğitimde o zamanki anlayışla güllük gülistanlık yaşamadık yani
gidip kimseyi öldürmeye kalkmadık
üstelik bu şiddet bile değil
dövmek bağırmak falan değil
o oklava olayını aklım hiç almıyor
bir insanın aklına neden nasıl gelir bunu yapmak

Asıl suçlu o biyolojik anne
Doğurmakla anne olunmadigini görmüş olduk
Konu Sahibi size katılıyorum
Bir kadın gerçekten kendi bakabilecegi yetebilecegi kadar çocuk yapmali
Etraf ne derse desin kulak tikamali
Böyle koca düşkünü hayatımda erkek olmazsa yasayamam cinsi kadınlar da anne olmamalı

ya canım herkes o kadar bilinçli de hala okurken evlensem mi diye konu açan kim
ailemi evliliğe ikna etmek için çocuk yapsam diyen kim
hala kayınvalidenin yanında annesini aramasına bile izin verilmeyen evde yaşayan kim
kocasının hiç bir tutacak yeri yokken düzelir diye çocuk yapmaya kalkan kim
hepsini burda okumadık mı

hiç unutmadığım konulardan biri kadın servis parası olmadığı için çocuğu anaokuluna gönderemiyordu
bi de çooook istiyormuş diye 2. çocuğu yapsam mı diye konu açmıştı
belki hala buralarda olan bir üyedir sen önce elindekine bak da 2. eksik kalsın

Ayrıca gerçekten güzel bi konuya deginmissiniz ben laf sokmadim size aynı şeyleri düşünüyorum ki öneriniz için teşekkürler yazmışım yani yanlış anlasildim

+bir de öğrenci adamdan çocuk yapıp çocuğu öğrenci evinde büyüten ama bunu onemsemeyip ilerde kV birlikte yaşamayı dert eden üyeyi unutmussunuz

ben bi kızımla beraberim
nerde olsa yaşar ne iş yapsam zor da olsa geçinirim
hiç olmadı gider babamın evinde otururum
bi çocukla her yere sığarım
şimdi benim 4 çocuğum olsa ne olurdu

Öz anne kendi isteğiyle babaya bırakmıştır çocukları bence. İki çocukla koca bulamam diye...

Kadın maddi açıdan zayıf ve çaresiz de olabilir. Parasızlıktan çocuklarını bırakmak zorunda kalan kadınlar da var. Kendin gel ama çocuğunu getirenezsin diyen çok aile var,boşanan ve gidecek yeri olmayan kızlarına.

Kadın maddi açıdan zayıf ve çaresiz de olabilir. Parasızlıktan çocuklarını bırakmak zorunda kalan kadınlar da var.
olabilir
ama bi yerde sahip çıkamadığı yanına alıp bakamadığı çocuklar varken evlenip bi de üstüne çocuk yapınca bana pek mantıklı gelmiyor

olabilir
ama bi yerde sahip çıkamadığı yanına alıp bakamadığı çocuklar varken evlenip bi de üstüne çocuk yapınca bana pek mantıklı gelmiyor

Ben orayı kaçırmışım. Özannenin başka çocukları da mı varmış?!??!!

O zaman iş değişir. O 2 çocuğa çok iyi baktın da gittin yenisini yaptın k.ltak derim kendisine.

bunlara varya annanae baba babaanne teyze anne hepsine sopa çalacaksın ulu orta dayak atacaksın bunlar ancak ondan anlar ıslatıp ıslatıp döveceksin komşularda rezalet zaten ben polise ve bakanlığa haber veriridim o çocuklarıda alırdım eve gelsin beni dövsün sıkıysa

Ben orayı kaçırmışım. Özannenin başka çocukları da mı varmış?!??!!

O zaman iş değişir. O 2 çocuğa çok iyi baktın da gittin yenisini yaptın k.ltak derim kendisine.
2 yaşında çocuğu varmış yeni kocişinden

Valla gene çarpıntı geldi ben görüntüleri izlemedim bile,izlesem yerle yeksan olucam

O baba gene alır gelir bir tane üvey anne, arayışlar başlamıştır bile,orda burda büyüyecek yavrular devlet almamış bildiğim kadarıyla,babalarıyla beraberler

o kadın nedir öle ya allah kahretsin onu cocuklardan ne istemiş neyin hırsı neyin öfkesi allahım aklım almadı....

kimse öle eziyet görmez hele ki o çocuklar içim acıdı ruhum yırpalandı izlerken kendime yapılıyomuş gibi çekti kendimi bi tuhaf oldum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…