• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 ayı 8 yıl diye okudum çünkü algılarım “çocuğum olmuyor” diyen insanların en az 3 yıllık evli olması yönünde. Siz abartmıyor musunuz ya?
Sen ne konusyorsun ben uğraşmış biriyim ki umudum kalmamis herkese uzaktan konuşmak güzel tabi umarım benim durumuma sende düşersin

Bu yaşlarınız geri gelmeyecek. Bebekle, çocukla gezmek her zaman başbaşa gezmekten daha zor olacak.
Gençlik enerjinizin tadını çıkarın. Eşinizle evliliğinizin tadını çıkarın. Gezin, tozun...
Evliliklerde ilk 3-4 yılı başbaşa geçirmeyenler ve hızlıca çocuk yapanlar genelde sonradan çok pişman oluyorlar. Belki evrenin size bir mesajıdır bu. Gezin tozun diyordur.
Zaten elimizden gelen bir şey sonuç aynı olduğu için bende takmıyorum artık

Tıbben 1 yıl dolmamış. Hatta bazı drlar ve yurtdışında 2 yıl beklemek normal görülüyor. Yıllarca bekleyen bizler napalım? Benimde sorun yok ama 4 yıla yaklaşıyor bekliyorum. Herşeyin vakti saati var.
Allah sabır versin inşallah anne olursun

Bende 11 aylik evliyim canim seni cok iyi anlıyorum ama her ay oldumu olucakmi diye stres yapma regl bittikten sonra ovulasyon testleri dene yumurtlamayi gördüğünde o gunlerde değerlendir tutma ihtimali cok yüksek bide iliskiden sonra ayaklarını biraz duvara falan dikip 20 25 dk bekleyebilirsin olur Allahın izniyle
Bide hastanede neye göre sorun yok dediler devlet hastaneleri zaten bir yıl olmadan tedaviye başlamıyo erken görüyorlar hormonlara bakıldı mi rahim filmi cekildimi bunlar önemli bi kac ay daha deneyin stres yapmayın olmazsa rahim filmi cektir
Tsekur ederim 🥰

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Bizim de ilk 1,5 sene olmadı çok endişelendik doktor sorun yok demesine rağmen. Bekleyin acele etmeyin tadını çıkarın biraz evliliğin

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Bende evlendikten 9 ay sonra hamile kalmıştım ikinci çocuğuma da istemeye başladıktan 2 yol sonra hamile kalmıştım kafaya takmadan akışına bırakın bence kafaya takılacak bi durum yok

Sen ne konusyorsun ben uğraşmış biriyim ki umudum kalmamis herkese uzaktan konuşmak güzel tabi umarım benim durumuma sende düşersin
Ben çocuk istemiyorum ki, niye düşeyim. Düşsem ne olacak ki? Hayattaki tek amacım anne olmak değil. 8 ayda ne denedinşz Allah aşkına. Sex dışında ne marifetiniz var? Sksjsjsj gören de dağları deldiniz zanneder. 8 ay yani. 8 ay, sekiiiiiz

Yahu bu acele ney.
Anlıyorum hemen olsun istiyorsunuz ama sorun bu zaten hemen olmasını beklemek.
Sorun beyninizin içinde.
Salın bak kendinizi nasıl pat die geliyor.
Ben tek tüple, nasıl olsa hMile kalmam çok zor diye üstünde durmadığım için hemen geldiler.

Ben çocuk istemiyorum ki, niye düşeyim. Düşsem ne olacak ki? Hayattaki tek amacım anne olmak değil. 8 ayda ne denedinşz Allah aşkına. Sex dışında ne marifetiniz var? Sksjsjsj gören de dağları deldiniz zanneder. 8 ay yani. 8 ay, sekiiiiiz
Sen bence sex yapıyorsun ama korunmalı tatlım sana kolay gelsin sex hayatında boş yorum yapma defol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back