• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ymbahar63

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2022
25
-24
6
25
8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim

8 aydır evliyim çocuk sahibi olamıyorum ve üstüne hasteneye gitim hiç bir sorunnum olmadığını söylendi ama çocuğum olmuyor acaba nedeni ne cocgum olacak mı benim
Daha yaşınız küçük ve yeni evliymişsiniz zaten. Evham yapmak için erken değil mi?

Hiç bir sorun olmaması güzel haber , ancak çok yeni daha en azından 1 sene geçsin , şu an üzülmeniz yersiz kendinize olumsuz yüklemeyin.. biraz da keyfine bırakın . Stres tüm vücudu etkiler. Sağlıkla 🌺

Bu kadar olumsuzu çağırmayın. Konu başlığınız etiketiniz falan şu noktada çok negatif.

Yaşınız genç fiziksel sorununuz yok demek ki akışına mı bırakmanız gerekiyor? Zamanınızı dolduracak bir şeyler bulun.

1 yılda evlilik oturdu mu bir de?

Daha yeni evlisiniz evliligin tadini cikartin zamana birakin. Evliligin ilk zamanlarindan cocuk sahibi olma fikrini hic anlayamiyorum.

doğal yollardan olmasa da illaki bir şekilde doğrutuyorlar herkesi telaş yapma.eskidenmiş o kısırlık falan filan.

Ovulasyon testi, sık ilişki, spor, inositol takviyesi
Benim önerim

Normalde bir seneye kadar olmaması normal karşılanıyor. Bir seneden sonra olmuyorsa doktor muayenesi tavsiye ediliyor.
Eşiniz sperm testi verdimi?
Birde hangi testler yapıldı size?
Alttan muayene
Hsg çekildimi?
Kan testleri?
Bunların hepsi yapıldı ve iyi çıktıysa biraz daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

1 seneye kadar normal sayılıyor. ama bi sorun varsa da illa sizde olacak değil eşiniz de baktırmalı kendine sperm sayımı vs.

Behh anasını daha 8 aylık evlilikte bu kadar drama yapmak nedir yani millet senelerce bekliyor.Bazi insanlar kolay hamile kalır bazıları zor sabırlı olucaksin yada tubbebek yaptırıp şansını deniyceksin.

8 ay erken. İlk 1 yıl çok normal kabul ediliyor.
Sonrasında testler yapılıyor.
Sizde sorun yoksa eşiniz de baktırmalı, tek taraflı değil bu iş.
Eşinizde de problem olmayabilir.
Çocuk işini stres, bu "neden olmuyor" tavrı bile etkiler. Rahat olun. Evliliğin tadını çıkarın, alışın.. Olur elbet 😉

Bir tek siz gitmeyeceksiniz esiniz de gidecek belki adamda bir sorun var diye biliyorsunuz onun dışında bir gün boş bir gün dolu ilerleyin faydasını görürsünüz

Bende 11 aylik evliyim canim seni cok iyi anlıyorum ama her ay oldumu olucakmi diye stres yapma regl bittikten sonra ovulasyon testleri dene yumurtlamayi gördüğünde o gunlerde değerlendir tutma ihtimali cok yüksek bide iliskiden sonra ayaklarını biraz duvara falan dikip 20 25 dk bekleyebilirsin olur Allahın izniyle
Bide hastanede neye göre sorun yok dediler devlet hastaneleri zaten bir yıl olmadan tedaviye başlamıyo erken görüyorlar hormonlara bakıldı mi rahim filmi cekildimi bunlar önemli bi kac ay daha deneyin stres yapmayın olmazsa rahim filmi cektir

Esinizde bı baktırsin, ondada bişey cikmazsa ,çok stres yapıyorsunuz ,sürekli aklınızda varsada olmaz. Daha çok yeni evlisiniz, herşeyin bı zamani var . Rabbim saglikli, hayırlı evlat nasip etsin vakti saati gelince olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back