- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
DoonaDoona alın tüm hepsini karşılar. Yenidoğan pedi sonradan takılma da değil hem kendinden mışıl mışıl uyuyor bebek.
Attığım ilk yoruma foto koydum travel bebek arabasının puseti işte. Evin içinde ona koyuyorum bazen uyutmak için asla sığmıyor kollar falan iki büklüm kalıyorAcaba farkli seylerden mi bahsediyoruz? Benim cocuklarin hepsi ayni pusette buyuduler ve hatta 10 aya kadar oturdular
Bi fotograf var mi neyi kastediyorsun?
Aynen biz daha Miniğiz uyanmaması olayı çok iyi. 1-doona 2-otomatik sallanan salıncak der susarımDoonamuhteşem bi bebek arabası
Kullanıyorum hee seferinde kim icat ettiyse Allah razı olsun diyorum
1 yaşına girecek dışarda hala kullanıyoruz. Tabi 6. Sonrasında oto koltuğuna geçiş yaptım
Doona sığıyor demiAttığım ilk yoruma foto koydum travel bebek arabasının puseti işte. Evin içinde ona koyuyorum bazen uyutmak için asla sığmıyor kollar falan iki büklüm kalıyor
Biz otomatik salıncak yerine evde bile çoğu zmn doona da uyudukAynen biz daha Miniğiz uyanmaması olayı çok iyi. 1-doona 2-otomatik sallanan salıncak der susarım
Benim oğlum oturmaz imkansız yani, uzun yolculuk da yapmıyoruz yapsak aliriz belkiOto koltuğu 7 yaşına kadar zorunlu. Cezası var. Uygulanıyor mu bilmiyorum. Trafik kazalarına bakarsanız bebeklerin arabadan fırladığını görürsünüz. Yetişkin insanların ağırlığı kendini koruyor ama bebekler annesinin kucağınında ani frende fırlıyor.
Eveeet tekrardan teşekkür ediyorum sanaDoona sığıyor demidiğerine sığmıyor
Uzun yolculuk yapmıyoruz sanırım ondan ihtiyaç duymadıkOto koltuğu zorunlu ve bebek için en güvenli yolculuk şekli. Mecbur sevecek alışacak. Benimki de kıyametleri koparıyordu zamanla alıştı
Uzun ya da kısa farketmez. Siz arabaya bindiğinizde kısa mesafe de olsa emniyet kemerinizi takıyorsanız bebeğinizi de mutlaka oto koltuğuna koymalısınız. Onun güvenliği için buUzun yolculuk yapmıyoruz sanırım ondan ihtiyaç duymadık
Tamam gordum iyice baktim simdi.. gorunurde fark yok gibi ama demek ki markadan markaya degisiklik gosteriyor. Diger arkadasta demis gerci, benimkide maxi cosi ve tum cocuklarim oturdu 9-10 aya kadar demek ki buyuklugunde fark var.Attığım ilk yoruma foto koydum travel bebek arabasının puseti işte. Evin içinde ona koyuyorum bazen uyutmak için asla sığmıyor kollar falan iki büklüm kalıyor
Muhtemelen öyledirTamam gordum iyice baktim simdi.. gorunurde fark yok gibi ama demek ki markadan markaya degisiklik gosteriyor. Diger arkadasta demis, benimkide maxi cosi ve tum cocuklqrim oturdu 9-10 aya kadar demek ki buyuklugunde fark var.
Puset bu sepet gibi olan mı?ben 3 ay kullanmadım,bebek biraz hızlı gelişince içinde rahat edemedi..aşıya giderken kullandım,sonraları iyi bir markanın oto koltuğu almıştım onda da durmadı..bebek durursa araçtaki can güvenliği çok önemli tabii..şimdi 10 yaşında hep araçta kemerini baglayan bir çocuk oldu çok şükürGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Ben de şaştım kaldım herkes çocuk durmaz diye otokoltuğunu sallamıyor bileUzun ya da kısa farketmez. Siz arabaya bindiğinizde kısa mesafe de olsa emniyet kemerinizi takıyorsanız bebeğinizi de mutlaka oto koltuğuna koymalısınız. Onun güvenliği için bu
Kaza uzun kısa yolculuk demiyor ki.Uzun yolculuk yapmıyoruz sanırım ondan ihtiyaç duymadık
Türkiye'de oto koltuğunu bir çok aile gereksiz görüyor. Benim kucağımda o çocuk ne kadar güvende olabilir ki Allah korusun. Kendimiz arabada kemer takarken çocuğa hiç bir önlem almamak doğru değilBen de şaştım kaldım herkes çocuk durmaz diye otokoltuğunu sallamıyor bileyurtdışında yaşıyorum, hastaneden çıkış olmuyor onsuz, hele bi de trafik polisine denk gelirseniz acımadan yapıştırıyorlar cezayı. Bizim bir Türk arkadaş da ayy benimki durmuyor diyordu bilmem kaç Euro cezayı ödeyince çocuk duruvermeye başladı
Ahşap beşik? Kac gün yatti bebeğiniz? Ahşap beşik olmasaydıHepsi para tuzağı ama mecbur almamız gerekiyor işte. Sürekli kucakta da taşınmaz ki kolları kopar insanın :)))
Son cumleniz net deil puseti onermiyormusunuz
Dışarı çıkacaksanız anakucağı şart. Oto koltuğu olarakta kullanılıyor zaten 13 kilo olana kadar bebek. Daha sonra klasik oto koltuklarına geciliyor.Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Babalar bebek taşımadığı için bu cevabi vermeleri gayet normal. Anneler çanta gibi taşıyor bebegi oradan oraya,adeta bir uzvu gibi100 babaya sorduk hepsi birden şu popüler cevabı verdi,
- hepsi para tuzağı