Oto koltugu derken su sondakimkirmiziyi kastediyorsan mumkun degil yeni dogan icin boyle birsey yok. Puset gerekiyor yani.. 3-4 ay degil 9 ayliga kadar kullaniliyor grnelde tabii mega buyuk cocuk dogurmadiysaniz…Travel sistem bebek arabası aldım sağdaki puseti arabaya bağlayabiliyorsunuz emniyet kemeri ile. Tek de satılıyor. Bebeğin boyu ve kilosuna göre değişir 3 4 aydan sonra kullanılmıyor sığmıyor bebek
Eki Görüntüle 3161861
Sonra bu travel sistem zor geldi tek başıma hem puset hem bebek arabası olan modeli aldım hala onu kullanıyoruz çok memnunum
Eki Görüntüle 3161862
Geçenlerde de oto koltuğu aldım bebek arabası ile gitmediğim yerlere, uzun yolda vs kullanmak için
Eki Görüntüle 3161864
Puset gerçekten gereksiz kullanım ömrü kısa. Ama bir yere giderken kucakta gitmeyeceği için ucuza bulursanız alın çok fazla para vermeye gerek yok. Oto koltuğunun yenidoğandan itibaren kullanılabilir olmasına bakıp alabilirsiniz.
9 aya kadar mı minyon bi bebeğim var sığmıyor pusete 3.5 aya kadar ancak oldu 9 ay imkansız.Oto koltugu derken su sondakimkirmiziyi kastediyorsan mumkun degil yeni dogan icin boyle birsey yok. Puset gerekiyor yani.. 3-4 ay degil 9 ayliga kadar kullaniliyor grnelde tabii mega buyuk cocuk dogurmadiysaniz…
zaten puseti alip bos bos gezdirin elinizde denmiyor tabiiki agirlasiyor bebek puset kendisi 4-5 kilo zaten. Yani bebegin guvenligi icin gerekli birseye nasil gereksiz gozuyle bakiliyor ben bunu anlamadim. Gezdireceksen bebek arabasinida alacaksin ki puseti gezerken kullan.. yoksa carsida pazarda elinde pusetle gezecek halin yok.
Ha ben arabasini almam sadece arabanin icinde oturtup kullanicam dersen ok sade pusette is gorur 9 aya kadar.
11 aylık kızım, 9 kg pusete sığıyor hala. Maxi cossi bizimkisinin markası.9 aya kadar mı minyon bi bebeğim var sığmıyor pusete 3.5 aya kadar ancak oldu 9 ay imkansız.
Bebeğin güvenliği için demişsiniz de kimse zaten kucağınızda gezdirin demiyor başka öneriler sunuyor.
Grup 0 ve Grup 0+ araba koltuklarına gayet de yenidoğan bebek oturtulabilir.
Bencede oto koltuğuGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
ben oto koltuğunu evde de kullandım oğlum çok sever kendi kendine onda sallanırdı ona yatırırdım, aynı ana kucağı görevi de görüyor zaten...puseti olan bebek arabaları çok yer kaplıyor, küçük bagajlara falan da olmuyor bebeğin eşyası bir de bebek arabası bir yere giderken çok sıkıntı çekenleri görmüştüm çevremde o nedenle ben bebek arabası baston model aldım çokta memnundum...2.ci de yine onu kullanacağımGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
bir de şunu belirtmek isterim "oto koltuğu" bir seçenek değil, amerikada falan oto koltuğu yoksa bebeği hastaneden dahi çıkaramıyorsunuz,bunu bizzat kendim yaşadım yurt dışında doğum yaptığımdan....öyle olmadığını bile varsaysak çocuğu arabaya bile sokmayın oto koltuğu almayacaksanız.... yurt dışında hemşireler indirip kendileri oto koltuğuna oturtuyorlar hatta, 40 km hızla bile yapılacak kaza çocukta fil çarpmış kadar etki yaratıyor, o nedenle çocuğunuzu tehlikeye atmayınGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
evet canım zaten bence burda sorduğu konuyu açanın puset tipi oto koltuğu, diğerleri belli bir aya kadar zaten kullanılamıyor.Kabin boy bebek arabasına takıp çıkarılabilen aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılabilen pusetlerden aldık belli bir aya kadar bu şekilde kullanıp daha sonra ayına uygun oto koltuğu almayı düşünüyoruz. İlk etapta büyük oto koltukları konforlu olmaz bence güvenlik açısından da sorun yaşanabilir.
Son cumleniz net deil puseti onermiyormusunuzFarklı şeyler, puset yaklaşık konuşuyorum 1-2 aya kadar kullanılırken oto koltuğu kg bağlı olarak okul çağına kadar kullanılıyor. Biri arabaya sabitlenirken diğeri portatif takıliyor araca(pusetin araca takılanı da var ama çok para). Poşeti asla öneriyorum çok net.
Uçak yolculuğunda puset mi kullaniliyor5 aylık bebeğim var. Puset ile yolculuk yapabiliyoruz alttan kemer geçme yeri var. Ana dizi ile evin heryerine gelebiliyor benimle. Bebek arabası sadece dışarıda işinize yarayacak.
Ay yok edilmiş ama çok benzerler kafam çok karıştıBunların hepsi aynı şey değil mibendeki hem oto koltuğu oluyo, oradan çıkarıyorum puset oluyo. Puset zaten ana kucağı.
Travel sistem bebek arabalarında zaten pusette oluyorPuset yerine bebek arabası daha iyi deilmi
Arabanız varsa tabiki oto koltuğu ama pusette bence çok kullanışlı neden diye soracak olursan mesela mutfağa gidecekseniz kendinizle birlikte götürebilirsiniz gözlemlemek amacıyla yada misafirlikte vs
Ben chicco next2me forever alıcam gibi. 4 yaşa kadar kullanım veriyor en son ayaklarını çıkarıp montesorr yatak yapabiliyorsunuz. Diger anne yanlarını 9 aya kadar anca kullanabiliyoruz. Ayaklanmaya donmeye başlayınca daha tehlikeli oyuzden daha kısa süre kullanıyorlarmış. Park yataklar da benim yatagıma yapışmıyor oyuzden tercih edemedim.Bu arada hazır konu açılmışken sormak isterim kızlar yatak odam çok geniş değil anne yanı beşikler var ne kadar süre kullanılabiliyor. Çünkü kızmın odası var ablası var onunla aynı odayı paylaşacaklar ama belli süre yanımızda yatacağı için anne yanı beşik yetecek bana normal park yataklar büyük beşikler kesinlikle sığmaz odama. Kullananlar oldu mu hiç?