hepsini almış biri olarak yorum yapıyorum.
ana kucağı dediğiniz şey hani salıncak tarzı olansa ilk aylarda iş yaparken çok rahat oldu. Bebeği ona koyup, istediğim yerde konumlandırıp, şarkısını açıp sallandırdım. Çok da rahat ettim. Kaç aya kullandım dersem, normalde 7-8 aya kadar gidiyor herhalde ama benim oğlan biraz önden gittiği için 5. Ayın sonuna kadar kullandım.
puset çok işimize yaradı. Bebek arabasına takılıp çıkartılabilen tarzdaydı. Yazın sürekli pusete koyup fıldır fıldır gezdik. Üstelik puset normal binek arabaya da emniyet kemeri ile bağlandığı için ilk 6 ay oğlum hep üstündeydi. bebek arabasının kendi üstünü yeni yeni kullanmama başladık. Puseti de yine 6. Aya kadar filan kullandık.
oto koltuğunu da bu sebeple 9-36 ay olarak aldık. 0 aydan itibaren olanı alsaydık puseti almazdık, oğlum çok küçük olduğu için de bebek arabasının kendi üstüyle yazın dışarıda gezdiremezdik. Şu an oğlum 8 aylık ve 11 kiloya yakın. Oto koltuğunu da son 1 aydır kullanmaya başladık.bu Arada oto koltuğunun isofixli olmasına ve isofixlerinin de Demirden olmasına dikkat edin.
hiçbirini aldığıma pişman olmadım. Şimdi puseti de ana kucağını da satıyorum. Annemlere kalsa 2. Çocuk için sakla diyorlar ama ver Allah ömür, et nasip ki 2. çocuk olsun
2. çocukta da aynı şekilde yaparım sanırım.
içlerinde en uzun kullanılacak olan oto koltuğu. bence hepsini alın.
aldığım ürünleri de yazayım belki fikir olur: arabası joie Chrome, puseti joie gemm. ana kucağı (otomatik sallanır) ve oto koltuğu (isofixli) ebebek‘in kendi markası baby plus.