Doğuma Hazırlık Anne kucağı mı ? Puset mi? Oto koltuğu mu? hangisini almalıyım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kafam çok karışık hangisini almalıyım?

• Ankete Katılan
    190
Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim

direk oto koltuğu derim .... ana kucağı, puset tamamen para tuzağı. Hepsi bir arada olan oto koltukları var bir seferde aradan çıkartın.

neymiş ana kucağı olmazsa hastaneden çıkışa izin verilmiyormuş hadi oradan ....

Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Eğer arabanız varsa oto koltuğu olabilen puset tercih edin bence, bebek arabası sadece birkaç defa kullanıp sattik

Ana kucağı dediğimiz şey daha çok evde kullanılan manuel veya elektriklisi olan bir şey bebekler de seviyor alınabilir ama onun arabada kullanımla ilgisi yok ben hem bebek arabasına takılabildiği böylelikle travel sisteme dönüştüğü için hem de hastaneden çıkarken filan kullanırım diye puset aldım ama kullanımı sınırlı tabi 0-13 kg eğer bebek arabanıza takılmıyorsa direk oto koltuğu tercih edebilirsiniz

Puset ilk etapta kullanılacak şey. Pusete koyup gezebilirsiniz bebeğinizle. Ana kucağı değil de ana dizi öneririm. Ev içinde çok işinize yarar.

Puset ve otokoltuk arasındaki farkı anlamadım ikisi de araçta kullanılmıyor mu

Arabanız varsa tabiki oto koltuğu ama pusette bence çok kullanışlı neden diye soracak olursan mesela mutfağa gidecekseniz kendinizle birlikte götürebilirsiniz gözlemlemek amacıyla yada misafirlikte vs

Ana kucağını çok az kullanırsınız. Bebek 3.aydan itibaren kafasını ileri doğru iter kalkmak ister sağa sola döner rahat edemez. En azından benim oğlum 4.aydan sonra asla durmadı ana kucağında. Oto koltuğu gibi kullanılabilen pusetler var onlar daha avantajlı bence.

Ana kucagi almicam anne yani besik var gereksiz galiba

5 aylık bebeğim var. Puset ile yolculuk yapabiliyoruz alttan kemer geçme yeri var. Ana dizi ile evin heryerine gelebiliyor benimle. Bebek arabası sadece dışarıda işinize yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…