Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Eğer arabanız varsa oto koltuğu olabilen puset tercih edin bence, bebek arabası sadece birkaç defa kullanıp sattikGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
Ana kucağı dediğimiz şey daha çok evde kullanılan manuel veya elektriklisi olan bir şey bebekler de seviyor alınabilir ama onun arabada kullanımla ilgisi yok ben hem bebek arabasına takılabildiği böylelikle travel sisteme dönüştüğü için hem de hastaneden çıkarken filan kullanırım diye puset aldım ama kullanımı sınırlı tabi 0-13 kg eğer bebek arabanıza takılmıyorsa direk oto koltuğu tercih edebilirsinizGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
direk oto koltuğu derim .... ana kucağı, puset tamamen para tuzağı. Hepsi bir arada olan oto koltukları var bir seferde aradan çıkartın.
neymiş ana kucağı olmazsa hastaneden çıkışa izin verilmiyormuş hadi oradan ....
Puset ve otokoltuk arasındaki farkı anlamadım ikisi de araçta kullanılmıyor muAna kucağı dediğimiz şey daha çok evde kullanılan manuel veya elektriklisi olan bir şey bebekler de seviyor alınabilir ama onun arabada kullanımla ilgisi yok ben hem bebek arabasına takılabildiği böylelikle travel sisteme dönüştüğü için hem de hastaneden çıkarken filan kullanırım diye puset aldım ama kullanımı sınırlı tabi 0-13 kg eğer bebek arabanıza takılmıyorsa direk oto koltuğu tercih edebilirsiniz
Puset ve anakucagina gerek yok diyorsunuHerhalükarda bebeginizin can güvenliği için oto koltuğu. Bazıları bebek arabası olarak da kullanılabiliyor. Diğerlerini almadık yorum yapamayacagım
Puset yerine bebek arabası daha iyi deilmiPuset ilk etapta kullanılacak şey. Pusete koyup gezebilirsiniz bebeğinizle. Ana kucağı değil de ana dizi öneririm. Ev içinde çok işinize yarar.
Bebek arabası kullanmadiniz mi yani oto koltuğu olabilen puset buna bakicamEğer arabanız varsa oto koltuğu olabilen puset tercih edin bence, bebek arabası sadece birkaç defa kullanıp sattik
Ana kucagi almicam anne yani besik var gereksiz galibaAna kucağını çok az kullanırsınız. Bebek 3.aydan itibaren kafasını ileri doğru iter kalkmak ister sağa sola döner rahat edemez. En azından benim oğlum 4.aydan sonra asla durmadı ana kucağında. Oto koltuğu gibi kullanılabilen pusetler var onlar daha avantajlı bence.
Puset ayrı şey araba ayrı şey yalnız.Puset yerine bebek arabası daha iyi deilmi
Biliyorum yani pusetle bebeği taşıyoruz ya hani bebek arabasiyla daha rahat olur o iş sanki elde tasimaktansaPuset ayrı şey araba ayrı şey yalnız.