Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmi
Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla k
Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
hangi modeldi. ben voyageri cok begenmiştim. ana kucagını cıkarıp takması cok kolaydı tipide guzeldi. amma velakin katlanırken arabayla cebelleşmiştim. babymall d e 8 bindi o modelse peg peego new book modeline de bakabilirsinbiz katlaması daha rahat. goruntusu de cok guzel. ben şuan kabin boy aldım ama aklım hala alamadıklarımdaburada birkaç mağaza gezdim travel sistem bebek arabası önerdiler özellikle pierre cardin’in bi modeli var çok hoşuma gitti ama çok pahalımağazada 10bindi internette baktım 9bin. 2.el almayı düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem
twist plus modeli dedilerhangi modeldi. ben voyageri cok begenmiştim. ana kucagını cıkarıp takması cok kolaydı tipide guzeldi. amma velakin katlanırken arabayla cebelleşmiştim. babymall d e 8 bindi o modelse peg peego new book modeline de bakabilirsinbiz katlaması daha rahat. goruntusu de cok guzel. ben şuan kabin boy aldım ama aklım hala alamadıklarımda
bence voyagera da bi bak twist katlanırken puseti(puset dediğim port bebe gibi olan ksıım) cıkarmak gerekiyordu die hatırlıyorum. voyagerda gerek yok birlikte katlanıyor. twist sanırım kolu dier tarafa atıp cift yon olabiliyodu. ama o da yolda giderken buyuk teker one gelediginden randımanlı değil. bebegimin teyzesi dedesi destek cıkınca o rahatlıktanmıdır artık biraz fiyatı yukseltip cybex aldım.twist plus modeli dediler
ben de ona baktıktan sonra internette gördüğüm kadarıyla kabin boy daha kullanışlı imiş. galiba ben de kabin boy alacağımsen hangisini aldın
herkesin her dediğine de bakmayın gerçekten. siz asansorlu evde oturuyorsunuzdur. bebeği arabaya koyup direk sokakta yurumeye başlıyorsunuzdur ozaman size daha korunaklı buyuk tekerli travel sistemler cok kullanışlı gelir. hem saglam hem bebegi sarsmaz hem siz rahat sürersiniz. arabaya katla koy katla eve cıkar . katla merdiven in çık derdi olmadıgından arabanın agırlıgı cok rahatsız etmez. ama kendi arabanız vardır. ya da yollarınız nispeten daha duzgundur. cok soguklarda değilsinizdir ya da cok yolculuk aypıyorsunuzdur. otobus ucak kullanıyorsunuzdur.hafif bi kabin boy sizin işinizi daha cok gorur. kimisi ana kucagını toplasan 3 kez kullanmamıştır doktordan doktora evden cıkmıştır. e o hatun der tabi ana kucagı gereksiz diye( aslında anakucagı bebegin dogdugu anda kullanılmaya başlanan kolumuza canta gibi taktıgımız( annelerin bebek büklülüyo dediği) o parça- puset kısmı da bebek arabasına takılan genelde dik hafif yatar ve tam yatar pozisyon olan kısmı- ) bebek arabasının agırlıgından cocugu hep kucagında tasıyan hatun da bebek arabası gereksiz der.Bebeğimin neredeyse herşeyi hazır ama bebek arabası-puset-anakucağı-oto koltuğu konularını halledemedim hala. Araştırmaktan bakmaktan yoruldum.Hala kararsızım. Babyjörn tarzı bir ana kucağı kesin al diyorlar, pusette hastaneye dr'a giderken lazım. Oto koltuğu zaten kesin gerekli. Arabalara bakıyorum bakıyorum hiçbirşey anlamadım kaldım öyle.
bu arada baya erken haftalardasın. ben 21 lerde bakmaya başlamıstım. ozaman rahat gelen arabalar şu anda biraz agır geliyorburada birkaç mağaza gezdim travel sistem bebek arabası önerdiler özellikle pierre cardin’in bi modeli var çok hoşuma gitti ama çok pahalımağazada 10bindi internette baktım 9bin. 2.el almayı düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem
yaaaa gerçekten hiç bebişin ağırlığını düşünmemiştimbu arada baya erken haftalardasın. ben 21 lerde bakmaya başlamıstım. ozaman rahat gelen arabalar şu anda biraz agır geliyorağırlaşma dedikleri bu galiba . modellere karar verme olayını bence son haftalara bırakmayın. bol bol araba bak bide farklı markalara bak. ama içinde bebek agırlıgını hayal etmeyi unutma. şimdi 15 kiloluk araba oo ,yi tasırım falan deniyor da 5-10 kilo cocugu koyunca allah kolaylık versin
selammm cybex hangi modelini aldınız? sizce şimdiden araba almak mantıksız mı?bence voyagera da bi bak twist katlanırken puseti(puset dediğim port bebe gibi olan ksıım) cıkarmak gerekiyordu die hatırlıyorum. voyagerda gerek yok birlikte katlanıyor. twist sanırım kolu dier tarafa atıp cift yon olabiliyodu. ama o da yolda giderken buyuk teker one gelediginden randımanlı değil. bebegimin teyzesi dedesi destek cıkınca o rahatlıktanmıdır artık biraz fiyatı yukseltip cybex aldım.başka bi marka. katlanınca daha kucuk daha hafif diye. çift yonlu kullanım da var. benim için onemli mevzu cift yon olsun. katlaması kolay olsun tasıyacagım hafiflikte olsun du. bir de anakucagı ve puset üst üste olan bi model olmasındı. joie de falan var oyle modeller pusetin ustune ana kucagını koyuyorsun . ikisi birlikte üt üste. işte o benim hiç istemediğim bi özellikti o kadar cok araba baktım ki satıcılar kadar iyi pazarlıycak kıvama geldim galiba .
Cybex eezy2 aldık biz. 13. Hafta bence biraz erken. Hoş olmuyor bunu duymak ama Daha rüskli donemleri atlatmıs değilsiniz. E tabi her donem risk var o ayrı ama aksi bir durumda çok yıpranırsınız. Haa doğmamıs cocuguna bebek arabası yatırımı yapanlar o ayrıselammm cybex hangi modelini aldınız? sizce şimdiden araba almak mantıksız mı?13.haftadayız daha
çok teşekkür ederim aklımda bulunsun biraz daha araştırıp iyi bi ürün bulabilirim inşallahCybex eezy2 aldık biz. 13. Hafta bence biraz erken. Hoş olmuyor bunu duymak ama Daha rüskli donemleri atlatmıs değilsiniz. E tabi her donem risk var o ayrı ama aksi bir durumda çok yıpranırsınız. Haa doğmamıs cocuguna bebek arabası yatırımı yapanlar o ayrı
Başka markalara da bak mutlaka biraz daha hafifken iyi oluyor ilerleyen zamanlarda bütün arabalar zor geliyo zaten.çok teşekkür ederim aklımda bulunsun biraz daha araştırıp iyi bi ürün bulabilirim inşallah
Ben hepsini aldımGereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim
bebek arabasında da kullanılan o bebegin hafif kıvrımlı oldugu(doktorlar zaten bunu onerir) o kolumuza da taktıgımız aparat aslında anakucagı. genelde arabaya sabit olan bazılarında cıkıp takılan o buyuk parça da puset. herkes ayrı bişey yazmıs kafalar ondan da karısıyor. ama cogu markada puset ve anakucagı boyle ayrılıyor. bazılarında değişebilir. bebegin buyuklugune gore 9-12 ay kadar anakucagı kullanılıyor. bazı bebekler cok hızlı buyurse 6-7 lere dusebiliyormus süreç. ama ilk dogdugu andaki omurga yapısı içinde ozellikle anakucakları kullanıma uygun oluyor. bu anakucagını evde direk bebegi yatırıp sonra bebek arabasına takabılıyorsıunuz. araç içinde bebegi bozmadan bebek arabasından cıkarıp koltuga sabıtleyebılıyorsunuz. ( cogu markada kemer için oyuntuları da var. internette bır suru videodan bulabılırsınız nasıl sabitlendigini. cocukları belli bir yaşa kadar arabada tek başına veya kucakta tutmak kanunen yasak. paylaşmıstım daha once de. arada başaka durumlşar olabılır tabi( mesela ben kemer takılı değilken ufak bı kaza gecırmıstım yan koltuktaydım. eger kemer takılı olsaydı airbag patlardı ben egilemezdim yandan carpmaydı belki cam kırıgı yuzume gelirdi vs vs ve muhtemelen daha cok zarar gorurdum. ama tutupta kimse emniyet kemeri takmasın diyemem. o sebeple annenin bebegi kucakta tasıması 100de 5 ihtimalle koruyucuysa 100de 95 ihtimal arac koltugu gibi onlemlerdir.) bu anakucagını 9 ay 1 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz zaten o sebeple o süreç içinde oto koltugu almanıza gerek yok. ilk aydan beri uygun deneen oto koltukları var fakat bebegın oturma kemikleri uzerine basınc uygulamaması lazım. nasıl çözüyor bu durumu bılmıyorum. dediğim gibi anakucagını arabada evde kullanabilirsiniz. mutfakta iş yaparken cocugu içine oturtup yanınızda tutabilirsiniz. içine sıgmayı bıraktıgı tarihten itibaren ise mecburen arabada bir otokoltugu ve pusetli bir bebek arabasına geciş yaparsınız. ve maalesef bebeklerde kabullenemesekte uzun sureli kullanım saglamaya calısmak cok zor . kıyafetleri bıle max 3aylık periyotlarda yenilenecek :)tepe tepe kullanırım diyorsanız hafif arabalara yonelin. eşiniz yokken rahat edersiniz. bence ana kucagı olmazsa olmaz bir ürün . içinde bebekle o agırlıgı orda burda gezerken hastanede vs tasıyamayacagınız için mecbur altına araba şart. seçmeniz gereken pusetin ustune anakucagı oturtulan araba modeli mi ikisi bırlıkte kullanılıyor. puseti cıkartıp anakucagını takabıldıgınız model mi. bunlardan sonra da araba çift yonlu mu katlanınca kucuk mu agırlıgı nasıl gibi şeyler de onemli.Gereksiz kullanmayacağım fazladan hicbirsey almak istemiyorum aralarındaki fark ne kaç aya kadar kullanılıyor birini alıp diğerinin yerine aynı amaçla kullanabilirmiyim