Anne karninda babalik testi

Bakımı için erkeğe ihtiyaç duymuyorsa çocuğun hangi erkekten olduğu da farketmez öyleyse.
Fark etmez degil ,su durumda artik onemli degil demek istiyorum. Bir kadin cocugunun babasini elbet ogrenir dna testiyle. Kadin saglikli dusunemiyor su anda ve pisman oldugunu soyluyor. Su anda babasi ahmet ya da mehmet,ne onemi var? Pismanim diyor. Baska ne soylemesi lazim bu platformu tatmin etmek icin? Kadin evliyim dememis,baba adaylar evli dememis. Benimle evlenmek zorunda cocugun babasi dememis,para istememis,kendimbakarim demis.

Evliyse o ayrı mesele ama burada belirtmediği için bence ihtimaller üzerinden değerlendirmek doğru olmaz.. Burda sorun bambaşka zaten.. o yüzden sizin "iğrenç" olduğunu düşündüğünüz şey de insanların kişisel ve cinsel tercihleri.. Bi insanın özel hayatına "iğrenç" demek de fikir değil hakarettir.

Bakımı için erkeğe ihtiyaç duymuyorsa çocuğun hangi erkekten olduğu da farketmez öyleyse.
Bebek için çok şey fark eder, bebek bebek olarak kalmayacak, büyüyecek, büyüdüğünde babasını bilme hakkı var, bebeğin öğrenme hakkı da elinden alınamaz, neden bu açıdan düşünülmüyor.

Konu sahibi siz sanirim durumunuzu belirlemek icin bunu istiyorsunuz yani cocugun soyismini almasi nufusu evlilik vs
Bu durumda daha anne karnindayken bu derde dusmeniz manasiz olur cunku kabul etmeyecek adam yine etmez siz yine mahkeme kanalina dusersiniz simdi hic bilgi vermediginiz icin bilmiyoruz bu adamlar durumu biliyormu pat diyede birinin karsisina 6aylik hamileyim senden derseniz adam hayir diyebilir inkar edebilir mahkeme zoruyla kavul ettirme yoluna gidersiniz ki mahkemede kaniti kendi kurumu adli tiptan ister diye tahmin ediyorum 2. Defa yine yapilir onun icin bebeginizi hirpalamayin
Daha olan olmus bu saatten sonra bebek yonlu dusunerek haraket edin

Çünkü ahlak bekçiliği ve tü-kaka müessesesi varken neden gerçek problemlere odaklanılsın ki ne gerek var

Hah iste ben de onu diyorum ablacim. Hele bir dogsun, ondan sonra elbet ogrenilir babasi kimdir nedir diye. Bdvdeki bir konuda ar namus kavrami tartismanin,baskalarinin hayatina igrenc demenin kimseye bir faydasi olmuyor. Konu sahibi zaten pek cok detayi vermemis.

Ya kusura bakılmasın da buraya konu açanlar her türlü yoruma hazır olmalı.
Hakaret varsa kibler, yorumunu görmek istemiyorsa gözardı eder. Burada kendi fikrini söyleyenlere ahlak bekçisi deniyor da konu sahibi adına alıntılayıp cevap verince konu sahibinin avukatı denmiyor, ilginç. Ben ve düşüncesini yazmak isteyen diğer üyeler ay şimdi taşlanırım diye sussun mu, e bu plartform neden var o zaman?
Kib ve gözardı butonu boşuna konmamış oraya sonuçta, rahatsız olan onları kullanır.
Son olarak, iğrenç diye "2 kişiyle yakın zamanda birlikte olma" ya dedim konu sahibinin şahsına söylemedim o yüzden hakaret etmiş olmuyorum.

Sizin davranışlarınızı yönlendiren şey içsel mekanizmanız değil de uygulanabilecek cezalar sanırım. Sitede kib, sokakta kanun demek. Ayrıca bilişim suçları diye de bir tanımlama var. Kimse canı istediği gibi yürüyemez bir başkasına.
İnsana ve kadına bakıç açınız ''kezbanlar alıntı yapmasın'' yazan profil mesajınızla taçlanmış zaten.

Bir de daha çok genç aslında konu sahibi. 20lerinin başında üniversiteli bir kız. Eminim birsürü gelecek planı vardır. Tedbirsizlik ya da şanssızlık sonucu böyle bir olay yaşamış, bu plansız hamilelik en çok onun hayatını etkileyecek, bebekten de bebeğin babasından da daha talihsiz bir konumda şuan. Hiçbirşey için olmasa da kendisi için pişman olmuştur zaten.

Konu sahibi senin maddi durumun nasıl? Ailen ya da annen durumu biliyor mu bütün bunların altından tek başına kalkamazsın.

Bi kez daha söyliyim konu sahibinin fake olduğunu düşünüyorum o yüzden avukatlık mevzusu bence burda kapansın Bu platform çoğunlukla insanlar birbirine yardımcı olsun ya da sohbet etsin diye var eleştri platformu değil yani siz orayı yanlış anlamışsınız bence.. İnsanların hayatındaki tercihlere ya da eylemlerine iğrenç demek de hakarettir.. Burada soru "ben aynı zamanda iki kişiyle beraber oldum çok pişmanım kendimi kötü hissediyorum " değil ki siz buna yorum yapıyosunuz.. Buradaki soru anne karnında DNA testi.. Siz isterseniz daha eleştriye açık ahlaki konu başlıklarına takılın.. orda belki pişman olan birilerini daha kolay intihara falan sürüklersiniz böylece platform size daha işlevsel gözükür

45 yıllık yaşamımda şunu öğrendim, kimseyi yargılamayacaksın, hayat öyle garip ki olmaz dediklerin oluyor, yapmam dediklerini yaparken buluyorsun kendini.
Konu sahibesi ne maksatla sormuşsa sormuş, merak etmiyorum, sonuçta bizlere öldüm, bittim, mahvoldum demiyor, hayatı da beni ilgilendirmez, ortada doğacak bir bebek var, bu bebek ileri de babasını bilme hakkına sahip.
Gebelik esnasında babalık testi riskli olabilir ama doğum sonrası yapılabilir, he şu da var belki kadın bebeğin babasına söylemek istiyor, sonuçta bu bebeği tek başına yapmadı, belki baba da bebeği bilmek isteyecek, her iki adama da senden hamileyim demek mi yoksa test yaptırıp bu bebek senin demek mi daha mantıklı?
Kaldı ki kadın henüz 23 yaşında, düşünmeden hareket etmiş olabilir, hiç mi hata yapmıyoruz, hiç mi sonunu düşünmeden hareket etmiyoruz ?

Ar namus konusuna gelirsek, ar namus yalnızca birliktelik yaşayıp yaşamamakla ölçülmemeli, ikisi de bu dar kalıplara sığdırılamayacak kadar geniş bir anlama sahip çünkü.

Başka konuya yazdıklarınızdan beşinci aya kadar farkına varmadiginizi okudum
Bir program vardı TLC'de 'hamile olduğumu bilmiyordum' diye.
O kadar yaygın ki*
Benim bir arkadaşım da dördüncü ayında farketti çünkü doktor 'kafam kadar kistin var,tedavi olmadan hamile kalamazsin' demiş, ve kistten dolayı zaten üç dort ayda bir adet olurdu.
Sonuç olarak adamı zorla ikna etti evlendi...
Devamı?
Şiddet hakaret ve başka şeyler nedeniyle boşanmaya uğraşıyor. Boşanmak da cidden çok masraflı bir şeymiş. Evlendigine pişman değil (kimlik kartı yüzünden)) ama toplum baskısı olmasaydı hayatta evlenmezdi. Bunca yılda kendince bir düzen kurmuş olurdu.
Bir umut evlenmek,yeni ev açmak,çok çekmek , boşanmak falan... Bunlar insanı hirpalayan şeyler.
O yüzden tavsiyem eğer 'birkac yıla bosanirim, çocuğumun kimliği olsun' amacıyla evlenecekseniz aynı eve girmeyin. Bir süre nikahlı kalın -sonra anlaşarak boşanın. Çünkü işler boka sarabilir...

*Merak edenler için link:.

İntihara sürüklemek mi? En sevdiğim.
Her yere yazdığım gibi "alıntılamasın bazıları"

M e g g işlem riskli bir işlemmiş iki farklı kişi olduğu için bebekten iki kez mi sıvı alınması gerekir tek seferde alınsa olur mu onu merak etmiş konu sahibi bence, yaptığına da konuyu açtığına da pişman olmuştur zaten.

Sanırım çocuğun kimliğini evlenmeden de çıkartabiliyorlar, yanlışsam düzeltin.

İnan bende yorum yaptığıma pişman oldum.
Halkımız çok duyarlı, sevmediği yorumları es geçemeyecek kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…