- 6 Kasım 2017
- 26
- 98
- 30
-
- Konu Sahibi subjectflora
karninizdaki cocugun babasinida bilemeyecekseniz ....
En yuksek ihtimail olan verir o degilse digeridir...hakkinizda hayirlisiBirgaripinsan
Elestirinize ihtiyacim yok, beni tanimayan kisiler tarafindan sacma sapan elestirilmek icin yazmadim. Sizi ilgilendirmez soru sordum bilen kisilere
Ahlak dersi vermeseler olmaz.
Google a yazın bir sürü sonuç çıkıyor. Şimdi baktım ben. Özel Laboratuarlar, makaleler yayınlamış. Oralara göz atın. Buradaki kadınların yzdıklarından daha sağlıklı bilgi alırsınız. Buradakiler ancak ahlak dersi verir, ya da azarlar. Ben de bu ihtimali düşünmeden buraya konu açıp mantıklı bilgi alacağınızı düşünmenize şaşırıyorum.
Ya kardeşim herkesin kendi hayatı, beni bağlamaz. Siz de ahlaki sorgulamanızı lütfen beni karıştırmadan yapın.Sizce iki kişiyle aynı zamanda beraber olmak çok mu doğal?
Benimki farklı konu, bu farklı. Benim konum kadın tecrübesine dayanıyor, bu konu bilimin bileceği bir şey. Ayşe, fatma, hayriye ne bilsin dna hesabını? lütfen polemik yaratmayın cevap vermeyeceğim artık size.
Ya kardeşim herkesin kendi hayatı, beni bağlamaz. Siz de ahlaki sorgulamanızı lütfen beni karıştırmadan yapın.
Kendi içinizde beni karıştırmadan yapın sorgulamanızı. normal ya da anormal ahlaki sorumluluklara ben bakmıyorum. ''Sizce iki kişiyle aynı anda olmak çok mu normal?'' diye sormuşsunuz ya, o durum o 3 kişiyi bağlar. Beni değil. Bana sormayın. Yine konudan saptık yargılamalarla. Öffff taciz, tecavüz, ensestin en yaygın olduğu ülkeyiz, Ama ahkam kesmekte üstümüze yok.Öncelikle ben sizin kardeşiniz değilim..
İnsanlara sataşmışsınız ya o yüzden sordum size bu çok mu normal diye..
Elbette ki tepkiler gelecektir..
Bırakın da herkes fikrini söylesin..
Çünkü sadece sorulan soruya cevap versek olmazAhlak dersi vermeseler olmaz.
Google a yazın bir sürü sonuç çıkıyor. Şimdi baktım ben. Özel Laboratuarlar, makaleler yayınlamış. Oralara göz atın. Buradaki kadınların yzdıklarından daha sağlıklı bilgi alırsınız. Buradakiler ancak ahlak dersi verir, ya da azarlar. Ben de bu ihtimali düşünmeden buraya konu açıp mantıklı bilgi alacağınızı düşünmenize şaşırıyorum.