Anne karninda babalik testi

Ya sen ne kadar kişiliksiz bir insansın işin gücün yok buraya bi yararın da yok anca onu bunu alıntılayıp cırlarsın başka bi kapasiten de yok yazık.
Polemik bitti hala laf sokma çabasındasın ben seni mi alıntıladım sana batan birşey mi var da hala benim hakkımda konuşabiliyorsun? Burada anca duyar kasarsın gereksiz insan. Sen ve senin gibiler yüzünden insan siteden soğuyor boş kafalı.
Mune beni banlayıp bu şahsı banlamaman göz doldurdu. Şimdi savunursun kendini kibleseydin diye, şimdi kibliyorum ha ama onu da kabul etmezsin 2.üyelikle kibledin diye
Burada car car konuşuyor ama ban yok ne güzel de ayrımcılık ama.. tabi bu sitenin yalaka üyeye ihtiyacı var pardon bunu atlamışım
Sadece ben değil birçok kişi farkında yaptığınız ayrımcılığın. Burası benim için güzel zaman geçirdiğim bir yerdi ama boş kafa insanlar ve onlara verdiğiniz primle artık bulunmak istemediğim bir yer oldu. İstersen sinsirella hesabımı iptal et ister aylarca banla ama hak yediğin aklının köşesinde bulunur umarım Mune.. seni sever sayardım ama malesef adaletsiz davrandın çok kez. 2009dan beri burdayım ama ilk kez cidden böyle kafasız üyelere sabrımın kalmadığı son nokta burasıymış. Şuraya kendimce iki üç yorum yaptım iletime de yazmama rağmen alıntılanmaya devam edildim. E ağır kezbanlık bunu gerektirir, algısı olmayan insan çok. Beni bilen bilir kimseye saygısızlık etmem üstüme gelinmediği had aşılmadığı sürece, ama bazıları bu dili hakediyor ne yazık ki. Son olarak, hakkımda şu saatten sonra kim ne "dedikodu" ederse emin olsun bi şekilde karşısına çıkacak o fesat düşüncesi. Şu sosyal plartformda düşmanım çok, dostum sayılı(onlar kendilerini biliyorlar, dobra olmaya fesatlara çetelere bulaşmamaya dikkat etsinler:)) bunu buraya yazmak bu siteye böyle veda etmek istemezdim ama belki bundan sonra adeletli davranılır temennisiyle..
(Edt:kezbanlar alıntılamasın)

Siz niye burada herkese bir cevap verip tartışma ortamı oluşturuyorsunuz anlamadım. Sadece sanatçıların topluma örnek olduğunu düşünüyorsanız bu sizin dar görüşlülüğünüz. Burada yazdıklarınızla bile kaç kişiye ulaşıp fikirlerinizle örnek olduğunuzun farkında bile değilsiniz.
Bir evli kadın kocasından hamile kaldığında herkes korunma denen bişey var diye yüklenip duruyorlar ama böyle konu açılınca ahlak dersi değil mi.

Bu konu benim için örnek gösterilecek bir konu hem erkek hem kadınlar için. Size göre normal olabilir. Hiç bir zaman sevdiği biriyle birlikte olup hamile kalan ayrılan vs konularında olumsuz yorum yapmadım. Fakat böyle bir durumda destek olunacak bir durum yok. bedelini minicik bir bebekğin ödeyeceği bir olaya kalkıpta sizin gibi destekleyici yorum yapmaya vicdanım müsade etmez. Sizinle polemiğe girmeyecem bu son cevabım çünkü siz ahlak olarak bakıyorsunuz ben vicdan olarak

Herkes kişiliğini karakterini uslubuyla belli etmiş bence..

Cevabı biliyorum; ama söylemeyeceğim. Ulu orta konu açıp, bilgi istiyorsanız eleştirileri de kabul etmek zorundasınız, size ne diyemezsiniz. Diyorsanız da ben de madem bana ne, cevabı söylemiyorum derim. :) Eleştiri duymadan cevap almak istiyorsanız, avukata gideceksiniz, o parasını alır, sadece bilgisini verir, eleştirmez. Onların işi o. Bu platformun amacı birilerine bedava avukatlık hizmeti vermek değil.

Son düzenleme:
Ya kadinin hayatindan, kimle, ne siklikla, ne zaman birlikte oldungundan sizlere ne? Sordugu soru var biliyorsaniz cevaplarsiniz, bilmiyorsaniz okur gecersiniz. Herkesin şeyinden kime ne? Istedigiyle sevişir, istedigi kadar sevişir. Bizim toplumda herkes ahlak bekcisi.

Arada bir ay varsa bebeğin haftasından babası bulunur ...dna testi isteyen kişi ile özel hastaneden test yapmanız yeterli olur ..ama anne karnında yapılan test tehlikeli diye biliyorum bebeği kaybedebilirsiniz ....

ikili tarama testi için geç kalmış görünüyorsunuz, zira down sendrom var mı yok mu die tarama testlerinden anlaşılıyor. ama üçlü tarama testi yaptırabilirsiniz, test riskli çıkarsa o zaman amniyosentez yaptırabilirsin, onda da down sendrow veya başka anomali ortaya çıkarsa gebelik sonlandırılabilir.

Bakın şimdi gereksiz sözüm ona “elitlik” peşinde değilim,

Havalı görünmeye de çalışmıyorum,

Modern sözcüğünün günümüzdeki anlamından da hoşlanmıyorum ama yukarda bir arkadaş sormuş, şimdi üşendim arayıp bulmaya, demiş ki “iki kişiyle beraber olmak doğal mı?” Hahaaayt diye gülesim geldi. İki kişiyle yakın zamanlarda seks yapmak doğal, hatta aynı anda 2 hatta 3 hatta 4 bilemedin 5 kişiyle threesome, foursome, grup liste uzar gider. İnsanlar yapıyor yani siz yapmıyor olabilirsiniz, komşunuz, arkadaşınız, eltileriniz yapmıyor olabilir. Sanki insanlar seks yapmıyor gibi konuşuyorsunuz. Dünyadaki milyarlarca insan ömrü hayatı boyunca sadece evlendiği insanla seks yaptı sanıyorsunuz. Seksin dünyadaki önemini ve yaygınlığını farkında değilsiniz herhalde. Dünyayı kendi mahallenizden, şehrinizden, toplumunuzdan ibaret sanıyorsunuz. Kendinizden farklı olan hiçbir şeye bırakın saygıyı, tahammülünüz bile yok.

Terbiyesizin biri de yazmış “2 kişi mi 20 kişi olmasın o??” Bi de gülen smiley koymuş cümlesinin sonuna. Pes diyorum. Alıntılamak için onlarca sayfa gezemem, görürse görür. Ayıp ettin yorumcu. Kibledim seni.

Ne meraklısınız insan sevmemeye, dışlamaya. Kadın katil değil, hırsız değil. Size göre ahlaksız olabilir ama bu ona saygısızlık yapma hakkını vermez kimseye.

Söyleyeceklerim bu kadardı, kimsenin ilgisini çekti mi veya umrunda mı bilemem. Yazayım rahatlayayım dedim herkes gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…