- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
-
- Konu Sahibi subjectflora
KK olarak pms dönemindeyiz ondandırİnan bende yorum yaptığıma pişman oldum.
Halkımız çok duyarlı, sevmediği yorumları es geçemeyecek kadar..
Zaten dediğine göre konu sahibi amniyosentez yaptırıcakmış.. Sanırım amniyon sıvısından DNA testi yapılabilir.. Konuya bence avukatlar bi göz atsın..Sanırım çocuğun kimliğini evlenmeden de çıkartabiliyorlar, yanlışsam düzeltin.
Konuya avukat falan etiketlemek isterdim ama yapamıyorum en son böyle bir şey yaptığımda kadıncağız konuya gelip banlanmıştıZaten dediğine göre konu sahibi amniyosentez yaptırıcakmış.. Sanırım amniyon sıvısından DNA testi yapılabilir.. Konuya bence avukatlar bi göz atsın..
Evt ama bu olayda ne tecavüz ne de genetik hastalık olmadığına göre yasal sınır 10 hafta.. Konu sahibi demiş ki yasal sınır 20 haftaymış ben 24 haftalıktım??
iyi yaptınızYok zaten onun icin demedim, genel bilgilendirme amaciyla yazdim. Sizin girinizi gorunce alintilayim dedim.
Kaçın bence:)Ağzım açık kaldı konuyu okurken. Evlilik dışı ilişkiye karışmam korunmasız birlikteliğede bişey demem ama korunmasız 2 kişi ile birlikteliğe girmek hangisine kapağı atarsam yaa kısmet demekten farksız. Yazık bebeğe üzüldüm.
O zaman dua edelim KK kadınlarının menopoz dönemine denk gelmeyelim, ateş basması, stres sırasında sanırım siteden kıvılcım çıkar.KK olarak pms dönemindeyiz ondandır
Bebeği anne karnındayken kurcalayıp durmayın olan olmuş bu saatten sonra baba büyük ihtimal evrak üzerinde kalır zaten hele ki tek geceliktense.
Eleştrenler hayatlarını sanki süper yaşıyor da böyle yol kazaları yaşayan insanları yerin dibine sokuyor, aldırmayın derim
Doğunca bu işin peşine düşün derim, DNA testi yapılacak diye iğnelerle karnın delik değil edilip bebeğin huzurunun bozulmasına gerek yok
ben de iki çocuk annesiyim ve ikinci çocuğuma korunarak hamile kaldım
ben ertesi gün hapının işe yaradığını söylemiyorum
beni ısrarla anlamadığınız nokta şu
hadi birinde korunmadı, ertesi gün hapı aldı ok
ama ikincisinde neden korunmadı? hangisinde hamile kalmış olursa olsun
kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir
kürtaja karşı olsak da olmasak da, korunma yöntemi değildir
korunmadan ilişkiye giren kişi hamile kalabileceğini bilir (bilmese ertesi gün hapı almaz)
bunu bilen biri de aynı hatayı yapmaya devam etmemeli
hele ki ilk çözümü kürtajsa, konu sahibinin ilk çözümü bu
tabi ki tepki verilir
buraları okuyan bir çok genç kız var
bilinçsiz genç kızlarımız var
siz normal derseniz, ben normal dersem biz kime nasıl örnek olacağız?
Yeri geliyor birileri burada , burayı lise öğrencileri bile okuyor diyorlar ama böyle geniş konulara gelince birileri modern takılıyor. Evet burayı lise öğrencileri bile okuyor ve Kızlar lütfen konu sahibinin düştüğü yanlışa ve hataya düşmeyin. Madem ilişkiye girecek kişiyi seçme gibi bir ayrımcılığı yok ya prezerretif taşıyacak yada başka yöntemlerle korunacakKaçın bence:)
45 yıllık yaşamımda şunu öğrendim, kimseyi yargılamayacaksın, hayat öyle garip ki olmaz dediklerin oluyor, yapmam dediklerini yaparken buluyorsun kendini.
Konu sahibesi ne maksatla sormuşsa sormuş, merak etmiyorum, sonuçta bizlere öldüm, bittim, mahvoldum demiyor, hayatı da beni ilgilendirmez, ortada doğacak bir bebek var, bu bebek ileri de babasını bilme hakkına sahip.
Gebelik esnasında babalık testi riskli olabilir ama doğum sonrası yapılabilir, he şu da var belki kadın bebeğin babasına söylemek istiyor, sonuçta bu bebeği tek başına yapmadı, belki baba da bebeği bilmek isteyecek, her iki adama da senden hamileyim demek mi yoksa test yaptırıp bu bebek senin demek mi daha mantıklı?
Kaldı ki kadın henüz 23 yaşında, düşünmeden hareket etmiş olabilir, hiç mi hata yapmıyoruz, hiç mi sonunu düşünmeden hareket etmiyoruz ?
Ar namus konusuna gelirsek, ar namus yalnızca birliktelik yaşayıp yaşamamakla ölçülmemeli, ikisi de bu dar kalıplara sığdırılamayacak kadar geniş bir anlama sahip çünkü.
Siz bence alıntıladığınız arkadaşla beraber dedikodu gurubu kurup orda insanların ne kadar ahlak yoksunu olduğunu toplumumuzun nereye gittiğini falan konuşun.. çünkü burda pek tatmin olamıycaksınız gibi gözüküyo.. Biz sanatçı değiliz burda kimseye örnek olmak gibi bi sorumluluğumuz yok +18 konular zaten höt-döt diye insanları yaptıklarıyla veya yaşantılarıyla yargılayarak topluma mesaj veremeyiz. Yeter artık bence.Yeri geliyor birileri burada , burayı lise öğrencileri bile okuyor diyorlar ama böyle geniş konulara gelince birileri modern takılıyor. Evet burayı lise öğrencileri bile okuyor ve Kızlar lütfen konu sahibinin düştüğü yanlışa ve hataya düşmeyin. Madem ilişkiye girecek kişiyi seçme gibi bir ayrımcılığı yok ya prezerretif taşıyacak yada başka yöntemlerle korunacak
Burada bu konu ile ilgili kaç kişi bilgi sahibi herkes Google dam bakıp geliyor konu sahibide bakacak ve araştıracaktı ne öğrenmeyi bekliyordu.
Kaçacak ve banlanacak bişey yapmadım