Anne karninda babalik testi

Zaten dediğine göre konu sahibi amniyosentez yaptırıcakmış.. Sanırım amniyon sıvısından DNA testi yapılabilir.. Konuya bence avukatlar bi göz atsın..
Konuya avukat falan etiketlemek isterdim ama yapamıyorum en son böyle bir şey yaptığımda kadıncağız konuya gelip banlanmıştı

O yüzden yavaştan kaçmak gerek

Slm canım, ben anne karnında babalık testi yapılır hatta sıvı alınarak değil, anneden kan alınarak oluyor diye biliyorum (Almanya da böyle) ama babalık testi yaptırmak tek tarafın isteği üzerine olmuyor sanırsam. Herşey gönlünce olsun inşallah

Bebeği anne karnındayken kurcalayıp durmayın olan olmuş bu saatten sonra baba büyük ihtimal evrak üzerinde kalır zaten hele ki tek geceliktense.
Eleştrenler hayatlarını sanki süper yaşıyor da böyle yol kazaları yaşayan insanları yerin dibine sokuyor, aldırmayın derim
Doğunca bu işin peşine düşün derim, DNA testi yapılacak diye iğnelerle karnın delik değil edilip bebeğin huzurunun bozulmasına gerek yok

Ağzım açık kaldı konuyu okurken. Evlilik dışı ilişkiye karışmam korunmasız birlikteliğede bişey demem ama korunmasız 2 kişi ile birlikteliğe girmek hangisine kapağı atarsam yaa kısmet demekten farksız. Yazık bebeğe üzüldüm.

Kaçın bence:)

KK olarak pms dönemindeyiz ondandır
O zaman dua edelim KK kadınlarının menopoz dönemine denk gelmeyelim, ateş basması, stres sırasında sanırım siteden kıvılcım çıkar.
Çok kib olmuş, site kuralları da malum, elden gelen birşey yok, yapılması gerekeni yapacağız, polemiktir, üsluptur derken banlanacak arkadaşlar darılmasın.

Aynen katiliyorum

Babalik testi isteyen serefsiz bir adam icin bebege zarar vermenin alemi yok

Dogduktan sonra test yapilsa dahi adamin cocuga sahip cikacagini hic sanmiyorum, umarim yanilirim

benim bildiğim kadarıyla iki kişiden de DNA örneği alınıyor ama bebek karnınızdayken düşük riski var

Konu sahibi
Mayısta olan ilişki kim neyin oluyor.
Bir önceki konuda hazirandaki tek gecelik demişsin.
Şimdi bebek eğer hazirandakinden ise aranızda bir iletişim var mı.
Bu bebeği nasıl karşılar, bunun bir önemi var mı yok mu.
Öğrencisin sanırım sen ne yapmayı planlıyorsun
Ailen nasıl karşılayacak..

Bunlar şuan çok daha önemli gibi.

"DNA Prenatal Babalık Testiniz nasıl uygulanıyor?

Kolunuzdan alınacak bir kan alımı, bebeğin DNA’sının babanın DNA’sıyla eşleştirilmesi suretiyle bebeğinizin babasını belirleyebilecektir."

Düşük riski falan yokmuş. Googledan bir tel bulup arayın. Buradaki tatsız yorumlara da bakmayın lütfen. Sizi yargılamaya kimsenin hakkı yok, herkes çok ahlaklı, ahlak denilen de iki bacak arası.

Normal demedim.
Yazdıklarım ile normallik arasında fark var, ama bunu anlayamadınız sanırım.

Kişi kendi hayatından sorumludur, sorumluluklarını bilmiyorsa da bu problem ile yine kendisi yüzleşecektir.
Konuyu ordan alıp buraya getirmenin mantığını da anlamış değilim zaten.
Biri ikisi üçü beşi bizi ne ilgilendirir? Herkesin kendi libidosu, kendi korunma seçeneği, benim bir başkasının hayatında ne söz hakkım olabilir ki? Kimin haddine?
Benim de anlatamadığım nokta bu zaten..

Onu geçtim.
Sorulan soru ile verilen cevaplar tezat değil mi sizce?

Bu elmanın rengi kırmızı mı? (kırmızı bir elma gösterilerek sorsak)
Vay edepsiz o kadar mı körsün de kırmızı olduğunun farkında değilsin? Ne kadar tahrik edici bir soru?

Sizce o sorunun cevabı bu mu olmalı?

Burada da oluşan bu malesef ki.
Yoksa ahlaklıdır, ahlaksızdır, doğrudur, korunmuştur korunmamıştır vay efendim niye kürtaj yapacaktır değil.

Ama konu sahibi haricinde maşallah... herkes konuyu sahiplendi...

Yeri geliyor birileri burada , burayı lise öğrencileri bile okuyor diyorlar ama böyle geniş konulara gelince birileri modern takılıyor. Evet burayı lise öğrencileri bile okuyor ve Kızlar lütfen konu sahibinin düştüğü yanlışa ve hataya düşmeyin. Madem ilişkiye girecek kişiyi seçme gibi bir ayrımcılığı yok ya prezerretif taşıyacak yada başka yöntemlerle korunacak
Burada bu konu ile ilgili kaç kişi bilgi sahibi herkes Google dam bakıp geliyor konu sahibide bakacak ve araştıracaktı ne öğrenmeyi bekliyordu.
Kaçacak ve banlanacak bişey yapmadım

Benim de duyduğum kadarıyla anne karnından alınması gerekiyor dnanın ve düşük riski var. Bebeği kaybedebilirsiniz.
Anne kanından örnek alındığını duymamıştım.

DNA testi bu kadar acil mi? Evlenmeniz mi gerekiyor? Yani babalık yapacak mı partnerleriniz veya biri yapıp biri yapmayacak mı? Ona göre mi açıklayacaksınız?

Anneniz ne diyor bu duruma? Yani aileye akrabalara söyleme babaya söyleme nasıl olacak?
Artık kürtaj süresi geçtiğine göre bunları düşünmeniz gerekiyor...
Öğrenciymişsiniz okul durumunuz ne olacak?

Bence DNA tstinden önce bunlara karar verin. Zaten tek gecelikse yani aldatma gibi bir durum yoksa partnerlerinizde çok partnerliyse böyle böyle oldu diye açıklayabilirsiniz iki tarafa da. Olan oldu artık bir çözüm düşünülmeli.

Tam da demek istediğim buydu işte....

Duygularıma kestirmeden tercüman olduğun için teşekkürler Mune.

Siz bence alıntıladığınız arkadaşla beraber dedikodu gurubu kurup orda insanların ne kadar ahlak yoksunu olduğunu toplumumuzun nereye gittiğini falan konuşun.. çünkü burda pek tatmin olamıycaksınız gibi gözüküyo.. Biz sanatçı değiliz burda kimseye örnek olmak gibi bi sorumluluğumuz yok +18 konular zaten höt-döt diye insanları yaptıklarıyla veya yaşantılarıyla yargılayarak topluma mesaj veremeyiz. Yeter artık bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…