- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi subjectflora
Siz niye üzerinize alındınız ben onu anlamadım?
Ayrıca, 2 çocuk annesi ve 2. çocuğu korunmaya rağmen süpriz olan biri olarak, "sorumsuzluk mudur, değil midir" bilemeyiz dimi?
Ertesi gün hapının işe yarama ihtimali nedir?
Korunmanın en iyisi bile %99 korurken? Sizce?
Yani sözüm ona ki, hayat kişiye ait.
Bir fikir sormuş, beni nolur yargılayında bi aklım başıma gelsin dememiş.
Soru basit, cevap basit.
Niye bu kadar dallandırıp budaklandırmak?
Bu kadar bilgisizlik ancak bi erkekte olabilir diyorum o sebeple. Kimse 20 haftalık bebeğin alınabileceğini düşünecek kadar cahil olamaz başka türlü diye düşünüyorum.Evet ben de bir an şok oldum.20 hafta 5ay yapar nasıl olur dedim.konu sahibi bukadar beklemiş dogumuda beklesin artık.
Bekar bi kadının yaklaşık 1 ay arayla farklı kişilerle ilişkiye girmiş olmasında normal olmayan ne sizce?2 kişiyle aynı zamanlarda beraber olmak normal diyenleri aldatılan kadınların konusunda erkeğe söverken görmeyiz umarım
1 ay arayla iki ayrı erkekle birliktelik yaşamak karakter meselesi.Bekar bi kadının yaklaşık 1 ay arayla farklı kişilerle ilişkiye girmiş olmasında normal olmayan ne sizce?
tabiki sizin görüşünüz sadece hangi açıdan normal görmediğinizi merak ettim.. Ve konu sahibi (ben ne kadar kadın olduğuna inanmasam fake olduğunu düşünsem de) anladığımız kadarıyla bekar birisi, bunun aldatılan kadınların topiğinde sövmemizle tam olarak nasıl bi bağlantısı var onu merak ettim1 ay arayla iki ayrı erkekle birliktelik yaşamak karakter meselesi.
Ve bu benim görüşüm.
yasal süre 10 hafta.
UStelik kadin cocugun bakimi icin bir erkege ihtiyac duymuyorum diyorsa. Gayet normal.Bekar bi kadının yaklaşık 1 ay arayla farklı kişilerle ilişkiye girmiş olmasında normal olmayan ne sizce?
Evt ama bu olayda ne tecavüz ne de genetik hastalık olmadığına göre yasal sınır 10 hafta.. Konu sahibi demiş ki yasal sınır 20 haftaymış ben 24 haftalıktım??Sebepsiz yere kuretajin sınırı 10 hafta. Ancak tecavuz kurbanlarinda ya da genetik hastaligi tespit edilmis gebeliklerde yasal sinir 20 haftadir.
Baba adaylari aldatilmis olarak goruldu herhaldeKimse kimseyi aldatmamissa isteyen istedigiyle istedigini yapar kimseye laf soylemek dusmez. Bu konu iki kisiyle bir ay arayla beraber oldum icim rahat degil falan olsaydi buyrun fikrinizi soyleyin ama konu bu degil. Burada milleti yargilayanlar da sutten cikma ak kasik degil.
Konu sahibi baba adaylarinin ikisinin de bundan haberi var mi? Ornek vermeyi kabul ettiler mi?
Bu olayda bence normal olmayan tek şey var o da korunmamış olması (ilk önce aldırmayı düşündüğü için bunu söylüyorum) yoksa kimse kimsenin aynı anda veya kısa aralıklarla başka kişilerle ilişkiye girmiş olmasını bence yargılayamaz.. Zaten burda konu da bu değil.. Bi arkadaş yazmış eğer bundan dolayı pişmanlık duyuyo olsaydı konu, belki bu tarz yorumlar olması bana normal gelirdi.. Ama resmen ahlak bekçisi 3-5 kişinin konuyu saptırmaktan ve polemikten başka bi niyeti olduğuna inanmıyorum :)UStelik kadin cocugun bakimi icin bir erkege ihtiyac duymuyorum diyorsa. Gayet normal.
Benim de anlamadığım şu , burada bir tek evli , bekarsa da evliliğe uygun normlardaki bayanlar mı soru sorabiliyor.
Arkadaşın dediği gibi de bir hayat kadını veya madde bağımlısı bir kadın kısacası zor durumda olan her kadın fikir istemek için yazı yazamaz mı , yardım isteyemez mi ?
Ben mesela açıklamadığı için evli olduğunu düşünüyorum. Ondan aldatılan kadınlar konusuna değindim. İhtimalleri düşünelim;tabiki sizin görüşünüz sadece hangi açıdan normal görmediğinizi merak ettim.. Ve konu sahibi (ben ne kadar kadın olduğuna inanmasam fake olduğunu düşünsem de) anladığımız kadarıyla bekar birisi, bunun aldatılan kadınların topiğinde sövmemizle tam olarak nasıl bi bağlantısı var onu merak ettim
Bakımı için erkeğe ihtiyaç duymuyorsa çocuğun hangi erkekten olduğu da farketmez öyleyse.UStelik kadin cocugun bakimi icin bir erkege ihtiyac duymuyorum diyorsa. Gayet normal.
İşte bu. Kesinlikle doğru.Herkes konu açabilir, yeter ki açtığı konu yasalara aykırı olmasın.
Bazı yorumlar gördüm çok üzüldüm şahsen, bir kadın isterse 50 kişiyle birlikte olur, bu onun bileceği iştir, ahlak değerleri diyoruz da, hiç tanımadığımız birine kötü sıfatlar ima etmekte ahlak değerlerine aykırıdır, zira Ahlak insanların güzel huy ve davranışlarının tümüne verilen addır, cinsellikle kısıtlanamaz, burada konu açanlar için "özel hayatıdır" demek durumun normalleştirildiği anlamına gelmez, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne imza atmış bir ülkenin vatandaşları olarak sözleşmenin 8. maddesi gereği "Özel hayata saygı" duymak zorundayız.
Herhangi birinin bize neden evlendin, neden 3 çocuk doğurdun, neden ille de kocan olsun istedin demeye hakkı yoksa ki yok, bizlerin de bekar bir kadına neden evlenmeden birlikte oldun demeye hakkımız yok.
Yani ben konuda aldatilma gormedim. Mesela bu bana gore hizli bir yasam mi? Evet oyle. Ama bana sormus mu konu sahibi fikrin nedir bu konuda diye? Hayir. Bu kadin adam mi öldürmüş tecavuz mu etmis? Millet egosunu ustunde tatmin ediyor. Ben burada dogacak bebege uzuldum ciddi anlamda ama en az buradaki konularin icinde yer alan annesi ve babasinin evlilik ici iliskisiyle dunyaya gelmis, her gun siddetin bin turlusu icinde buyuyen cocuklara uzuldugum kadar uzuldum.Baba adaylari aldatilmis olarak goruldu herhalde
Ki hic alakasi yok. Zaten konu sahibinin babalar ile ilgili bir talebi de yok. Kendim bakarim diyor,tasasi da uyelere dustu