Gaz sıkıntısı

Neden mama + meme gidiyorsunuz?
Kilo alımı iyiyse mamayi birakip, anne sütüyle devam edebilirsiniz. Mama kabizlik yapabilir, gerci ustte yazdiklariniza gore cocugunuz kabiz değil bagirsak faaliyetleri agir.

Bence sadece sut ile devam edin, birsey kesip diet yapmanizi da doktor onermedikce gerek yok, gaz damlasi isteyin doktorunuzdan.
Tesekkur ederim.aslinda ilk 3 gun sutum gelmeyince mama bsslattilar hastanede.dogumda sekeri dusukmus o yuzden dogar dogmaz mama da vermisler.ben sagim yapa yapa 5.gun sutumu getirttim sarilik falan da olunca daha hic kesmedik mamayi ama kesmeyi dusunuyorum sutum pek yok yine de max 50cc sut geliyor.cesaret de edemedim acikcasi mamayi kesip sadece sutumle devam ettirmeye ama bir kac gundur mamayi oldukca azalttim cogunluk anne sutu aliyor.kontrole gittigimizde tekrar doktoruna anlstcam sikayetlerimizi.suan gaz damlasi olarsk metsil kullaniyoruz.

Doğum haftası iyi, erken doğmuş sayılmaz. Benimki 31+2 günlükken doğdu da 😂
İnşallah kolik değildir, çok çektiriyor çünkü. Probiyotiği ara ara değiştirin diyorlar. Hepsinde aynı bakteri bulunmuyor malum.
Sanirim.kolik aksam 5de bir basliyoruz aglamaya bazen gece 12yi buluyor susmasi oda artik aglamaktam yorulup baygin baygin uyuyor.sabah uyaninca yine basliyoruz.bitmek bilmeyen bir gaz

Back