- 7 Mayıs 2015
- 543
- 944
-
- Konu Sahibi subjectflora
Tatlim yasadiklarini yargilamiyorum dusmez kalkmaz bir Allah biz olmayiz kuzenimiz olur bi yakinimiz olur beser sasar demisler.Artik sen bundan sonrasina bakacaksin.Bebegini aldiramamana cok sevindim bence sen onu cok seveceksin cok da guzel buyuteceksin.Maddi durumun da iyiise okulunu bitirir isini eline alinca annen de elinden tutarsa hersey rayina oturur.Simdi amniyotik sivi alimi cok tehlikeli zaten bir suru antidepresan vs kullanmissin, ella kullanmissin bir de bu olursa iyice bebegin tehlikye duser dogumu bekle.Bir de mayista olan ilskiden sonraki ay muhtemelen mens olmadin sen diger ay ki korunmasiz iliskiden sonra ella kullanmissin o iliskiden zaten olamaz.Umarim hersey yoluna girer bebegin saglucakla gelir huzurla buyutursunMahkeme karari olmadan anne karninda babalik testi mumkun mu? Iki kisi var ve ikisinin de ayni anda mi ornek vermesi gerekiyor? Yoksa en yuksek ihtimal olan kisi sadece ornek verse olur mu
EvetSizce iki kişiyle aynı zamanda beraber olmak çok mu doğal?
Konu ile alakasız bir yorum olucak konu sahibesi S subjectflora
Fakat buradakilere bir iki lafım var, kimin ne yaşadığını bilmeden böyle yargılayacaksanız, güzel parmaklarınızı yormayın...
Herkesin hayatı "ahlak çerçevesi" içinde geçemeyebiliyor demekki...
Burası bir platform olduğu için, aranızda gezinen yorum yapan ve yorum alan hayat kadınları dahi olabilir... Böyle birinin ifşa olduğunu var saydığımızda ne yapacaksınız? Taşlayacak mı?
Bu nasıl bir mantıktır ya...
sorun kaç kişiyle birlikte olduğu değil
hayat kadını olması da önemli değil ki bence hayat kadınları, günümüzde bir çok kadından daha ahlaklı, en azından ne yaptıklarını gizlemiyorlar
buradaki sorun "sorumsuzluk"
ertesi gün hapını bilen, korunmayı da bilmeli
ilişkiye girmeyi bilen ve geçinecek maddi durumu iyi olan, çocuğumu yetiştirebilirim diyen biri (bunlardan yetişkin olduğu kanısına varıyorum) bebek 20-24 hafta yani 5-6 aylık oluncaya kadar hamile olduğunu farkedebilmeli
kadının ne yaşadığını bilmeden derken "tecavüz" olmadığı sürece bu yazdıklarıma engel olabilecek şey nedir?