Anlatmam lazimdi

Allah size peygamber sabrı vermiş , ve çok ağır bir imtihandan geçmişsiniz, ve mücadelenize hayran kaldım. Anneniz babanız halanız nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin, 2016 da bütün güzellikleriyle sizin yılınız olsun . Allah sabır, huzur , sağlık ve bol kazanç versin bundan sonra. Gerçekten çok ağır yaşadıklarınız, ve sizin gibi dik durmak her yiğidin harcı değil, helal olsun

insan her zaman güçsüzlükten ağlamaz. bazen daha da güçlü olabilmek için ağlar.
yaşadıkların karşısında bu psikolojide olman o kadar normal ki.
Allah rahmet eylesin kayıplarınıza, hepimiz bir gün öleceğiz.
yaşadıklarınız da, sizin imtihanınız.
dik dur arkadaşım, her yeni gün ne mutluluklar ne umutlar taşıyor biz bilemeyiz.
her şerde bir hayır, her hayırda bir şer var biz göremeyiz.
sözü tam hatırlamıyorum bir yerde okumuştum' senin bu kadar büyük bir Rabbin varken nasıl olur da umutsuzluğa kapılırsın' falan diyordu. aynen öyle.
Allah yardımcınız olsun senin ve kardeşinin. hayırlı kapılar açsın inşaallah.

Rabbim yardımcınız olsun seninde kızkardeşininde.annem babam canlarım onlara bişi olsa düşseler bende onları kaldırmak için çabalarken benim eşimde aynını yapar diye düşünüyorum.

yaşadıklarına çok çok üzüldüm arkadaşım...
belki uzaktan bakan biri için söylemesi kolay , senin için çok zor bi söz ama senin de sınavın bunlarmış kuzum...
Rabbim babacığının anneciğinin halacığının daha fazla acı çekmesine müsade etmemiş, kurtarmış onları...
mekanlarını cennet eylesin, onlara rahmet etsin inşallah...
bu onlar için kurtuluş olmuş.
biliyorum bu sözler seni rahatlatmayacak belki acını hatırlatacak ama inan onlar şu an daha huzurlular...
zira babacığından sonra yeni bir kaybın varken, anneciğini yitirmişken eski eşinin takındığı tutum çok üzücü...
annenin gözleri açık gitmedi emin ol.
o erkek hayatından çıktığı için herkes gittiği yerde mutludur bence.
insan yedi kat yabancı olsa böyle kayıplar veren birine destek olur; seninki acı gününü beklemiş bi acı daha yaşatmak için...
rabbim onu ıslah etsin...
kardeşin ve sana da huzur dolu ferah aydınlık günler göstersin inşaallah...

Çok üzücü şeyler yaşamışsın ama hiç canını sıkma ekonomik özgürlüğün var.Bu senin imtihanın sabret.Kardeşinle çalışın inşallah güzel günler seni bekliyor,Allah sabırlar versin sizlere çok üzüldüm

Sabır taşı olsa çatlar dedikleri bu tür durumlar sanırım.
Rabbim sabrını versin... Mekanları cennet olsun.
Ama eşin elbet yaptığı haksızlığın cezasını bulacak.

Canım çok üzüldüm öncelikle başın sağolsun.. Rabbim yerlerinde dinlendirsin.. Günahlarını affetsin inş.. Çok zor şeyler yaşamışsın ama artık diriliş vakti kendin için bunu yapman gerek en zor zamanında seni yalnız bırakanlar n kadar güçlü olduğunu görsünler onlarıda rabbime havale et..

babamı kaybettim 2014 de ahh ne büyük bir yara! hiç de kapanmıyor. siz üst üste kayıplar vermişsiniz kaç tane yaranız var.. Rabbim hepsinin soğukluğunu versin yüreğinize..
dilerim bütün sıkıntılarınıza alışabilecek bir iş ve eş çıkar 2016 yılında karşınıza..

Ya çok üzüldüm Allah sabır versin arkadaşım dayanma gücü versin. Ama lütfen ağlama bak Allah yardım ediyor çok zor dediğin sınavı basarmissin şimdiden sonra inşallah hersey gönlünden geçtiği givi olsun. Ve karşına seni gerçekten hakedecek biri çıksın. O koca musvettesinden kurtuldugun için çok sanslisin. Sakın yılma hayatına devam et eminim 2016 senin yılın olacak.

Allah kaybettiklerine rahmet eylesin. Sabirlar versin sizlere de.
Esin bipolar gibi duruyor. Annen sizofren babanla yillarca cekmis, genc yasinda vefat etmis. Sen de annenin kaderini yasamayasin diye esinden kurtarmistir belki Allah seni.
Karsina iyi insanlar ciksin bundan sonra insallah, hep mutlu ol dilerim.

macintosh
Öncelikle rabbim annenin babanın halanın mekanını cennet eylesin sizlerinde sabrını artırsın inşallah
İnsanın ard arda yakınlarını kaybetmesi nasıl birşey bende bilirim
Canın çok yanıyor üstelik herşeye rağmen ayakta durmak kardeşine destek olmak zorundasın biliyorum
Geçecek diyemem ama inan insan alışıyor zamanla dahada güçleniyor
Buraya yazmakla iyi yapmışsın
İnsan ara sıra deşarj olmalı yoksa tükenirsin
Herşeyi tek başına yüklenmek zorunda kalabilirsin ama paylaşmak yükünü hafifletir
Sınavı kazanmana çok sevindim eminim çok daha başarılı olacaksın iş hayatında
Eski eşine gelince rabbim seni bencil bir insandan kurtarmış
Böyle bir zamanda yanında olmayan eşde aileside ilerde sana hiçbirşey veremezdi
Baba olacak sorumluğada sahip bi adam değilmiş
Kızkardeşinle güzel bir hayatınız olur inşallah

Yazdiklarinizi resmen hissederek okudum..
Eminin çok acı cekmissinizdir..
Ama suna emin ol ki en büyük mutluluklar büyük açılardan sonra yaşanır.
Ben sizin için şunu hissediyorum.
Bundan sonra herşey çok guzel olacak çok çok mutlu olacaksınız

Bu kadar acı olaylar yaşadığınız için sakin demeyin ben kötü bir insanmiydim diye bunları yaşadım!

Efendimizi dusun bütün hayatı boyunca çok acılar çekmiş
Yetim kalmış öksüz kalmış ...

Bide firavunu dusun hayatı boyunca bir kere başı bile agrimamis..

Demekki Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.

Yeniden hayata dört elle sarılın kardeşine
Pozitif dusunun
Çok guzel günler sizi bekliyor

çok uzucu yasadıklarınız ALLAH sabır versın.....kocanız pisliğin tekıymıs annenız vefat ettıgınde sızınle konuşmayan adamı daha o gun gömmeliydınız bence....bu ne vıcdan ne merhametsızlık anlamadım
ınş yenı yıl herseyden once saglık ve sans getırsın sıze....

Anne , baba ve halanıza allah rahmet eylesin, size de sabır versin inşallah.Çok zor zamanlar atlatmışsınız, çok yorulmuşsunuz hem bedenen hem ruhen.Bir de bunun üstüne kocanızla sorunlarınız tuz biber ekmiş.Ama artık kocanız ile olan sayfayı kapatmışsınız, Allah kimbilir ondan ne hayır gösterecek ki böyle üst üste vermiş her şeyi.Kpss ye çalışıyormuşsun, işe başlayınca kafan dağılır, eskiyi deşmeyi bırakırsın.Vardır bunda da bir hayır, biz sınırlı bakışımızla anca bu kadarını görebiliriz.

Oncelikle allah tüm olmuslerinize merhamet etsin. Bol bol dua edin. Herkesin sınavı başka başkadır. Ama siz allahın çok sevdiği kullarindansiniz. Allah bir kapıyı açmadan öteki kapıyı kapamazmis. En azından tutunacak dallariniz var.

Bu kadar zorlukları atlatmıssın inşallah güzel şeyleri bundan sonra yaşarsın.Aslında ne kadar güçlü bir bayansın ki bak ayaklarının üzerinde durmak için çabalıyorsun.Umarım birgün burdan mutlu olduğunu anlatırken dinleriz seni

Kayıplarınız için öncelikle Allah rahmet eylesin.

Eşinizle boşanmanız da bence hayırlı bir şey. Onun için hiç üzülmeyin. Siz hatalı bile olsanız, annenizi kaybettiğinizde yanınızda olmalıydı. Merhamet duygusundan yoksun biriymiş demek ki. Bunu hiç kötü bir olay değerlendirmeyin.

Ne güzel sınavı kazanmışsınız. Çok şükür kardeşleriniz var, başınızı sokacak eviniz var. Acılar başımıza gelmezse güzel şeylerin kıymetini nasıl bilirdik ki? Hepsi geçecek, derdi veren Allah dermanını da veriyor. Sizi güzel bir hayat bekliyor artık. Bir sünger çekin yaşadıklarınıza ve bulunduğunuz durumun tadını çıkartın.

çok zor günler geçirmişsin psikoljik destek almayı düşündünmü

Bir kere o adamdan kurtulduğun için sağa sola sadaka vermen lazım kötü günde yaninda olmayani iyi gunde napicaksin sen en guzel şeyi anne baba duasini almişsin diger kardeslerin degil bak sen onlarin duasi sana cennetin kapilarini açacak emin ol hep koca bulunur ama anne baba tek olur sen görevini layiği ile yapmissin bundan sonra silkelen ve kendine gel Allah yolunu açık etsin canim guzel gunler seni bekliyor dua et ve oku bol bol bak sana çok iyi gelicek Allahin izni ile ve bir daha lutfen karşina kim çikarsa çıksin eş olarak önce ben de fedakarlik etme lutfen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…