Tesekkur ederim. Daha neler neler ne dertler var da hatirlamak istemiyorum. Ama aklimdan saniye gitmiyorlar. Merhametim coktur, ondan cok aglarim herkese her seye. Icim daraliyor, cok sıkılıyorum. Inancim cok ama bu kadar haksizlik da neden diye soruyorum kocamin yaptiklari icin. Insanlar nasil boyle cani olabiliyor? Olum en guzel sey. Bu dunyada ne annemne babam gun gordu. Babam sizoffendi benim. Hastalanmadan once de cok cekmis ve cektirmisti bize. Iste hepsi aklima gelip cok uzulup cok agliyorum.ve tek basima agliyorum. Allah yanimda biliyorum, ama olmuyor iste. Imanim mi eksik diye dusunup af diliyorum Allahtan.aglayarak da uyuyorum. Ilac almam lazim. Dayanamiyorum cunkuBen hic yorulmadan ve sıkılmadan yazdiklarini okudum da sen ne cok yoruldun bu yasadiklarindan eminim. Rabbim yardimcin olsun sana sabir versin. Sen kotu biri oldugun icin degil yasayacagin mukemmel gunlerin icin cektigine inan bu zorluklari. Cunku yarinimizi bilmiyoruz. Belki annen baban yaninda degil ama eminim senin bu ayakta durusunla gurur duyuyorlardir. Esin konusu bu kadar zorluk icinde hic deginilcek bi konu bile degil. Bu zor gununde yaninda olmayanin hayatinda yeri yokmus zaten.
Allah razi olsun. Umarim oyle olur.Kayıplarınız için çok üzgünüm,mekanları cennet olsun inşallah.umarım bunca sıkıntının ardından, sizin için güneş yeniden doğar. Zorlu sınavlar atlatmışsınız ve desteksiz olmak üstesinden gelmeyi daha da zor hale getirmiştir eminim. Ne desem bilemedim. Dirayetinizi kaybetmeyin,inancınızı yitirmeyin Allah sabır versin.
Gercekten cok zor olaylar. Her bi soyledigin tek tek dayanmasi zor seylerken ayni zamanda hepsini yasamak eminim seni cok sarsmistir. Ben de kizimi kaybettikten sonra tedaviye basladim ama doktor bu yas doneminde cok ilac vermekten yana degilim dedi. Hafif ilaclar kullaniyorum. Bence sen de bi destek almalisin. İmanini sorgulamana hic gerek yok diye dusunuyorum. Ne mutlu ki hala Allah diyorsun. Rabbim de sana sabirlarin en buyugunu nasip etsin yolundan hic ayirmasin insallah.Tesekkur ederim. Daha neler neler ne dertler var da hatirlamak istemiyorum. Ama aklimdan saniye gitmiyorlar. Merhametim coktur, ondan cok aglarim herkese her seye. Icim daraliyor, cok sıkılıyorum. Inancim cok ama bu kadar haksizlik da neden diye soruyorum kocamin yaptiklari icin. Insanlar nasil boyle cani olabiliyor? Olum en guzel sey. Bu dunyada ne annemne babam gun gordu. Babam sizoffendi benim. Hastalanmadan once de cok cekmis ve cektirmisti bize. Iste hepsi aklima gelip cok uzulup cok agliyorum.ve tek basima agliyorum. Allah yanimda biliyorum, ama olmuyor iste. Imanim mi eksik diye dusunup af diliyorum Allahtan.aglayarak da uyuyorum. Ilac almam lazim. Dayanamiyorum cunku
Tesekkur ederim desteginiz icin. Yalniz ben yine de hak etmesine ragmen bosanalim demedim. O istedi. Hatta gecen yil da boyle yapti. Durduk yere kavga kasirga ckarrti, ertesi sabah beni zorla adliyeye goturdu dava actik. O gun 2 saat icinde bosandik. Cok kotuydum, dayanamadim. Bi iki af diledi affettim. Yeniden evlendik. Bu sene de aynini yapti. Ben de o da lisans mezunuyuz. Isimiz maddi imkanlarimiz iyiydi.yeniev ve araba da almistik. Cok iyi anlasiyorduk da. Ama arada bir iki ayda bir durduk yere resmen kiyamet kopariyordu. O iyi insan gidip kufurbaz, yaptigi iyilikleri basa kakan, bana bi sokak fahisesi gibi davranan adam geliyirdu. Susmasi icin yalvarirdim. Susmazdi. Arti evi terk ederdim. O zamn bana vurmaya baslardi. Ben de artik sabrimi tuketmis olup karsilik verirdim. Igrencti yani. Onun da beni cok sevdigini biliyordum. Dogru var mi ki, daha mi iyisi geleck diye kendimi avutup,yine de unutmaya ve mutlu olmaya calisiyordum. Hatta 2 yillik evliydik, sacma sapan yok sebeplerle bu duruma gelmeyelim diye umrrye bile gittik. 3 yil zor dayandik ama. Ailesi de bi anormaldi zaten. Ne biliyim tum olmazlar bir aradaymis da ben gormemisim salak gibi. Cok deger verdim cok. Kendimden oyle vazgectim aman kizmasin,kirilmasin diye de hepsi hikayeymis. Bir anda gidiveriyormus emeklerin. Dunya.Bu yaziyi okuyup eften puften sorun cikaran cok kisi sukredecektir eminim. Cok ama cok zor seyler yasamissiniz ama ayni olcude de guclusunuz. Bu zorluklar icinde isinizde basarili olabilmis esinizden ayrilip onunuze bakabilmissiniz. Baskasi olsa bu kadar derdin ustune bide esini bosayacak gucu bulamaz en azindan yalniz kalmiyim derdi. Ama siz o durumdayken bile mantikli dusunup kendinizi daha cok uzeceginiz ortamdan uzaklasmak istemissiniz. Sizi tebrik ediyorum. Bence herseyin ustesinden gelebilirsiniz. Kapasitenizi hafife almayin yapamiyorum demeyin. Sadece biraz zaman..
Hep bunu dusunup teselli olmaya calisiyorum.ama gozumun yasi dirhem eksilmiyor.Anne babanızın mekanı cennet olsun..Yazdıklarınızı okurken inanın bir yanım hep size dua etti.Hani derler yaa her gecenin bir sabahı vardır işte sizinde yaşadıklarınız bu dünyada bir nevi imtihan rabbim içinize ferahlık huzur mutluluk versin..Sakın geriye bakmayın geçmiş yaşandı bitti...Dilerim siz ve birlikte yaşadığınız kardeşinize bu yeni yıl çokk büyük mutluluklar yaşatsınn inanın kimse dört dörtlük değil allahın bize verdiği nefese binlerce şükür etmek lazım allah sevdiği kula sıkıntı verirmiş kulum beni daha çok ansın diye yaşadıklarınıza birde bu yönden bakın kendinizi daha fazla yıpratmayın bu arada eşinizin konusuna hiç değinmiycem hakkınızda böylesi hayırlıymış demekki
Hic oyle dusunmeyin gercekten zararin neresinden donulse kar her zaman. Simdi siz de vazgecmissiniz en onemlisi o. Yoksa caniniz daha cok yanardi. Artilariniz da var cocuk yapmamak gibi. O insana sizi bi zincirle daha baglardi. Simdi yeni bi yil geliyo. 2015 kabus gibi gecmis ama bence bu seneniz size cok guzel yenilikler getirecek. Zaten yasanabilecek en zor seyleri yasamis atlatmissiniz. Artik kendinize zaman ayirin. Hayatiniza ilerde girecek kisi de kim olursa olsun o adamdan iyi olacak ve mutlu olacaksiniz. Bidaha dayak, hakaret, merhametsizlik, vicdansizlik, saysizlik ve daha bircok kotu ozelligi bir arada bulunduran tam donanimli bi adam bulamazsiniz zaten. Siz yatin kalkin kurtuldugunuza sukredin. Ondan kurtularak basiniza gelecek iyi seylere ilk adimi atmissiniz zaten. Gerisi de gelir.Tesekkur ederim desteginiz icin. Yalniz ben yine de hak etmesine ragmen bosanalim demedim. O istedi. Hatta gecen yil da boyle yapti. Durduk yere kavga kasirga ckarrti, ertesi sabah beni zorla adliyeye goturdu dava actik. O gun 2 saat icinde bosandik. Cok kotuydum, dayanamadim. Bi iki af diledi affettim. Yeniden evlendik. Bu sene de aynini yapti. Ben de o da lisans mezunuyuz. Isimiz maddi imkanlarimiz iyiydi.yeniev ve araba da almistik. Cok iyi anlasiyorduk da. Ama arada bir iki ayda bir durduk yere resmen kiyamet kopariyordu. O iyi insan gidip kufurbaz, yaptigi iyilikleri basa kakan, bana bi sokak fahisesi gibi davranan adam geliyirdu. Susmasi icin yalvarirdim. Susmazdi. Arti evi terk ederdim. O zamn bana vurmaya baslardi. Ben de artik sabrimi tuketmis olup karsilik verirdim. Igrencti yani. Onun da beni cok sevdigini biliyordum. Dogru var mi ki, daha mi iyisi geleck diye kendimi avutup,yine de unutmaya ve mutlu olmaya calisiyordum. Hatta 2 yillik evliydik, sacma sapan yok sebeplerle bu duruma gelmeyelim diye umrrye bile gittik. 3 yil zor dayandik ama. Ailesi de bi anormaldi zaten. Ne biliyim tum olmazlar bir aradaymis da ben gormemisim salak gibi. Cok deger verdim cok. Kendimden oyle vazgectim aman kizmasin,kirilmasin diye de hepsi hikayeymis. Bir anda gidiveriyormus emeklerin. Dunya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?